- Poruka
- 12.960
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ČoviječeReko' aj da okosim malo trave oko kuce pre no sto bude vruce...
Kosilicom malo napred, malo nazad, malo levo i malo desno
i u jednom trenutku okrete se svet, celo nebo krenu da se okrece odozgo pa ispred mene, istreniranim instiktivnim dzudo padanjem na ledja (trenirano jos od detinjstva) zalegoh u mekocu rastinja. Savrsena pirueta! Napao me nevidljivi panjic iz busena, koseci unazad, nisam ga video, a inace znam da je tu negde. Samo jos da mekoca rastinja nije bila kopriva a ja u kratkim rukavima i bermudama. Jes da je mekana al' zari za 3 groma ili djavola svejedno. I tako nece grom u koprive, ali ocu ja. Dok sam ustajao masuci rukama da se negde privatim, pade mi napamet ona stara narodna: o ukusima se ne da raspravljati rece djavo i sede u koprive.
Ih pa naravno. Ranjen jesam (mozda vise u ponos, zato sto sam ispao glupav), ali to je cena avanturizmaČoviječe
Jel si dobro sad, Nemogući?
Hvala!Namaži neven kremu sa alojom i panetnolom, ako imaš. Pomaže.
Ovo je zdrav zahtevPosto je danas postalno normalno da neko deklarise svoje zahteve, i svi imaju nekakve zahteve, ja sam odlucio da postavim svoju listu zahteva.
Moji zahtevi su sledeci:
Na buducim izborima zelim iskljucivo da biram svog predstavnika u parlamentu (dakle necu da biram liste i politicke partije). Hocu da znam tacno ko mi je predstavnik u parlamentu, gde mu je kancelarija, koje mu je radno vreme za primanje gradjanstva i da pravno bude odgovoran za svoje akcije ili ne-akcije u parlamentu.
Nema vise zahteva. Ja nisam neki mnogo zahtevan lik.
Eto. To je to. Nemoj posle da mi neko kaze kako nemam politicki stav i ne razumem kako radi drzava - ne zanima me. Hocu ovako pa da vidimo kako ce to da radi, ili ne radi.
da to nije novo, samo sam hteo naglas da kazem. Ja sam za to.Ovo je zdrav zahtev
O tome sam i slušao nekoga nedavno
A gledao sam i pozorišnu predstavu u vezi toga letos
Na buducim izborima zelim iskljucivo da biram svog predstavnika u parlamentu (dakle necu da biram liste i politicke partije). Hocu da znam tacno ko mi je predstavnik u parlamentu, gde mu je kancelarija, koje mu je radno vreme za primanje gradjanstva i da pravno bude odgovoran za svoje akcije ili ne-akcije u parlamentu.
pp meTo je većinski izborni sistem. Pošto se stranka kojoj pripadam zalaže za taj većinski sistem, da znaš ko ti je predstavnik u parlamentu, gde mu je kancelarija i sl, bilo bi dobro da glasaš za tu stranku.
Ozbiljno mislim, to je jedina stranka koja traži promenu izbornih zakona.
Taj sistem je postojao na lokalu tokom vladavine SM ali ga je nova vlast promenila.
I..dobro jutro za ranoranioce