- Poruka
- 12.681
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta se ti kur.čiš?Da li baš moramo da diskutujemo o dubokoj državi
Možda bismo mogli da spomenemo kolonijalne države, tačnije one koji su dopustili da budu kolonija.. Da li su baš dopustile?
U britanskoj Istočno-engleskoj kompaniji, bilo je i Indijaca.
O dubokoj drzavi se ne diskutuje!Da li baš moramo da diskutujemo o dubokoj državi
Možda bismo mogli da spomenemo kolonijalne države, tačnije one koji su dopustili da budu kolonija.. Da li su baš dopustile?
U britanskoj Istočno-engleskoj kompaniji, bilo je i Indijaca.
esi besan ?Šta se ti kur.čiš?
Šta se ti kur.čiš?
O dubokoj drzavi se ne diskutuje!
Ona se sporadicno i tajanstveno pojavljuje s vremena na vreme.
esi besan ?
sve sto mozes danas, ostavi za sutra a uradi prekosutra
Da li duboka drzava ima svoju (jos dublju) duboku drzavu koja je dubokoj drzavi duboka drzava?Rado ću prihvatiti tvoj savet, kada mi objasniš:
1. Zašto je duboka država baš duboka?
2. Da li je ta duboka država dovoljno duboka?
3. Zašto uopšte pričamo o dubokoj državi?
![]()
![]()
mislim da je to zbog dubine. Jer ako nema dubine onda nije duboka.1. Zašto je duboka država baš duboka?
Zavisi koja duboka drzava. Nisam procitao nikakve preporuke na temu koja je to dubina preduslov da bi se zvalo duboka drzava.2. Da li je ta duboka država dovoljno duboka?
3. Zašto uopšte pričamo o dubokoj državi?
![]()
![]()
Ne pricamo. Ovo je tajni deo gde ne smemo da pominjemo duboku drzavu.
Dobro, razumem. Laku noć![]()
Dnevna doza duboke drzave ili 4D (u 4 dimenzije)
Nesto se mislim i nalazim da mi ne mozemo da imamo duboku drzavu. Za to je potrebno imati dubine a mi je nemamo. Tako da sam smislio da mi zivimo u:
Plitkoj drzavi. Mozda cak i plicoj nego sto se obicno misli.
Plitkost se sastoji da na vrhu ima nedodirljiv vodja i sve ostalo je narod, cak i onaj narod koji je blizu vrha.
siguran sam da nema pojma po kakvim dubokim rupama ja lomim (tudje) tockove dok idem na posao. Smisao za dubinu mu je apsolutno fascinantan! Divim mu se do imbecilnosti.Imamo dubine, pitaj našeg gradonačelnika, zna on i dubinu i širinu.
moze da bude plitka i siroka pola planete i ondaK nije malecka. Ja sam malecak.Zašto bismo živeli u plitkoj državi? Da li bi to onda bila mala država, malecka?
mogucnosti od nemogucnosti, duboka drzava je duboko ukorenjen fenomen, sa stanovista ikebane nacina pogleda na svet neko moze da smisli plitku drzavu, pa posto sam se ja setio toga prvi, onda sad kad se pomene plitka drzava, molim da mi se uplate tantijemi na ziro racun! Na islandu.I zašto Vi, Žestoko ozbiljno neozbiljni, insistirate na državi, pa još hoćete prvo da bude duboka..a sada biste da bude plitka?
Pomorandze jedem, nekad i mandarine, moze da se mesaju jabuke i pomorandze a moze da bude da li plitka drzava vise trosi pomorandzi ili mandarina - i tako se postigne visi nivo kompleksnosti.Zašto ne bi ova diskusija prerasla u temu o tome da li je bolje jesti pomorandže ili mandarine?
rijaliti vam je vec dat sam po sebi - zove se MOJ ZIVOT.Zašto ovde ne bismo napravili neki rijaliti, pošto je to sada IN?
Hvala puno na kontribucijama, ocekujem replike u senatu.Dajem ideje.. Imam inspiraciju.![]()