Чедомир Антић

...као што се правиш луд тврдњом да Куста и Ноле нису баш дословно узвикивали пумпај.
Ти свакако ниси тај који ће судити да ли се неко прави луд. Ни Кустурица ни Новк нису узвикивали кретенске покличе "пумпај" и "динстај".
Написао сам шта је требало
👇
Нисам чуо да су Кустурица и Ђоковић узвикивали "пумпај" и "динстај". Сумњам да би то себи дозволили. То да ли ће дати подршку неким дешавањима, чињењима, је њихов избор. Временом ће увидјети да су погрешили. Сви грешимо. Но то не умањује Кустину и Новакову величину, о њима, шта гопд чинили, било ми некад или не право, сигурно нећеш чути од мене ружну ријеч
Немам шта додати

Не. него ти не пратиш тему и пишеш о материји коју површно познајеш. О томе сам већ на теми кроз ову објаву и ову написао шта је требало. Чедомир Антић се у раду позвао на рад Драгана Цветковић. Који је по мени учинио неке грешке код сагледавања материје (између осталог превише се ослања на радове Кочовића и Жерјавића који имају низ мањкавости). То не умањује заслуге Чеде и Ненада Кецмановића да су се латили важног задатка.
Прво, да ли површно и то колико ја знам о овој теми ти не знаш.
Друго, то што си ти нешто објавио и на свој начин протумачио никоме ништа не значи. То није аргумент ни за шта. Или себе сматраш еминентним ауторитетом, стручњаком и научником, чије ставове морамо уважавати, који је иначе своју заслужену славу и признање понајвише стекао својим неуморним и преданим качењем туђих yuotube снимака.
Треће, ако неко у свој рад, књигу, стави и позове се на нпр. рад Драгана Цветковића онда и он стоји иза тога, то је и његов став јер иначе би ставио и позвао се на неки други рад или став.
Једино се слажем за "То не умањује заслуге Чеде и Ненада Кецмановића да су се латили важног задатка"

Poslednja izmena:
Прво, да ли површно и то колико ја знам о овој теми...
Па онда напиши своје мишљење, сазнања, претпоставке, било паметно или не. Ако напишеш
О Антићу писати као о "српском родољубу" након његовог Јасеновца,,,,
гдје је немогуће разумјети шта је писао хтио казати па онда у одговору приложиш скенирани део странице из Антићчеве књуге који је већ приложен на теми, то јесте површан приступ. Све чему тежим на овом птф јесте боље сагледавање теме,
Друго, то што си ти нешто објавио и на свој начин протумачио никоме ништа не значи.
Не, само сам у одговору примијетио да сам се на теми већ осврнуо на те наводе из књиге.
Треће, ако неко у свој рад, књигу, стави и позове се на нпр. рад Драгана Цветковића онда и он стоји иза тога, то је и његов став јер иначе би ставио и позвао се на неки други рад или став.
Може и не мора бити, зависи шта напише у образложењу (може написати да постоје извори који заступају другачије тврдње, може изразити скепсу) на које кроз фусноту упути. У сваком случају то је уобичајен приступ код радова, историчар када се бави материјоим која није уже поље његовог изучавања позове се на историчара којем је то уже поље изучавања.

Ко ради и греши. Када је у питању тај наш Јасеновац, преболна је то прича и предубока рана да би и историци и уопште мислећи људи себи дозволили олако и непромишљено изношење тврдњи.
Обавеза је сваког мислећег српског родољуба, не мантрати мантру угодну нашем уху, него тежити бољем сагледавању материје и те наше најдубље и никад зацијељене ране. То подразумијева сталну потрагу, допуњавање новим сазнањима, некад и преиспитивање неких наших увјерења

Може и не мора бити, зависи шта напише у образложењу (може написати да постоје извори који заступају другачије тврдње, може изразити скепсу) на које кроз фусноту упути. У сваком случају то је уобичајен приступ код радова, историчар када се бави материјоим која није уже поље његовог изучавања позове се на историчара којем је то уже поље изучавања.

