Car Samuilo

• Začetnik teme Začetnik teme leki1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Пошто оваквим глупостима нећу да се бавим све што знамо да Грци Србе и Биугаре нису мешали већ су их стављали кроз читаву историју једне наспрам других тачније живели су неколико векова у миру док их Грци нису заратили тај рат ће безмало трајати 500 година и ти кажеш да су Грци писали и говорили да ратују Бугари против Бугара?

Ево ово?

gd-1.png

gd132-1.png

Sandanski brate Srbine kakve ti gluposti pises kakvi bre makedonci? xD Izmisljena nacionalnost kao i Bosnjaci,sad i Crnogorci pa ako ja predjem u katolike bicu i Hrvat xD tako nas Srbe samo razdvajaju.....
Pitaj u Belorusiji dal su oni belorusi ili Rusi?

Sandanski brate Srbine kakve ti gluposti pises kakvi bre makedonci? xD Izmisljena nacionalnost kao i Bosnjaci,sad i Crnogorci pa ako ja predjem u katolike bicu i Hrvat xD tako nas Srbe samo razdvajaju.....
Pitaj u Belorusiji dal su oni belorusi ili Rusi?

Најачи су ликови као ти.....Терају по своме.....
ИАКО СМО МИ ПИСАЛИ да смо увек Македонци......не ти тераш по своме....али добро ако ти је тако лакше

Vratite se na predmet diskusije, ili će tema biti zaključana!

"Македонци!

Сетете се за светскиот победител, за светската слава на Македониjа - великиот Александар Македонски;
сетете се храбриот
Цар Самоил, македонскиот великан,
Да се покажеме достоjни нивни потомци[...]"

(Рaд македонских комитета," Браник, XVIII, 131,
Нови Сад, 26.IX / 9.10. 1902, стр. 2)

Превод

- Македонци -
Сетите се за светске победе,за светска слава на Македонија - велики Александар Македонски,сетите се за храброг ЦАРА САМОИЛА македонског великана.
Да се покажемо као њихови достојни потомци.

Нови Сад, 26.IX / 9.10. 1902,

Pa ako prođe mi smo Tribali ali mi nisi objasnio kako to da kao saveznici Antički Makedonci i Tribali nisu se nikada mešali?
Kako to da ti Tribali nisu mogli nikad da se nasele u Ohrid , Kumanovo ,Prilep, Skoplje i da sade konoplje ?
a mogli su da se nasele oni Heroinče Kokainče?

Poslednja izmena:
Srbi vam štampaju i štancuju Antičku istoriju??? ‚Bem mu misha i tastaturu Antičko Slovenski Makedonci iz Matice Srpske el viš ti to??'!!!!!:mrgreen::lol:

Па видим и ништа није чудно када су ти исти Срби писали у уџбеницима да су Македонци најстарији Словени на Балкану и да су можда управо ти Словени антички Македонци.

Ето и за Самоела Нови Сад, 26.IX / 9.10. 1902
Македонски цар.....

Pa ako prođe mi smo Tribali ali mi nisi objasnio kako to da kao saveznici Antički Makedonci i Tribali nisu se nikada mešali?
Kako to da ti Tribali nisu mogli nikad da se nasele u Ohrid , Kumanovo ,Prilep, Skoplje i da sade konoplje ?
a mogli su da se nasele oni Heroinče Kokainče?

Ко каже да се нису мешали....па јесу се сви мешали Илири,Трачани,Македонци....
Ја не спорим да су била сва племена разбацана свуда по Балкану

Па видим и ништа није чудно када су ти исти Срби писали у уџбеницима да су Македонци најстарији Словени на Балкану и да су можда управо ти Словени антички Македонци.

Ето и за Самоела Нови Сад, 26.IX / 9.10. 1902
Македонски цар.....

Толико о аутентичности извора.....

Ко каже да се нису мешали....па јесу се сви мешали Илири,Трачани,Македонци....
Ја не спорим да су била сва племена разбацана свуда по Балкану

Па ти кажеш , кажеш да су Трибали настали у Македонији после првог светског рата тачније да су измишљени!

Срби немају никаквих претензија на Македонију, само очекују да покажете мало поштовања за то што су крвљу платили вашу слободу.
то ћете учинити обнављањем споменика ослободилачких ратова, чувањем војничких гробаља и других споменика културе.
и тиме што ћете српској мањини пружити заштиту и помоћ- јер су они спона која повезује наша два братска народа.
не прети вама опасност од Срба, него од Арбанаса.. свестан си ти тога врло добро.

18059_104825739542114_100000440665428_122792_79850  35_n.jpg

овај археолошки налаз ми је врло занимљив, због мотива који се на чашама појављује- и који је врло сличан ''сунцу из Вергине''.
у који временски период су га историчари датирали, и уопште шта су закључили на основу тога?

jedino ako sloba nije bio srbin:

u tom slucaju si u pravu. a posto je bio srbin izgleda da nisi :)

Србија ниједним својим актом није показала претензије према Македонији, нити је угрозила њен суверенитет.
(иначе би ти неки други видео-клип нама пустио, а не само нечије приче.)
но, теби изгледа као да је жао што је тако :) па си само тај део моје изјаве означио.
а остатак си оставио без коментара, иако је баш он упућен Македонцима..

Back