Чедомир Антић

Ne da vas ništa nisu postigli, već da slede vanredni parlamentarni izbori, na kojima će politička opcija režima opet pobediti.

To će malo demoralisati ljude, vratićemo se Njegovoj stabilokratiji, a onda za par godina ide još veća kriza i bunt naroda nego ovaj (kao što i ide, progresivno, svake godine od 2017. kada je Hulja postao predsednik države do danas).

I tu je Antić vrlo verovatno uglavnom u pravu. Srbija će nastaviti da tone u krizu i sve veće podele i nemire, to je sad već gotovo pa potpuna izvesnost koja je svima očigledno.
Зашто мислиш да студенти не би, у виду професорског кадра, могли да изнедре људе који би могли да победе Вучића?
Наравно, Чеда не би добио прилику. :lol:

Зашто мислиш да студенти не би, у виду професорског кадра, могли да изнедре људе који би могли да победе Вучића?
Наравно, Чеда не би добио прилику. :lol:

Ja nigde nigde rekao da ne mislim da bi mogli. Naprotiv, ne samo što mislim, nego se to upravo i dešava. To sad već više nije tajna; studenti su prihvatili da su jedino razrešenje za izlazak iz krize vanredni parlametnarni izbori i na tome se aktivno radi i priprema.

E sada, ideja da bi jedna takva izborna lista mogla osvojiti ne manje od 126 mandata u parlamentu je već utopistička, da ne kažem i fantazmagorična.

Ja nigde nigde rekao da ne mislim da bi mogli. Naprotiv, ne samo što mislim, nego se to upravo i dešava. To sad već više nije tajna; studenti su prihvatili da su jedino razrešenje za izlazak iz krize vanredni parlametnarni izbori i na tome se aktivno radi i priprema.

E sada, ideja da bi jedna takva izborna lista mogla osvojiti ne manje od 126 mandata u parlamentu je već utopistička, da ne kažem i fantazmagorična.
Зашто ако их подржава 60% Србије?

Зашто ако их подржава 60% Србије?

Iz mnogo razloga. Za početak, anketa o kojoj govoriš odnosi se na studentske zahteve i proteste, ne i izbore.
Ista anketa o kojoj govoriš, u slučaju nekakve političke artikulacije, za skoro jednu trećinu je manja podrška.

A drugi su, naravno, izborni uslovi. To je utakmica koja je praktično u celosti u rukama režima.

Зар ниси тврдио да нема избора и саоптење о изборима је једино избацио универзитет у Новом Саду?

Iz mnogo razloga. Za početak, anketa o kojoj govoriš odnosi se na studentske zahteve i proteste, ne i izbore.
Ista anketa o kojoj govoriš, u slučaju nekakve političke artikulacije, za skoro jednu trećinu je manja podrška.

A drugi su, naravno, izborni uslovi. To je utakmica koja je praktično u celosti u rukama režima.
Нико није блесав да излази на изборе под њиховим условима.
А ако се то пак деси, јасно ће бити да се десила трговина и да су студентски напори поништени.

Такође, ја се не бавим тим анкетама већ проценом да трећи пут носи око 60%.
Кад се из бирачких спискова склони милион гласача вишка, Вучић нема више од 20%,као ни лажна опозиција.

Јесте, треба да се пумпа.
И јесте, ово није трка за спринтере већ маратонце.

Нико није блесав да излази на изборе под њиховим условима.
А ако се то пак деси, јасно ће бити да се десила трговина и да су студентски напори поништени.

Такође, ја се не бавим тим анкетама већ проценом да трећи пут носи око 60%.
Кад се из бирачких спискова склони милион гласача вишка, Вучић нема више од 20%,као ни лажна опозиција.

Јесте, треба да се пумпа.
И јесте, ово није трка за спринтере већ маратонце.

Ne treba govoriti tek tako kad. Oni neće, prosto, odseći sami sebi noge na kojima stoje.

To je nešto što, izgleda, pomalo ne razume ni Antić.

Ne treba govoriti tek tako kad. Oni neće, prosto, odseći sami sebi noge na kojima stoje.

To je nešto što, izgleda, pomalo ne razume ni Antić.
Добро и?
Па је л се игра на умарање?
Игра.
Је л се само ми умарамо или и они?
Па сви се умарају.
Умор ће их навести на нове грешке, до оне кобне.
А може и нас ако допустимо троваче дефетизмом да нам заокупе ум. ;)

Ко се уморио, нека седне на клупу, направи паузу па поново у круг.

Добро и?
Па је л се игра на умарање?
Игра.
Је л се само ми умарамо или и они?
Па сви се умарају.
Умор ће их навести на нове грешке, до оне кобне.
А може и нас ако допустимо троваче дефетизмом да нам заокупе ум. ;)

Ко се уморио, нека седне на клупу, направи паузу па поново у круг.

Ako si ispratila vesti, odlučeno je načelno zatraži da će već 15. maja biti raspisani vanredni parlamentarni izbori za 29. jun.

Kažem načelno, jer mislim da je to nerealno i da će se od toga odustati sada, posebno kad je procurelo u javnost, ali to bi trebalo da ti dovoljno govori da je generalno ljudima dosta čekanja i da se ide i to očigledno relativno brzo ka ideji vanrednih parlamentarnih izbora.

