Чедомир Антић

Ne vidim smisao u tome da se polemiše o tome što si pročitao pre toliko i toliko meseci, pa sada da razglabamo da li si uopšte dobro pročitao, da li si upamtio, itd...

Napisao sam to što sam napisao i mislim da je potpuno jasno. Ne razumem čemu potreba za ponavljanjima.
Добро сада не знам на коју конкретно ствар мидлиш од којих дам те питао али ок нспиши тако ако мислиш и ок. је.

..dobro? Šta sa tim.
Plenum FTN-a iz Novog Sada izašao je sa predlogom da studenti formiraju svoju izbornu listu. Reč je o političkom (izbornom) organizovanju studenata koji već pola godine predvode proteste.

To konkretno znači postojanje studentske liste na izborima. Kreni-Promeni podržava političko učešće studenata na izborima.

Значи конкретно да је пленум ФТН-а из Новог Сада изашао са тим предлогом да ли је и Ниш и Београд?

Plenum FTN-a iz Novog Sada izašao je sa predlogom da studenti formiraju svoju izbornu listu. Reč je o političkom (izbornom) organizovanju studenata koji već pola godine predvode proteste.

To konkretno znači postojanje studentske liste na izborima. Kreni-Promeni podržava političko učešće studenata na izborima.

Значи конкретно да је пленум ФТН-а из Новог Сада изашао са тим предлогом да ли је и Ниш и Београд?

Nije izašao ni sa kakvim predlogom, već ga je ratifikovao.

I da si malo više pratio vesti, uključujući i interne informacije koje su već procurele i koje svi komentarišu, to je da je to sve uglavnom prošlo. Kao što rekoh, prihvaćeno je da su vanredni parlamentarni izbori jedino rešenje i smena ovaj vlasti osnovni preduslov za sve.

Ja nikada nisam primećivao da je Antić neko ko laže ili, hajde da komotnije kažem, doteruje malkice činjenice, ali u zadnje vreme je počeo da iznosi nekakve jako čudne podatke. Osim već pomenute izjave, naime, Antić je spomenuo u približno slično vreme kada je i predsednik Srbije na Informer TV pričao nebulozno budalaštine da jedan od 3 obroka dnevno koji pojede jedan student u blokadi košta preko 10 evra, kako studenti jedu, tobože, nekakve skupe obroke. Postoji jedna vrlo neobična sinhronizovanost između dve izjave i nastupa.

S obzirom da studenti jedu konzerve, grickalice, kuvaju pasulj, makarone, supice iz kesice, a što bi Antić, van svake sumnje, moralo da zna ukoliko 'svakodnevno boravi na fakultetu' kako je izjavio, njegove izjave sa kojima izlazi u javnosti u zadnje vreme poprimaju baš neke...hajdemo reći, u najmanju ruku vrlo neobične formate (pošto bi morao da zna da to što je izjavio nikako ne može biti tačno).

Ja nikada nisam primećivao da je Antić neko ko laže ili, hajde da komotnije kažem, doteruje malkice činjenice, ali u zadnje vreme je počeo da iznosi nekakve jako čudne podatke. Osim već pomenute izjave, naime, Antić je spomenuo u približno slično vreme kada je i predsednik Srbije na Informer TV pričao nebulozno budalaštine da jedan od 3 obroka dnevno koji pojede jedan student u blokadi košta preko 10 evra, kako studenti jedu, tobože, nekakve skupe obroke. Postoji jedna vrlo neobična sinhronizovanost između dve izjave i nastupa.

S obzirom da studenti jedu konzerve, grickalice, kuvaju pasulj, makarone, supice iz kesice, a što bi Antić, van svake sumnje, moralo da zna ukoliko 'svakodnevno boravi na fakultetu' kako je izjavio, njegove izjave sa kojima izlazi u javnosti u zadnje vreme poprimaju baš neke...hajdemo reći, u najmanju ruku vrlo neobične formate (pošto bi morao da zna da to što je izjavio nikako ne može biti tačno).
Зар се и он бави студентским оброцима? :lol:

Зар се и он бави студентским оброцима? :lol:

Da. Na gostovanju (imaš nekoliko stranica unazad) pominjao je nekakve „skupe obroke“ koje njegovi studenti, navodno, konzumiraju, u približno slično vreme dok je na Informeru Gospodin Parizer izjavio da 1 od 3 obroka naravno košta naravno više od 10 evra (bili su velikodušni on i Dragan, pa zaokružilu dole na 10e).

