Neće biti; ja sam prvi tebe pitao, a tvoje pitanje nije odgovor.
Питао си мене који је план пошто нема ништа од студенских протеста само штета а студенти су изгубили годину?
Дакле ја нисам неко ко је планирао студентске протесте да бих знао шта је план.
Студентски протести нису пропали трају.
Ако би се нешто заиста вредно из овога добило та година не значи ништа ми смо изгубили бар 20 година па живи смо здрави нисмо поносни на то али свако време носи своје бреме.
Да би пропали тачније били уништени потребна би била јако велика сила.
Сила рађа силу оно што би најгоре добили од овог друштва а то се већ види код многих када би не дај Боже страдало 59 младих студената због прекомерне силе људи би и даље бранили Вучића а деца су прекрила закон држава је морала да реагује. Са држаом де не игра исто би било кад би стадало 500. Браво државо реагуј!
Само мислим проблем је то нису Турци или окупатори.
Нешто не знам да су ти исти бранили Грачаницу , Бањску ,Косово уопште ту им није сметала угроженост слободе кретања и одузимање људских права. Добро то су Шиптари наше комшије. Али ове нато , другосбијанце, серошевце ротчајлде е њих морада побијемо због узорпирања саобраћајница факултета и зелених површина.
Е то су болесни комунисти који морају нестати са луца земље најбоље сами природно јер већ изумиру него другачије.
Не знам откуд ти идеја за овако дубоко питање.
Да ли је Слоба пао 93. 97. 2000.
Терајте се у вражију матер ви из 93. шта је план? само штета? Изгубили сте наставу подигли немире и нереде у друштву!
Ви 97. шта је план? колетарлна штета! Стрељање!
2000 е ви сте ми по укусу матирали сте ви сте прави!
Силу волим јер сила Бога не моли!
Господе што си дангубио 32 године по Египту и пустињи и шетао се и причао глупости свуда около зашто ниси из колевке отиша на крст васксао и спасао човечанство што си губио 32 године живота које су пропале, изгубљене, колетерална штета.
Почињем полако да верујем да није проблем у Вучићу већ у онима који су за њега а још су 100 пута гори од њега.
Е то је нешто што је мене матирало не то што ради држава већ то што одобравају и за шта навијају и ликују људи.
Е то је данашње огледало српско!
Ако смо такви боље да нас нема!