Čega se najviše gadite?

meni je mnogo gadno kad domace zivotinje jedu povracku :?
jednom kad sam bila mala i isla u crnu goru sa mojima,aj recimo imala sam sest godina pretpostavljam cim nismo isli u hrvatsku i prethodnog dana mene baba naterala da pojedem grasak (a ja sve te mahunarke ne mogu da varim i pet dana me boli organizam od varenja thi gluposti) i naravno na nekim krivinama tamo meni pripadne muka i moji stanu kod neke birtije i ja izadjem napolje malo se prosetam i bacim peglu :? kad od jednom ni od kuda dotrcase kokoske i pocese da jedu to sve polusvareno.meni toliko blo muka da mi se opet pripovracalo ali vise nisam imala sta.
posle sam popila neki sok od narandze koji sam 20 km kasnije takodje povratila :-?

inace ne povracam odvratno mi je to,jedino kad se otrujem e pa onda :? poslednji put od crnogorske vode.i posle me pitaju sto ne idem u crnu goru sve mi se neki maleri desavaju tamo.

i mnogo mi je gadna popara uvek mi je delovala ko povracka.jednom me je vaspitacica u vrticu terala da jedem iz onih metalnih tanjira poparu a meni em smrdi em izgleda odvratno,terala me da sedim do deset ujutru dok konacno nije shvatila da je nikada necu posjeti :mad:

I gadi mi se kad hodam ulicom i sve je prepuno pljuvacke. Nekad moram da trazim gde da stanem i ujutro kad to vidim (a vidim na zalost na svakom koraku!) jedva se suzdrzim da ne povracam! UZASSSS!!!!

I to sam vidjala samo u ovoj Srbijici!!!

gadno mi je da zgazim bubašvabu

a u mom ulazu neko opeglao zid i stepenište... al taaaako majstorski.. nemam pojma kako je dobacio toliko visoko.. i ono, nije da nije gadno. sad sam htela da opišem, al sam se uzdržala.

Hvala ti Parka :lol:

e a sto se peglanja tice :lol: jednom je u osnovnoj jedna iz mog razreda napravila skandal,sedela negde pred kraj reda i samo u jednom trenutku cujes onako blaaaaaaaaaaaah i devojka se ispovracala preko pola ucionice :lol: :shock: a to je jer je jela mnogo alavo,sve su bili celi komadi pite sa sirom evo jos pamtim scenu ko da je juce bila,smejala sam se ko blesava unutrasnjoj snazi njenog mocnog zeluca :lol:

Divno si ovo opisala! :lol:

Ljudi,mislim da se kaze"CEGA se gadis?",a ne "na sta"...

Da, u pravu si :wink:. Jbg, omaklo mi se.

Back