Ako si ispratila vesti, odlučeno je načelno zatraži da će već 15. maja biti raspisani vanredni parlamentarni izbori za 29. jun.

Kažem načelno, jer mislim da je to nerealno i da će se od toga odustati sada, posebno kad je procurelo u javnost, ali to bi trebalo da ti dovoljno govori da je generalno ljudima dosta čekanja i da se ide i to očigledno relativno brzo ka ideji vanrednih parlamentarnih izbora.
Изборе треба расписати што пре јер они никако не иду на руку Вучићу сад.
Да иду, он би их расписао одавно.
Али свакако је јасно да по његовим правилима не бива више да буду избори.
Па сад, колико ће се развлачити, видећемо.
Ја верујем да ће он бити председник можда до краја мандата али влада коју је поставио, дајем јој рок од 6 месеци. Јер таман још толико треба за расклимавање система.
Мени се цела ова ситуација јако допада јер су се сви показали ко су и какви су.

Изборе треба расписати што пре јер они никако не иду на руку Вучићу сад.
Да иду, он би их расписао одавно.
Али свакако је јасно да по његовим правилима не бива више да буду избори.
Па сад, колико ће се развлачити, видећемо.
Ја верујем да ће он бити председник можда до краја мандата али влада коју је поставио, дајем јој рок од 6 месеци. Јер таман још толико треба за расклимавање система.
Мени се цела ова ситуација јако допада јер су се сви показали ко су и какви су.

S obzirom da aktuelnom sazivu parlamnta mandat ističe u februaru 2028. godine, Nepomenik može da tera i do kraja svog zadnjeg predsedničkog mandata, komotno. Vreme je ono što on ima; to se i vidi po reakciji, koja se uglavnom svodi na politiku čekanja (da ne kažem ispumpavanja).

S obzirom da aktuelnom sazivu parlamnta mandat ističe u februaru 2028. godine, Nepomenik može da tera i do kraja svog zadnjeg predsedničkog mandata, komotno. Vreme je ono što on ima; to se i vidi po reakciji, koja se uglavnom svodi na politiku čekanja (da ne kažem ispumpavanja).
Баш напротив.
Ако си имао прилике да му видиш понашање пре јавних наступа, а ти снимци су стизали у етар ових дана, много је нервозан, на ивици је.
Одакле му време кад је сваким даном све јасније колико је пукао?
Је л Информер морао да склони онај снимак његовог јавног обраћања? Чак и његови су били згрожени.
Он више нема времена и то може да прича само неко ко уопште не осећа пулс дешавања у Србији.

Баш напротив.
Ако си имао прилике да му видиш понашање пре јавних наступа, а ти снимци су стизали у етар ових дана, много је нервозан, на ивици је.
Одакле му време кад је сваким даном све јасније колико је пукао?
Је л Информер морао да склони онај снимак његовог јавног обраћања? Чак и његови су били згрожени.
Он више нема времена и то може да прича само неко ко уопште не осећа пулс дешавања у Србији.

Da, ispratio sam. Na Informeru je bukvalno histerisao. Pričao kako ne zna da li da plače ili samog sebe tuče od muke, itd. Ali dobro, on je generalno neuravnotežena ličnost.

P. S. Morao da skloni? Šta?

Da, ispratio sam. Na Informeru je bukvalno histerisao. Pričao kako ne zna da li da plače ili samog sebe tuče od muke, itd. Ali dobro, on je generalno neuravnotežena ličnost.

P. S. Morao da skloni? Šta?
Па тај снимак, са Информера.
Јуче је х33 објавио да је снимак уклоњен са Информера. А видех и да су на КТВ-у објавили да су многи његови умерени гласачи дословно били шокирани његовим наступом.
Али су, наравно, многи снимак сачували.

Па тај снимак, са Информера.
Јуче је х33 објавио да је снимак уклоњен са Информера. А видех и да су на КТВ-у објавили да су многи његови умерени гласачи дословно били шокирани његовим наступом.
Али су, наравно, многи снимак сачували.

Jesam primetio da je šokirao neke ljude svojim ekscesima, ali mislim da nije tačno da je Informer uklonio.

https://www.youtube.com/@InformerTelevizija/videos

Screenshot_20250427_171633.jpg

@Pumpaj Dinstanović цитирао си ми неколико пута пост одговорио сам ти.
Цитирао сам ти неколико пута пост ниси ми одговорио!
Одлучи си шта ћеш!
Ако нећеш да одговсраш немој ми онда ни цитирати постове нити питати ништа.
Поштено! Ђинђић!

@Pumpaj Dinstanović цитирао си ми неколико пута пост одговорио сам ти.
Цитирао сам ти неколико пута пост ниси ми одговорио!
Одлучи си шта ћеш!
Ако нећеш да одговсраш немој ми онда ни цитирати постове нити питати ништа.
Поштено! Ђинђић!

Šta je sad bilo

Није ништа не љутим се него сам ти поставио питање на више тема и као да ме игноришеш.
Сад рек'о цитирао си ти мене одговорио сам ти не знам у чему је проблем.

Ne vidim smisao u tome da se polemiše o tome što si pročitao pre toliko i toliko meseci, pa sada da razglabamo da li si uopšte dobro pročitao, da li si upamtio, itd...

Napisao sam to što sam napisao i mislim da je potpuno jasno. Ne razumem čemu potreba za ponavljanjima.

Back