Ко ради и греши. Када је у питању тај наш Јасеновац, преболна је то прича и предубока рана да би и историци и уопште мислећи људи себи дозволили олако и непромишљено изношење тврдњи.
Обавеза је сваког мислећег српског родољуба, не мантрати мантру угодну нашем уху, него тежити бољем сагледавању материје и те наше најдубље и никад зацијељене ране. То подразумијева сталну потрагу, допуњавање новим сазнањима, некад и преиспитивање неких наших увјерења
Првих пар реченица нећу ни коментарисати јер се и даље правиш луд или сматраш друге будалама којима можеш манипулисати. Прво си био "сав у чуду" за Јасеновац и Чеду, па када сам ти рекао да о томе знаш и да си сам о томе писао, онда је то за тебе као великог ауторитета и стручњака био, гле чуда, мој површан приступ. То је изузетно безобразно и лицемерно.
За ово горе цитирано, опет си сав у чуду, опет глумиш наивност и сматраш ме будалом. Пишеш о фуснотама, другим изворима итд итд...али твоја невоља је у томе што одлично знаш да у конкретном случају нема ни говора о томе.
Твоја невоља је у томе што се ти у суштини, на овој теми, бавиш политичком апологетиком лика и дјела Чедомира Антића. Чак си у недостатку бољих аргумената, као велики познавалац и ауторитет и Карлеушу призвао. А најбоље ти је оправдање да ето он понекад малкице, али само мало, омакне му се, па нешто погреши, јер ето људски је грешити...ма хајде
...а за "не мантрати мантру угодну нашем уху" везано за Јасеновац, пристојност ми не допушта да ти кажем шта мислим и шта ова реченица говори о теби!

Првих пар реченица нећу ни коментарисати јер се и даље правиш луд или сматраш друге будалама којима можеш манипулисати. Прво си био "сав у чуду" за Јасеновац и Чеду, па када сам ти рекао да о томе знаш и да си сам о томе писао, онда је то за тебе као великог ауторитета и стручњака био, гле чуда, мој површан приступ. То је изузетно безобразно и лицемерно.
За ово горе цитирано, опет си сав у чуду, опет глумиш наивност и сматраш ме будалом. Пишеш о фуснотама, другим изворима итд итд...али твоја невоља је у томе што одлично знаш да у конкретном случају нема ни говора о томе.
Твоја невоља је у томе што се ти у суштини, на овој теми, бавиш политичком апологетиком лика и дјела Чедомира Антића. Чак си у недостатку бољих аргумената, као велики познавалац и ауторитет и Карлеушу призвао. А најбоље ти је оправдање да ето он понекад малкице, али само мало, омакне му се, па нешто погреши, јер ето људски је грешити...ма хајде
...а за "не мантрати мантру угодну нашем уху" везано за Јасеновац, пристојност ми не допушта да ти кажем шта мислим и шта ова реченица говори о теби!

Ja se izvinjavam, ali kakva sad pa crna Karleuša?

Je li reč i pevaljki?

Тако је, управо та "естрадна умјетница", као што он каже, му је аргумент и њу цитира када брани Чеду, категорише протесте, студенте и противике владајуће банде:
Разлог малициозне паљбе по историлчару Чедомиру Антићу од стране лоботомисаног крда којем су врхунац интелектуалног изражавања кретенски покличи "пумпај" (а како примијети естрадна умјетница Јелена Kарлеуша: Свако ко пумпа и динста је ретард - Да се не лажемо) и скакутање уз хорско крештање "ко не скаче, тај је ћаци", нису његова чињења, нечињења или злочињења, нису његови идеолошки свјетоназори, није његово политичко опредјељење, напротив, као љутог противника режима готивили су га они који га нападају задњих мјесеци, нису ни његове стручне, моралне и људске квалитете, већ је Чедин "гријех" што се није придружио у лавежу по обавезном негативцу, анамо оном Вучићу, што је примијетио и аномалије и девијације у тим дешавањима, што је као српски родољуб сматрао дужношћу да то каже. То су Чедини "гријеси". због тога је изложен гадним оптужбама, да се продао или слизао са режимом, а то вам је из визуре тог лоботомисаног крда горе него да је ратни злочинац.

