bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 40.697
Naravno@bird again
sve hocu da te pitam. al' ne znam da' smem.
 , uvek.
, uvek.Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno@bird again
sve hocu da te pitam. al' ne znam da' smem.
 , uvek.
, uvek.Naravno, uvek.
Ne razumem pitanje. Kakva moja tema?to posto ne primas postu.... pa ja postujem
ne rece mi nikako koja je tvoja tema?
pomenula si da si otvorila temu i nikad vise. Ali ne znam koju.Ne razumem pitanje. Kakva moja tema?
Imam vise otvorenih tema,, gde sam to rekla?pomenula si da si otvorila temu i nikad vise. Ali ne znam koju.
Dobro. Skopcao. Nije vazno.Temu o cemu, o cemu je bilo reci, ne secam se ...
Ma ne! Reci mi bar o cemu smo pricali tada, pa sam to rekla? seticu seDobro. Skopcao. Nije vazno.
Moze biti da je to proizvod mog slepog vidjenja.
Izvini!
Ma ne! Reci mi bar o cemu smo pricali tada, pa sam to rekla? seticu se
setila se, hvala!Ma ne! Reci mi bar o cemu smo pricali tada, pa sam to rekla? seticu se
 ) ukoliko se ne ostvari naplata pod opomenom i to pod hitno! - hitno ja da platim, a nije hitno da posalju koliko - i to tako traje... neke godine.
 ) ukoliko se ne ostvari naplata pod opomenom i to pod hitno! - hitno ja da platim, a nije hitno da posalju koliko - i to tako traje... neke godine. 
 plitka drzava je poslala novogodisnju cestitku u obliku opomene i pretnje - opomene za neplaceni porez (konacno su izracunali koliko para trebuju),
Dobra noć
Ovo se šališ ili
Ozbiljno pitam, jer mi je..možda nešto jasnije..
objasniću šta
Мене још нису провалили, добра сам глумица.ne! ne! ne! necu tu kosulju sto joj idu rukavi na pozadi !!
cekajte ljudi!
nisam lud! (jos ludji sam)!
pustaj bre!!! aaaaaaaaaaaaaa!!!!
(ovde se cuje dopler efekat sirene na ambulantnim kolima koja odlaze niz ulicu)

Мене још нису провалили, добра сам глумица.
Али..питање је момента
samo se ponekad pojavljuju sumnjive smetnje u obliku (radio) number stationna caskatorijumu je proizvoljno dozvoljeno biti ekscentrican. Ambulatna kola su odavno otisla.
i doktorka je otislaМене још нису провалили, добра сам глумица.
Али..питање је момента
za temu:
cirilica - o ubistvima u srbiji
happy 6 januar
mozda ima i na netu