Krik: Nebojša Stefanović i načelnik BIA Marko Parezanović pomagali Šarićevom klanu

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
336.680
thumb2.jpg

Srpska policija identifikovala je dva moćna predstavnika države koji su pomagali narko-bosu Darku Šariću - bivšeg ministra policije Nebojšu Stefanovića i načelnika BIA Marka Parezanovića - međutim, tužilac za organizovani kriminal ih nije procesuirao, otkriva policijski dokument iz predmeta Šarić čije detalje ekskluzivno objavljuje KRIK.

Stefanović je, prema istrazi, Šariću dodelio dvojicu svojih saradnika iz policije da pomažu klanu, ali je i lično dostavljao poverljive informacije ovoj grupi. Od Šarićeve grupe dobio je sat koji vredi 17.000 evra, otkrivaju poruke koje su kriminalci razmenjivali. Parezanović je navodno kriminalcima bio prolaz do moćnog funkcionera kog su nazivali Oskar, ali on za KRIK negira da je činio ikakve usluge Šarićevom klanu. Sem njih, Šariću je pomagao i moćnik kojeg su kriminalci nazivali Nikola P, a kojeg ni policija ni tužilaštvo nisu identifikovali.
link
 
SSP: "Oskar" je Vučić!
Današnji tekst Krika potvrđuje da je francuska policija otkrila da su narko-klanu Darka Šarića pomagali tadašnji ministar policije Nebojša Stefanović - kodno ime u skaj komunikaciji Edo i načelnik BIA Marko Parezanović - Markus. Naredbe su dobijali od čoveka čije je kodno ime bilo Oskar. Stranka slobode i pravde postavlja pitanje zašto niko ne sme da kaže ono što je apsolutno jasno - Oskar je predsednik Srbije Aleksandar Vučić? - piše u saopštenju SSP koje prenosimo u celosti.
link
 

Back
Top