Poslednja izmena:
Прво си био "сав у чуду" за Јасеновац и Чеду,
Наравно, када напишеш
О Антићу писати као о "српском родољубу" након његовог Јасеновца
да немам појма о чему пишеш. Ја не могу знати шта је у твојој глави.
...па када сам ти рекао да о томе знаш и да си сам о томе писао,
Не, ниси, приложио си скенирани дио странице из Антићеве књиге који је већ био приложен на теми. Само сам примијетио да сам се већ осврнуо на наводе у том одломку на теми. Гдје проблем?
Пишеш о фуснотама, другим изворима итд итд..
Не, написао сам
Може и не мора бити, зависи шта напише у образложењу (може написати да постоје извори који заступају другачије тврдње, може изразити скепсу) на које кроз фусноту упути.
...али твоја невоља је у томе што одлично знаш да у конкретном случају нема ни говора о томе.
👇
У сваком случају то је уобичајен приступ код радова, историчар када се бави материјоим која није уже поље његовог изучавања позове се на историчара којем је то уже поље изучавања.
Чедомир Антић се позвао на рад Драгана цветковића којем је то уже поље изучавања. Гдје проблем?
Чак си у недостатку бољих аргумената, као велики познавалац и ауторитет и Карлеушу призвао.
Јок, нигдје нисам написао да је Јелена Карлеуша ауторитет или велики познавалац, само сам примијетио
Разлог малициозне паљбе по историлчару Чедомиру Антићу од стране лоботомисаног крда којем су врхунац интелектуалног изражавања кретенски покличи "пумпај" (а како примијети естрадна умјетница Јелена Kарлеуша: Свако ко пумпа и динста је ретард - Да се не лажемо) и скакутање уз хорско крештање "ко не скаче, тај је ћаци", нису његова чињења, нечињења или злочињења,
њену констатацију и квалификацију оних који кроз кретенске покличе "пумпај" и "динстај" одају почаст жртвама трагедије у Новом Саду.
А најбоље ти је оправдање да ето он понекад малкице, али само мало, омакне му се, па нешто погреши, јер ето људски је грешити...ма хајде
Није оправдање, само сам изнио мишљење да је имао грешака. Сви смо грешни, сви грешимо. Такође сам кроз раније објаве примијетио да по мени има нека погрешна увјерења. Моје мишљење. Гдје проблем?

Наравно, када напишеш

да немам појма о чему пишеш. Ја не могу знати шта је у твојој глави.

Не, ниси, приложио си скениранио дио странице из Антићеве књиге који је већ био приложен на теми. Само сам примијетио да сам се већ осврнуо на наведене наводе у том одломку на теми. Гдје проблем?

Не, написао сам

👇

Чедомир Антић се позвао на рад Драгана цветковића којем је то уже поље изучавања. Гдје проблем?

Јок, нигдје нисам написао да је Јелена Карлеуша ауторитет или велики познавалац, само сам примијетио

њену констатацију и квалификацију оних који кроз кретенске покличе "пумпај" и "динстај" одају почаст жртвама трагедије у Новом Саду.

Није оправдање, само сам изнио мишљење да је имао грешака. Сви смо грешни, сви грешимо. Такође сам кроз раније објаве примијетио да по мени има нека погрешна увјерења. Моје мишљење. Гдје проблем?
...опет ти мислиш да се можеш мало правити луд око тога да ниси знао шта мислим под Јасеновцем па онда чак лицемерно манипулисати па и лагати, само узми овај твој примјер: "кроз кретенске покличе "пумпај" и "динстај" одају почаст жртвама трагедије у Новом Саду". Мислим да свако зна да се почаст жртвама исказује током 16 минута тишине а не било којим поклицима али се треба у политичке сврхе то изокренути и представити наопачке, чисти пример лицемерја и манупилације, фуј!