I to dok je u potpuno isto vreme tvrdio da, citiram ga, navodno „svakodnevno boravi na fakutletu“.

Da. Na gostovanju (imaš nekoliko stranica unazad) pominjao je nekakve „skupe obroke“ koje njegovi studenti, navodno, konzumiraju, u približno slično vreme dok je na Informeru Gospodin Parizer izjavio da 1 od 3 obroka naravno košta naravno više od 10 evra (bili su velikodušni on i Dragan, pa zaokružilu dole na 10e).

I to dok je u potpuno isto vreme tvrdio da, citiram ga, navodno „svakodnevno boravi na fakutletu“.
Добро, можда је време да почнеш да мењаш мишљење о њему.

Аман признајте окупирани смо "колонија" смо имамо домаће администраторе. Можемо ово што можемо не можемо све што хоћемо или желимо.
Нека направе дијалог са народом и не серу више.
Нека им маска суверености и државности не служи свима као отклон за пљачку колоније и уништавање сопственог народа.

Доћи ће време па ћу му поставити пар питања да видим шта ће одговотити.

Оно што је грешка и опасност овог покрета студената што не постоји национални и политички програм. За изборе би морао постојати јер тешко је продрети до старијих генерација без јасног политичког и националног програма.

Аман признајте окупирани смо "колонија" смо имамо домаће администраторе. Можемо ово што можемо не можемо све што хоћемо или желимо.
Нека направе дијалог са народом и не серу више.
Нека им маска суверености и државности не служи свима као отклон за пљачку колоније и уништавање сопственог народа.

Доћи ће време па ћу му поставити пар питања да видим шта ће одговотити.

Оно што је грешка и опасност овог покрета студената што не постоји национални и политички програм. За изборе би морао постојати јер тешко је продрети до старијих генерација без јасног политичког и националног програма.
Sve je to lepo, ali stvari gledaš kao dete, crno : belo, umesto u nijansama sive (ili govnjive) boje. Podsećaš me na jednom mog kolegu sa faksa koji me 1993. pitao "Za koga si?" Kad je čuo da nisam ni za Miloševića ni za Draškovića ni za Šešelja, on je rekao - "Ih, pa tebi niko ne valja." Danas je jasno da niti jedan nije valjao, ali mnogima nije jasno da ako danas ne valja kolonijalna vlast, da ne valja ni ovo što se dešava sa protestima i uništenjem obrazovnog sistema. Kad bude jasno, biće kasno.

A, eto, danas je Čeda Antić u pravu, Vilić je u pravu.

Sve je to lepo, ali stvari gledaš kao dete, crno : belo, umesto u nijansama sive (ili govnjive) boje. Podsećaš me na jednom mog kolegu sa faksa koji me 1993. pitao "Za koga si?" Kad je čuo da nisam ni za Miloševića ni za Draškovića ni za Šešelja, on je rekao - "Ih, pa tebi niko ne valja." Danas je jasno da niti jedan nije valjao, ali mnogima nije jasno da ako danas ne valja kolonijalna vlast, da ne valja ni ovo što se dešava sa protestima i uništenjem obrazovnog sistema. Kad bude jasno, biće kasno.

A, eto, danas je Čeda Antić u pravu, Vilić je u pravu.
Хвала на компименту. Тајна је у томе да не гледам ту геријатрију и Вељу Абрамовића и Авалски архипелаг не ископавам деда Мразове из леденог доба иначе и ја бих био као старац од 100 година да гледам клипове које ти гледаш.

Хвала на компименту. Тајна је у томе да не гледам ту геријатрију и Вељу Абрамовића и Авалски архипелаг не ископавам деда Мразове из леденог доба иначе и ја бих био као старац од 100 година да гледам клипове које ти гледаш.
Koji je plan, pošto nema ništa od studentskog protesta sem štete po same studente?

Koji je plan, pošto nema ništa od studentskog protesta sem štete po same studente?
Који је план био за Србију пошто је само штета била од првог светског рата губљење трећине мушког становништва и младе интелигенције?
Не постоје генијални планови без изгубљеног гема или сета или меча сем код Вучића или Слобе који је поразио НАТО.

