Capoeira (kapuera)

• Začetnik teme Začetnik teme Kapoerista
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
e ne slihtam se ja nikome...ali sam trenirao i sa crncima i sa ciganima...tako da je za mene u sportu...ali i van sporta svaki covek jednak...

..i stvarno ako nemas da kazes nista pametno osim da prozivas onda **** off...

jedna stvar koju sam ja pokusao da ti kazem...nije vazno sa kim treniras vazno je da treniras...

...i btw..crnci su dokazano bolji boxeri od nas...i sta sad? ne treba mozda da se bavim boxom zbog toga?

ajde ne seri

Jesi li nekad video boksere kako mantraju uz muziku? Boks je ozbiljna rabota. Drugo, sve te chamuge koje boksuju su belo roblje, i to sto skuplji to vishe.. pocevsi od Don Kinga koji im je glavni gonic pa nadalje.

A tako i treba da bude.

Idi begaj:
gnjec:
ovde se prica o kapueri...
Ti si nasao da me opominjes, sta ti pricas o kapueri. Samo laprdas po temama, u svaku si zavukao nos i nigde nista pametno nisi rekao. Sve izjave su ti nedouchene.

Nema moderatora buhuhuhu-huhu-huhuhu-huhuhu
:shock:
sta ti radis psihopato jedan?
uhodis okolo ljude i porcenjues njihovu licnost na osnovu postova? ajde izadji malo napolje bavi se necima radi nesto drugo, zar ne vidis da smaras?
umesto tu da treses svoje komplexe mogao bi da izadjes i bavis se drustveno korisnim radom, tipa, sakupljanje smeca (ukoliko nemas nista protiv i ekologije)?
axe! :wink: :twisted:

Idi begaj:
petite_brebis:
sta ti radis psihopato jedan?
uhodis okolo ljude i porcenjues njihovu licnost na osnovu postova?

Glupachice, upravo si uradila istu stvar za koju me optuzujes. Procenjujes moju licnost na osnovu postova.

Ali nema veze sto si glupa, vazno da si glasna i chesta.

ne, ja sam dosla do zakljucka da smaras sto se vidi iz tvojih cestih postova koji su odraz tvoje netrepeljivosti i rasne netolerancije! Zar ne?
i ostro kritikujem tvoj stav(sto bi svako normalan uradio)!
ali na osnovu cega si ti zakljucio da sam glupa, ja stvarno ne znam. ako je samo do capoeire dokazujes da si plitak!

Cuti bre gnjec, bolje se raspitaj da li u Novi Sad dolazi neki crnac pa da te povedu, dace ti on malo da mu duvas...

Kao ne svidja ti se kapuera. Ajde ajde, malo ti fali da se doslihtas za jedno pusenje crncu.

Ocesh ti da se smirish?Ko kaze da nema moderatora?Choveche,predji na drugi top,nisi ni malo pozeljan ovde,pogotovo te tvoje ruzne rechi i ostalo...!!!

OCESH DA PSUJESH,PROZIVASH I BUDESH NAJGORI OD SVE DECE?????

Pa to se ne radi ovde,...nadji sebi SVOJU temu,...sebi blizu,...ili idi listaj oglase malo,a??

Sanha:
Ko kaze da nema moderatora?
Ja kazem da nema moderatora, da ga ima cistio bi ne samo ovu nego sve teme u kojima ima promasaja samo takvih.

Koji si sad pa ti andrak da me saljes na drugi topic? Zasto moraju da pricaju svi kao jedan o chamuganerskim flipoverima?

Ja sam rekao sta mislim o tome, sekta se potresla i svi se nesto bune. I naravno bez argumenata to se zavrsi na licnim obracanjima, da ne kazem uvredama.

Idi begaj:
Da, moram priznati da znas vise. Kao ono da su BJJ "izmislili" obojeni.

Dakle glup li si.. nevidjeno. Pravi si gnjec, mozak ti je gnjecav.

2.gif

Back