Capoeira (kapuera)

• Začetnik teme Začetnik teme Kapoerista
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
36.gif

Idi begaj covece! Sta sad to znaci? Citam, iznesem svoje misljenje.

Nisam shvatio da forum sluzi tome da svi isto misle i jedni druge tapsu po ramenu kao papagaji iz neke sekte.

E sad sto se ne razgovara argumentima, to vec treba da sankcionises.

Idi begaj:
Idi begaj covece! Sta sad to znaci? Citam, iznesem svoje misljenje.

Nisam shvatio da forum sluzi tome da svi isto misle i jedni druge tapsu po ramenu kao papagaji iz neke sekte.

E sad sto se ne razgovara argumentima, to vec treba da sankcionises.

BRATE,....AJDE SPOMENI JOSH JEDNOM SEKTA!! :evil:

Nisi normalan,zashto se svadjash,kad nemash POJMA o Capoeiri,ma ni o zivotu,chim se ti svadjash na netu!Ovde se ne svadjamo,....prichamo....-PRIJATELJSKI,...a ne kao shto ti nastupash!

Ocesh da ti POKAZEM kako "SEKTA" funkcionishe???!!!! :evil:

Saberi se i budi normalan,...svi smo ok,samo ti pravish problem!! :!:

Mislis svi slusate svoje gurue i ponavljate isto kao papagaji (kad ne mantrate uz popevke), i kad se pojavi neko ko za promenu misli svojom glavom a jos zna ponesto o borilackim vestinama - udari vam pena na usta.

Drugacije ne znam kako da prevedem ovo sto si rekla. Nemoj da mi pokazujes kako sekta funkcionise molim te.

Idi begaj bre gnjecko, ti si nasao da me propitujes. Nedoucen si totalno, u par stvari si zagrebao povrsinu i sad saras po temama i svuda lupis po neku glupost.

Sta me sad ti propitujes, koji si mi sad i ti pa kapuerista pa si se nasao pozvan. Osim sto se slihtas tu sektasima to na stranu.

IvanaZh:
...ovim maloumnim idiotom
E ovo je ono sektastvo o kojem pricam. A i vredjanje o kojem sektoidi pricaju. Ne sme niko nista drugacije da kaze ili skacu - svi kao jedan (ili onaj jedan samo se drugacije loguje).

Bolje bi bilo da si objasnila zasto je to prevrtanje preko glave borilacka vestina, da li se tu bori sa protivnikom, sa samim sobom (ima i takvih), sa svojom senkom?

Ako nije borilacka vestina, objasni sta je onda? Folklorna trupa? Meni najvise na to lici - ali sto bas vutraski foklor furate? Idi begaj, i onaj moderator koji me je opomenuo je 'rastaman'...

Pis macko! Peace babo.

Evo sad cu bas tebi pacijentu da objasnjavam.

Cuti i budi miran, kad te uhvati ponovo doktor bice: "Opet si umislio da se razumes u borilacke vestine, pa sta smo se prosli put dogovorili. Sad se neces izvuci samo sa inekcijama. Sestro, dajte elektro sokove za brus lija ovde".

gnjec:
i dalje nisi rekao cime se bavis...sto te blam da nam priznas? pa ovde smo svi izneli cime se bavimo...

Ma pusti ga vidis da se proserava.
***** o kapoeri a ne znam nista o njoj.
Verovatno nista ne trenira nego je dosao ovde da leci svoje neke psihicke probleme.
Zaista nisam nikad videla da neko nesto toliko proziva a da ne zna nista o tome...

Jesi li sigurna da ne znam? Ima gore par pitanja koja sam postavio, i na koje mi niko od vas koji 'znate' nije odgovorio? Zasto?

Zato sto odgovori samo mogu da kazu da sam u pravu.

Odgovori na njih kad znas.

Ajde vi gospodjice sa "znanjem" prosvetlite me po redu posto ja ocigledno ne znam, ovo dole nisu pitanja o kapueri, sigurno sam promasio :-)

Idi begaj:
Bolje bi bilo da si objasnila zasto je to prevrtanje preko glave borilacka vestina, da li se tu bori sa protivnikom, sa samim sobom (ima i takvih), sa svojom senkom?

Ako nije borilacka vestina, objasni sta je onda? Folklorna trupa? Meni najvise na to lici - ali sto bas vutraski foklor furate?

Back