Који је план био за Србију пошто је само штета била од првог светског рата губљење трећине мушког становништва и младе интелигенције?
Не постоје генијални планови без изгубљеног гема или сета или меча сем код Вучића или Слобе који је поразио НАТО.
E, dobar ti plan. :lol:

E, dobar ti plan. :lol:
Не знам где си ти ту видео план постављено ти је питање?
Који је твој план?
Ја сам за Вучића али немојте ником да кажете постављаћу Вељу, Сељу, Чедомира Антића и разну геријатрију да би вам објанио да се боримо против Сороша, Рептилијанаца, Анунакија, Рочајлда, усташа, папа, и тд и тд......
Добар план ја сам за Вучића јер му дугујем али ме блам да вам кажем па ћу вам индиректно објаснити преко случаја НЛО-а.

Не знам где си ти ту видео план постављено ти је питање?
Који је твој план?
Ја сам за Вучића али немојте ником да кажете постављаћу Вељу, Сељу, Чедомира Антића и разну геријатрију да би вам објанио да се боримо против Сороша, Рептилијанаца, Анунакија, Рочајлда, усташа, папа, и тд и тд......
Добар план ја сам за Вучића јер му дугујем али ме блам да вам кажем па ћу вам индиректно објаснити преко случаја НЛО-а.
Neće biti; ja sam prvi tebe pitao, a tvoje pitanje nije odgovor.

Sta sve nisam cuo za prvih 9 minuta Cedine nadahnute analize.. O srpskoj politickoj stvarnosti i neizbeznom dolasku Vucica na vlast, preko studentske blokade kao pokreta iza kojeg stoji "elita" (?!) koja zeli da preuzme vlast (a koja ne zna ni sta je to strajk), pa do lamentiranja nad sopstvenom profesorskom sudbinom (a da ga niko nije konsultovao, njega Cedu Antica, ikonu srpskih studentskih kretanja.. nezapamceno.. unmöglich..)..

Mozda je posle 9 minuta Cedomir sve porekao.. Ne znam vise nisam slusao.. Nikad nisam pomislio da bi mogao da kazem da Ceda lupeta, ali dozvolicu sebi da kazem da ne zna sta praca.. Sta se desava sa tim covekom ?

Neće biti; ja sam prvi tebe pitao, a tvoje pitanje nije odgovor.
Питао си мене који је план пошто нема ништа од студенских протеста само штета а студенти су изгубили годину?

Дакле ја нисам неко ко је планирао студентске протесте да бих знао шта је план.

Студентски протести нису пропали трају.

Ако би се нешто заиста вредно из овога добило та година не значи ништа ми смо изгубили бар 20 година па живи смо здрави нисмо поносни на то али свако време носи своје бреме.

Да би пропали тачније били уништени потребна би била јако велика сила.
Сила рађа силу оно што би најгоре добили од овог друштва а то се већ види код многих када би не дај Боже страдало 59 младих студената због прекомерне силе људи би и даље бранили Вучића а деца су прекрила закон држава је морала да реагује. Са држаом де не игра исто би било кад би стадало 500. Браво државо реагуј!
Само мислим проблем је то нису Турци или окупатори.
Нешто не знам да су ти исти бранили Грачаницу , Бањску ,Косово уопште ту им није сметала угроженост слободе кретања и одузимање људских права. Добро то су Шиптари наше комшије. Али ове нато , другосбијанце, серошевце ротчајлде е њих морада побијемо због узорпирања саобраћајница факултета и зелених површина.

Е то су болесни комунисти који морају нестати са луца земље најбоље сами природно јер већ изумиру него другачије.

Не знам откуд ти идеја за овако дубоко питање.
Да ли је Слоба пао 93. 97. 2000.

Терајте се у вражију матер ви из 93. шта је план? само штета? Изгубили сте наставу подигли немире и нереде у друштву!

Ви 97. шта је план? колетарлна штета! Стрељање!

2000 е ви сте ми по укусу матирали сте ви сте прави!
Силу волим јер сила Бога не моли!

Господе што си дангубио 32 године по Египту и пустињи и шетао се и причао глупости свуда около зашто ниси из колевке отиша на крст васксао и спасао човечанство што си губио 32 године живота које су пропале, изгубљене, колетерална штета.

Почињем полако да верујем да није проблем у Вучићу већ у онима који су за њега а још су 100 пута гори од њега.
Е то је нешто што је мене матирало не то што ради држава већ то што одобравају и за шта навијају и ликују људи.
Е то је данашње огледало српско!

Ако смо такви боље да нас нема!

Back