Mala_Zelena
Zainteresovan član
- Poruka
- 108
Ima u novom sadu
sve potrebne informacije mozes dobiti na sajtu www.crsn.com/capoeira
sve potrebne informacije mozes dobiti na sajtu www.crsn.com/capoeira
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zoranpetrovic84:a koja je skola bliza?Ja sam inace na dorcolu?
pozdrav.pisao sam na mejl nekom "nemanji",iz koje je on skole?Gde se njima odrzavaju treninzi?p.s.dao mi je mob,treba da ga zovnem u cetvrtak
pozdrav
zoranpetrovic84:a koja je skola bliza?Ja sam inace na dorcolu?
pozdrav.pisao sam na mejl nekom "nemanji",iz koje je on skole?Gde se njima odrzavaju treninzi?p.s.dao mi je mob,treba da ga zovnem u cetvrtak
pozdrav
Peixador:Apropo primenljivosti kapoere u ulichnoj borbi... pa mislim da je dovoljno shto si sposoban da visoko dignesh nogu i da udarish a i ochvrsnesh i steknesh kondiciju... Ne znam shta ti za ulichnu borbu josh treba, sem pishtolja?![]()
a da ti otplesem labudovo jezero u glavu pa da vidimo da li nismo najbolji street fighteriAnonymous:Peixador:Apropo primenljivosti kapoere u ulichnoj borbi... pa mislim da je dovoljno shto si sposoban da visoko dignesh nogu i da udarish a i ochvrsnesh i steknesh kondiciju... Ne znam shta ti za ulichnu borbu josh treba, sem pishtolja?![]()
U jbt pa nisam pojma imao da su najbolji street figthteri BALERINE :shock: :?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kakva crna kapuera za ulicu tako moz samo batine da dobijes.
e pa gnjec prijatelju i nije bas tako,jes lepo izgleda ali neke stvari mozes da upotrebisgnjec:super izgleda i to je to...neupotrebljivo...a koliko ja znam kapoera je tek na zadnjem mestu borilacka vestina
idi begaj:Dobra im je ona metla sa zavezanom tikvom, ona je upotrebljiva. Kad zatreba mozes time da opaucis napadaca.
Ovo ostalo je cirkus obican.