Ангел.
Buduća legenda
- Poruka
- 47.255
Да видимо ко ће од интелектуалног слоја да следи Цецин пример.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Akademici Sanu sigurno nece.Да видимо ко ће од интелектуалног слоја да следи Цецин пример.
Akademici Sanu sigurno nece.
Ma cini ti se , pao ti je nesto moral.Al si postao zlurad, nevidjeno....
Moral, meni pao moral.....mozda koristis rec moral a mislis elan, tonus, entuzijazam..Ma cini ti se , pao ti je nesto moral.
Dobro umro muski a sada se vrati temi ... cesto odlutasMoral, meni pao moral.....mozda koristis rec moral a mislis elan, tonus, entuzijazam..
Pa vama je sad tema samo ili si za opoziciju ili za poziciju...Dobro umro muski a sada se vrati temi ... cesto odlutas![]()
Onda ti je Potaman da Iudaq ostanePa vama je sad tema samo ili si za opoziciju ili za poziciju...
Ja tako ne mogu da razmisljam, nisam ja ovde zaposlen pa da razmisljam binarno , a ni tada ne bih mogao..
Dobro sta da se radi , nemoj da si kivan ...Pa vama je sad tema samo ili si za opoziciju ili za poziciju...
Ja tako ne mogu da razmisljam, nisam ja ovde zaposlen pa da razmisljam binarno , a ni tada ne bih mogao..
Pljuj ti mene sto vise, da ti bruka ne ostane na obrazu...Onda ti je Potaman da Iudaq ostane
Mora da bude neutralna pavlaka da moze u sve da se mesa ... a da nikoga nepovredi , kapiram te ljude.Onda ti je Potaman da Iudaq ostane
Pa pičkasto ti je to što se zadržavaš na Opštim Ukorima društva, a ne pominješ slona u sobiPljuj ti mene sto vise, da ti bruka ne ostane na obrazu...
Da poziva Srbe na ustanak može samo neko ko ne zna ništa o njima.
Znate ono kad se dizao Prvi srpski ustanak, skupe se ustanici i kažu ''Objavljujemo rat Turcima'' i raziđu se kućama da se spremaju za borbu. Sutradan, došli Karađorđe i ostale vođe, a vojske nigde. Krenu oni od kuće do kuće da traže ljude, a ovi odgovaraju ''Pa nismo mi mislili to baš tako odmah''.
Tako da, pazi Ceco da se ne razočaraš.
Mnogo vas je slonova....ne znam koga pre da pomenem...Pa pičkasto ti je to što se zadržavaš na Opštim Ukorima društva, a ne pominješ slona u sobi
Ne znaš ko je taj političmar, koji se nameće kao sve i svja u SRJMnogo vas je slonova....ne znam koga pre da pomenem...
Sad ti je nejasno da sam rekao da si ti taj koji je kvaran do zuba....jel tako?Ne znaš ko je taj političmar, koji se nameće kao sve i svja u SRJ
Ne, ja otvoreno kažem da sam protiv SNS.Sad ti je nejasno da sam rekao da si ti taj koji je kvaran do zuba....jel tako?
ДА ЛИ БИ МОГАО објаснити
Јесте, и вињак да буде без пореза, као 'рана да се третира...Cecu za precednika!!