Mrkalj
Buduća legenda
- Poruka
- 37.641
Niče, ti svakako imaš stila, dobar si frajer i urbani lik, ali promašuješ neke činjenice i suštinu problema.Дакле твој савет да се сакријемо у кукуруз и кад оду Турци ,Аустијанци ,Немци, комунисти, социјалисти, посткумунисти, демократе, радикали, напредњаци да изађемо из кукуруза али да им ипак пунимо буџет тим кукурузом.
Није лоша идеја само што се онда никад не би звали Срби већ деца кукуруза.
Што се тиче године није сташно ни то што пију или што се дрогирају само да не седе на ладан бетон.Не седе на ладан бетон то сам видео.
Е сад буџет и економија је баш велики проблем. Јбга ја не добијам паре од државе али се солидаришем и плаћам казне држави и пуним буџет.
Докле год је оваквих као ја што за 2x бромазепам за који имам папире и рецепт и платим 100000 казну док је год таквих као ја ова држава неће да пропадне никад.
Jош преспавам бесплатно у Супу без пертли и добијем сендвич.
Где те због бромазепама са рецептом третирају као дилера дроге и наркмана а Јовањицу екипу као националне хероје и оне који су отрпели неправду.
Онда још 50000 за враћање дозволе. Дете ми није видело вртић сем приватно кола ми служе искључиво да је возим у школу ни за какво куресање.
Ко је крив? Није Синиша Мали он је економиста није битно какав.
Ко је судија по професији и прави овакве накарадне законе које спроводи у заједничкој акцији са ЕУ а у ЕУ тако не функционишу за то што имаш рецепт полицајац уредно врати каже па па.
Вучић главом и брадом јер је судија по образовању!
Вратиће се све то до динара не мени у џеп већ у Звечанску ,породиљама коме год њима не!
Е нисам жив док то не урадим не срушим тај закон и ретроактивни повраћај новца!
У хуманитарне свке наравно или за књиге за школу за децу небитно.
Са Ротчајлдима, Сорошем, Рептилијанцима, Џо Бајденом ја немам ништа нити су ми они криви. Нити ме хране нити ми отимсју залогогаје.
Кадија ме тужи кадија ми суди!
To što provlačiš da sam ja za Vučića je notorna budalaština.
Što se tiče plana. Činjenica je da mi danas imamo paralelne medije (lično televiziju uopšte ne gladam od 2015.) i da nije kao devedesetih, da sve zavisi od medija sa nacionalnom frekvencijom. Preko tih mreža se šire informacije i ideje, ali je činjenica da narod, opet, nema elitu i ideje, tako da i dalje ima vlast kakvu zaslužuje.
Onog momenta kad budemo imali dovoljno poštene i požrtvovane inteligenicje koja će se preko nezavisnih medija ujediniti u jednu autohtonu političku stranku (autohtonu u smislu da neće biti osmišljena u Tavistok institutu ili Lengliju kao sve do sada od SPO, preko Otpora, SNS-a, Proglasa itd.) iza koje će leći krupan nacionalni srpski kapital, tak tada će biti šanse da se krene u oslobađanje od kolonijalne vlasti. (Na primer, da se oslobodimo kolonijalnog školstva; se oslobodi Filozofski fakultet od ovih što 40 godina tamo kroje antisrpsku politiku, pa nam je sve školstvo kolonijalno - gradivo je preobimno pa 1% đaka koji su vunderkindi završe na stranim stipandijama da nastave karijeru projektujući NATO bombardere koji će se vratiti nas da bombarduju, a onih 99% nisu ni shvatili zašto su išli u školu jer ionako ništa ne znaju o životu, nist su pismeni nit poznaju srpskuu kulturu niti istoriju).
Znači ovi intelektualci koji su danas u ulozi youtube-prdača (Antić, Ković, Lompar, Brdar itd. itd. ) moraju da preuzmu istorijsku odgovornost za spasenje ovog naroda jer nema ko drugi. Ne mogu više da sede i gledaju kritički sa strane, jer sem njih nema ko drugi da povede tu igru.
Eto to je plan: da se stvori politička stranka, da iza nje stane veliki nacionalni kapital i da se tako izlazi na izbore, a ne sa Nestorovoćem koji ne mari ni perut sa ramena da oduva.
@Софија