Cedomir Jovanovic i Zemunski klan

NN77

Domaćin
Banovan
Poruka
3.255
Organizovani kriminal | petak 20.07.2007 | 13:46 -> 22:30
Uhapšen Rade Terzić
Izvor: B92
Beograd -- Policija uhapsila bivšeg okružnog tužioca Radeta Terzića, potvrđeno je za B92 u MUP-u Srbije. Terziću određen jednomesečni pritvor.

Terzić je uhapšen zbog osnovane sumnje da je "korišćenjem svojih službenih ovlašćenja postao pripadnik kriminalne grupe Zemunski klan, sa ulogom da sa svog radnog mesta utiče na ukidanje pritvora pojedinim pripadnicima te kriminalne grupe". Policija se u delu svojih navoda, ukazujući na krivicu Terzića, poziva na tvrdnje Dušana Mihajlovića.

Politika | subota 29.01.2011 | 13:35 -> 14:46
Jovanović: Srbiji treba preokret
Izvor: B92, Tanjug
Beograd -- Lider LDP-a Čedomir Jovanović smatra da je Srbiji preko potreban dogovor za preokret i pozvao je sve društvene faktore da na tome rade zajedno sa tom strankom.

kao i Rade Terzić, bivši beogradski okružni javni tužilac koji je bio hapšen i osumnjičen za nezakonito puštanje na slobodu članova zemunskog klana. Na skup je pozvan i bivsi ministar policije Dušan Mihajlović, koji je kako je rekao Čedomir Jovanović, bio sprečen da dođe.

Jel treba vise dokaza kako je zaradio za vile i dzipove?
 
LDP je jedna slatka stranka koja se zalaze da Srbija kao slatka zemlja udje u slatku uniju koja se zove EU. Jer Srbija je jedna slatka zemlja koja je lider regiona po slatkim demokracijskim vrijednostima ali slatka LDP uvek forsira jos sladji fazon u priblizavanju i slatkom uclanjenju. Jer LDP je jedna slatka stranka koja uvek zeli slatko suceljavanje sa slatkom prosloscu i zeli slatko da uhapsi sve zlocince srbske. Jer Srbija je jedna slatka zemlja, a LDP jedna slatka stranka.
 

Smesan ti kriminal glupane. Nije ni cudo sto si uz:
ceda3.gif
 

Back
Top