Skinuo sam ga sa sajta warezBB.
Istina jeste dvdrip, ali samo skracena verzija
u kojoj nema Olivere Katarine.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Skinuo sam ga sa sajta warezBB.
Slazem se.
Iako sam bio misljenja da mi se nece svideti,
film me je u potpunosti odusevio i zaista ne znam zasto ga je vecina tako
kategoricki ispljuvala.
Sat i dvadesetak minuta.
Izbaceno je nekih pola sata filma.
Pa sačekajte da odgledate pravu stvar.
Film se ionako žestoko naknado mijenja, izbacuju se mnoge stvari, ubacuje se velik broj izbačenih scena, dodaju se novi specijalni efekti, itd...
Ja neću da kvarim gledajući nešto što je vjerovatno neko još za vrijeme proizvodnje filma prije bioskopske premijere skinuo sa filmske trake (neki nevaljalac iz zaposlenih) i to procurilo na internet.![]()
Znaci ona verzija koju sam ja gledao u Beogradu nije konacna verzija?
Za taj trenutak vremena, taj film mi je dobar, sa uvrnutom ali pozitivnom porukom i usputnim porukama.
Bio mi je bolji nego sto sam se nadao, iz razgovora sa glumicama, a i iz gledanja snimanja.
Vidis tacno da je meni palo na pamet dok sam gledao film da je film bas dobro opisao neke srpske mentalne cake....
I samim tim se odmah postavilo pitanje hoce li to biti prihvaceno.
Skoro da je odmah i odgovor da nece...tj nece biti vidjeno , primeceno.
Cim sam video ceo film znao sam da ce ga oboriti zenska kritika, jer on je vise i usmeren ka zenama.ali nije zenski....iako je 90% glumaca zensko.
Ustvari on je antipod danasnjem zenskom mozgu kako je kroz medije oblikovan.
Tj tacnije tadasnjem zenskom mozgu , a u vecini stvari to je i danasnji zenski mozak.
Koliko se ja secam , katarina je odigrala ulogu koja doprinosi ocaju celog filma, ona je antipod mladoj glavnoj glumici, ne znam kako ce se odrzati da antigeneza, ako su ukinuli katarinu....
Mada ta antigeneza nije osnova filma.Bar ja nisam video film kao sukob starog i novog, vec interesantno izvuceno izolovano samo to novo, podignuto na usamljeni teren, da se bolje vidi.
Mozda uzmem da pogledam...
Evo odgledah ga sad na RTS-u i poprilično mi se dopao. Ne znam zašto je izazvao negativne reakcije u javnosti.