Čega se najviše gadite?

odkako radim kao trgovac najvise se gadim na NOVAC jer ljudi svakodnevno predamnom pljuju u ruku da prebroje pare ili polizu prst. najradije bih radila sa rukavicama, ali bilo bi malo glupo......
a jednom mi je neki covek koji je bio toliko pijan da se upisao u pantalone usao u radnju i hteo da mi plati novcanicom koja je bila natopljena mokracom. FUJ

Bolesnih persona (bilo kog pola,uzrasta,veroispovesti) <<manje po sebe ili vise za druge ljude>>>

najvise neiskrenosti i ucenjivanja :idea:
ono sto zivot nosi ,sto mora da se prodje jer ti organizam trazi ...mislish nesto a kad ono sasvim suprotno,nerazjanjenih stvari ...losish filmova,dvolichnih&neiskrenih=lazljivih persona
takmichenja i neizvesnosti ,sto sam stariji zelim biti sigurniji siguran sam kad imam svoje dohotke i ne zavisim ni od koga i personu koja me iskreno voli i razume al da me ne gusi i ne laze eeh...sto nemam prava na zaljenje nemam prava na zivot dostojan choveka u zemlji lopova i q-vi.
sto sam dobra za druge za sebe nisam,sto moram da se druzim sto moram da budem debil sto moram umesto da skochim sa neke zgrade ili da odem da popunim manastir,sto osecham kao da sam rodjen da udovoljavam nekim m. q-nama umesto da zaivim onako kako ja hocu ,sto nisam zavrshio sto sam hteo mozda bi mi zivot isao drugachije ali to je bila moja zelja i sto ne znam sta me cheka ,ne znam kad je kraj i da li cu doziveti normalnu starost.

Back