Čarlston za Ognjenku

• Začetnik teme Začetnik teme Lung
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sta znaci sto si na kraju napisao Sonja Kolacaric? Jel se potpisujes kao ona?

:lol::lol::lol:
Šta je trebalo četiri dana da smisliš pitanje, il' o'š da skreneš s temU :lol::lol::lol:??

SreČo Babina, ovo samo pokazuje koliko si nepažljiv čitač tudŽih postEva,
inače ne bi bilo potrebe za nastavkom ovEga :lol::lol::lol:!!

A da JA tebi skuvam kaHvu, a ti natenane, još jedared da pročitaš :lol::twisted::lol:??

Rekla bi ti jedi............. al ...........! Nisam od onih koji po ceo dan vise na netu, imala sam neke obaveze znas, ljudi to uglavnom imaju. Znala sam da ces ovako nekako da se proseres. Nema veze, o ukusima ne treba rasparvljati. Mogu svima da Vam preporucim da pogledate izlozbu u Progresu pa cete mozda shvatiti sa koliko je ljubavi i paznje ovo sve uradjeno pa mozda shvatite neke stvari jos pord toga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Што сам прекршио навику да не гледам домаће филмове? Опет осећај изневерености.
Ја често кажем кад се прича о немању пара:''Многима и да даш паре, они неће знати да потроше.'' Ево им сад пара, а филм никад гори! Још оволике лепе глумице... Ако су хтели Амерички филм, требали су у Холивуд. Ако су хтели Српску причу, могли су бар да је напишу до краја. Овај сценарио није имао на чему да се напише. Али, замислите да кренете да читате сценарио, а да вас мрзи да га читате целог. После пар страна филм је одличан. Снимај! Што ли неко није питао шта ћемо после? Овако изгледа као да се изгубио сценарио, па је збуџен у току снимања!
А имам и једно питање за продукцију. Зашто је најлепша, најбоља и главна глумица бачена у други, не у трећи план? Зато што нам је Катарина показала сисе? Српски филм је у кризи као и фудбал! Не знам да ли је у питању мафија и/или монопол, али ако јесте, зашто имам утисак да Бјела има нешто с тим!?

Rekla bi ti jedi............. al ...........! Nisam od onih koji po ceo dan vise na netu, imala sam neke obaveze znas, ljudi to uglavnom imaju. Znala sam da ces ovako nekako da se proseres. Nema veze, o ukusima ne treba rasparvljati. Mogu svima da Vam preporucim da pogledate izlozbu u Progresu pa cete mozda shvatiti sa koliko je ljubavi i paznje ovo sve uradjeno pa mozda shvatite neke stvari jos pord toga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:lol::lol::lol:
SreČo Babina???, da sam "obrazovan" k'o ti "Rek'o bi ti da si intelektualno ograničena............. al ...........!", sreČom te nisam, pa Ču ovo preskočim i vrnem se na guske :lol: :lol: :lol:!!

Kako odmiče ovo tvoje koprcanje i kako postaješ sve nervoznija (a uopće mi nije jasno za kaj :twisted: :twisted:), sve se više priklanjam "Urosevom" stanovištu glede žena i gusaka :lol::lol::lol:!!

p.s. eto i JA im'o neka posla, pa primi izvinjotinu što si dugo čekala na odgovor :lol:!!
p.s.2. sad sam i JA skont'o da "ljudi to uglavnom imaju":lol::twisted::lol:!!

J.b.t-e, sad primetih!!!
Pa Sretan ti 8. Mart :lol::lol::lol:!!

Danas sam sasvim slucajno videla izlozbu, i bas me je lepo podsetila na film :D Jedino mi je bilo zao shto nije postavljeno vise eksponata u vecem prostoru, ja sam vec zamislila citavo malo seoce unutra sa sve vinogradom i minama ;) Super, stvarno, i moram da priznam da dok sam gledala one dve prelepe haljine koje su nosile Katarina i Sonja u filmu, pa i narodnu nosnju i kostim Velike boginje stvarno sam zavidela glumicama na ovom filmu koje su imale mogucnost da se igraju tim divnim krpicama :) :D

E, sad, sto se tice nekih glupih komentara koji su ovde napisani o ,,Charlstonu`` koji su uglavnom bez argumenata, bez stila, na nivou publike najgorih tabloida, mislim, da dzabe pricaju, da ne kazem lupaju. To je neka nasha domaca posebna osobina da kada imamo nesto lepo kao sto je ovaj film, mi svim silama gledamo da to isprljamo i bacimo u prasinu, samo da se ne izdvaja od ostalog blata... Ne kazem da je ,,Carlston za Ognjenku`` nas jedini dobar film, ali, istini za volju, nemamo ih toliko da ne bismo imali razloga za ponos. A ovi sto se prave pametni, umesto sto dangube ovde na forumu, lepo, kameru u ruke, i neka snime bolji, makar i niskobudzetni film, pa nek dodju da se hvale svojim umecem! :idea: Sigurna sam da su bolji i od Urosa, i od Kuste, i od Bjele, i od Katarine, i od Sonje, ma, shta reci - i od Dragojevica! :) 8-)

Hvala Okata, ali, zaista nema na cemu, jer film je toliko divan da ja ne mogu da razumem odakle ovolika zluradost? Ja inace povremeno radim pozorisnu kritiku, i uopste nisam sklona da hvalim preterano (obicno mi zameraju da sam previse stroga ;) ) niti glumce, a reditelje jos manje (traume od bivseg decka, grr:roll:), ali ovaj film moram da hvalim, jer vredi! Veliki pozdrav! :D

Hoce li se ovaj film IKADA pojaviti na DVD-u???
Mislim, koliko vremena treba da prodje?:otkacio:

Tek se sada evo prikazuje u Francuskoj. Sada je u 'post-produkcijskoj fazi', ime mu je Suze na prodaju.

Još uvijek je 'u bioskopima', tako da daleko od toga što ti pitaš. Vjerovatno čekaju da sakupe dovoljno para, tj. sve što mogu (za sada se prikazivao samo još u Francuskoj izvan Srbije).

Back