Дакле, према Чедином схватању (последња реченица), Вучић побеђује студентску машинерију сигурно и за две-три године ће имати сличан проблем не буде ли се поправио. :lol:
И даље тупи о анархистима, притом студенти законски блокирају Универзитет. :roll:
Ко је овде против демократије?
Можда Чеда који не допушта студентску побуну под изговором анархизма?

Дакле, према Чедином схватању (последња реченица), Вучић побеђује студентску машинерију сигурно и за две-три године ће имати сличан проблем не буде ли се поправио. :lol:
И даље тупи о анархистима, притом студенти законски блокирају Универзитет. :roll:
Он предвиђа да ће и после мандата победити на изборима па се после годину дана поново суочи са овако нечим.👍😂

Он предвиђа да ће и после мандата победити на изборима па се после годину дана поново суочи са овако нечим.👍😂
Чеда ни једном да одапне да се већ сад много тога променило.
Да се о литијуму више не говори, да је блокирано претварање генералштаба у хотел, да је блокиран експо, да су неки сумњиви типови збрисали из Србије и губи им се траг, да више ништа неће бити као пре 01.11.2024.
Али добро, Чеда је наиван, па зато. :lol:

Чеда ни једном да одапне да се већ сад много тога променило.
Да се о литијуму више не говори, да је блокирано претварање генералштаба у хотел, да је блокиран експо, да су неки сумњиви типови збрисали из Србије и губи им се траг, да више ништа неће бити као пре 01.11.2024.
Али добро, Чеда је наиван, па зато. :lol:
Ма не капирамо ми то ми смо лоботомисано крдо!😂
Да си бар к'о Јелена Карлеуша плава можда би и ти нешто укапирала ова цвц...😂🌹

Већ 3 председника спашавам због Србије к'о Црни Груја!
Вештачко дисање "Издржи тетак! Издржи због Србије!"
Не могу више, нек нас освоје Сороши, Рептили, Анунакији анархисти , панкери Турци, Кинези, Азербеџанци.
Најјаче што уз војску од 30000 војника и НАТО у генерлштабу могу да нас освоје Албанци из долине Прешева да умарширају у Београд.

Већ 3 председника спашавам због Србије к'о Црни Груја!
Вештачко дисање "Издржи тетак! Издржи због Србије!"
Не могу више, нек нас освоје Сороши, Рептили, Анунакији анархисти , панкери Турци, Кинези, Азербеџанци.
Најјаче што уз војску од 30000 војника и НАТО у генерлштабу могу да нас освоје Албанци из долине Прешева да умарширају у Београд.
То су могли још ономад кад је Тадић истопио тенкове. :lol:

Каква екипица!
Али маске су пале.

То су могли још ономад кад је Тадић истопио тенкове. :lol:

Каква екипица!
Али маске су пале.
Све су то иста ......Овај укинуо војску овај не сме да врати овај начео Косово овај завршио јер је овај почео..Овом крив Тадић овом Коштуница овом Ђинђић овом Тито овом краљ Aлександар овом ктаљ Милан овом Карађорђе овом дахије..
нико није крив!

Заборавио сам Слободана Милошевића али он је човек био мало дете за ове што се тиче пљачкашких апетита мислим.
Те корупције за време Слободана Милошевића, Дафина и екипа би ишли сад код судије за прекршаје.

Ne baš samo sličan, već još i gori (2027. ili 2028. godine).

I u pravu je.

Пошто, иначе, ови протести до сад нису ништа постигли?
То хоће да каже?

Ne da vas ništa nisu postigli, već da slede vanredni parlamentarni izbori, na kojima će politička opcija režima opet pobediti.

To će malo demoralisati ljude, vratićemo se Njegovoj stabilokratiji, a onda za par godina ide još veća kriza i bunt naroda nego ovaj (kao što i ide, progresivno, svake godine od 2017. kada je Hulja postao predsednik države do danas).

I tu je Antić vrlo verovatno uglavnom u pravu. Srbija će nastaviti da tone u krizu i sve veće podele i nemire, to je sad već gotovo pa potpuna izvesnost koja je svima očigledno.

Poslednja izmena:

Back