Političar Aleksandar Jovanović osumnjičen za požar na skejt igralištu na Limanu

Casual Observer

Legenda
Poruka
50.831
9072780B-B823-4416-AAEB-468CB875F05E.jpeg


Crni dim se video iz različitih delova grada. Ispostavilo se da je izgorelo skejt igralište na Limanu 3, iza studentskih domova.

Vatrogasci su brzo ugasili požar, ali je teren u potpunosti uništen.Prema saznanjima 021.rs, Jovanović je zadržan u pritvoru do 48 sati.

On će, uz krivičnu prijavu, tokom ponedeljka biti sproveden na saslušanje kod javnog tužioca, nakon čega će biti određeno da li će ostati u pritvoru ili ne.


Zasad nisu poznate sve okolnosti ovog slučaja. Prema nepotvrđenim informacijama, sumnja se da je zapalio takozvanu "macu" sa topola, te da se požar proširio i na igralište.

U Akciji progresivne Vojvodine su za 021.rs naveli da sa Jovanovićem nisu imali kontakta od subote, te da čekaju da se obavi saslušanje.

Očekuju da će Jovanović biti pušten da se brani sa slobode, nakon čega će javnost moći da sazna šta se dogodilo.

https://www.021.rs/story/Novi-Sad/H...en-za-pozar-na-skejt-igralistu-na-Limanu.html

Jedna od perjanica vojvođanskog autonomaštva uhapšena zbog podmetanja požara na Limanu. Koliko je verovatno da je požar izazvao slučajno a ne svesno, recimo pokušavajući da ponovo podigne tenzije povodom izgradnje pravoslavne crkve u spomen žrtava Novosadske racije? Treba se podsetiti da se njegova partija tome protivi.
 

Back
Top