Capoeira (kapuera)

• Začetnik teme Začetnik teme Kapoerista
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
zoranpetrovic84:
a koja je skola bliza?Ja sam inace na dorcolu?
pozdrav.pisao sam na mejl nekom "nemanji",iz koje je on skole?:)Gde se njima odrzavaju treninzi?p.s.dao mi je mob,treba da ga zovnem u cetvrtak
pozdrav

Nemanja kome si pisao je trener Capoeira Angola kluba,ja sam iz tog kluba mada se ne delimo po jachini,umecu ili nechemu drugom,iako su neki pokushali da se uzdignu i omalovaze druge klubove-i dalje smo svi ok,tako da mozesh da birash: Angola Capoeira je tradicionalna,izvorna capoeira,mozemo da prichamo o svakoj shkoli ponaosob,a drushtvo iz Senzale(to ti je jedan od ostalih klubova,jer se pojavio i treci-za neupucene)moze da ti objasni kakav je stil njihovog igranja,...Ja se vishe ne mesham u promovisanje drugih stilova jer se neki bune ovde,a tebi iskreno savetujem da se javish i Nemanji,mozesh i meni,poslacu ti broj,a i poseti i nash sajt i sajt Senzale,...pa odluchi!Da li si za ovo ili ono - to mozesh da saznash ako par puta posetish i jedan i drugi i treci klub,pa po svom temperamentu i zelji kreni,...Capoeira je nachin zivota,...

Poslacu ti na private brojeve telefona,sajtove vec imash na ovom forumu,ali cu ti ispisati sve josh jednom(od svih klubova) i josh neke chlanke i slichice pride,pa ti odluchi...Chujemo se na privatu!

Aleksandre,dobra je bila zajednichka roda sa Marquinhom,....dobar si bio,ali mi se neshto u tvom ponashanju nije dopalo,a to cu ti lichno reci!Bez svadje,s poshtovanjem...!

Pozdrav Senzali,prijateljima,mojoj Angoli i svima koji prelistavaju ovaj top...!!

Axe !!!

zoranpetrovic84:
a koja je skola bliza?Ja sam inace na dorcolu?
pozdrav.pisao sam na mejl nekom "nemanji",iz koje je on skole?:)Gde se njima odrzavaju treninzi?p.s.dao mi je mob,treba da ga zovnem u cetvrtak
pozdrav

Nemanja kome si pisao je trener Capoeira Angola kluba,ja sam iz tog kluba mada se ne delimo po jachini,umecu ili nechemu drugom,iako su neki pokushali da se uzdignu i omalovaze druge klubove-i dalje smo svi ok,tako da mozesh da birash: Angola Capoeira je tradicionalna,izvorna capoeira,mozemo da prichamo o svakoj shkoli ponaosob,a drushtvo iz Senzale(to ti je jedan od ostalih klubova,jer se pojavio i treci-za neupucene)moze da ti objasni kakav je stil njihovog igranja,...Ja se vishe ne mesham u promovisanje drugih stilova jer se neki bune ovde,a tebi iskreno savetujem da se javish i Nemanji,mozesh i meni,poslacu ti broj,a i poseti i nash sajt i sajt Senzale,...pa odluchi!Da li si za ovo ili ono - to mozesh da saznash ako par puta posetish i jedan i drugi i treci klub,pa po svom temperamentu i zelji kreni,...Capoeira je nachin zivota,...

Poslacu ti na private brojeve telefona,sajtove vec imash na ovom forumu,ali cu ti ispisati sve josh jednom(od svih klubova) i josh neke chlanke i slichice pride,pa ti odluchi...Chujemo se na privatu!

Aleksandre,dobra je bila zajednichka roda sa Marquinhom,....dobar si bio,ali mi se neshto u tvom ponashanju nije dopalo,a to cu ti lichno reci!Bez svadje,s poshtovanjem...!

Pozdrav Senzali,prijateljima,mojoj Angoli i svima koji prelistavaju ovaj top...!!

Axe !!!

Peixador:
Apropo primenljivosti kapoere u ulichnoj borbi... pa mislim da je dovoljno shto si sposoban da visoko dignesh nogu i da udarish a i ochvrsnesh i steknesh kondiciju... Ne znam shta ti za ulichnu borbu josh treba, sem pishtolja? :):):)

U jbt pa nisam pojma imao da su najbolji street figthteri BALERINE :shock: :? :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kakva crna kapuera za ulicu tako moz samo batine da dobijes.

Anonymous:
Peixador:
Apropo primenljivosti kapoere u ulichnoj borbi... pa mislim da je dovoljno shto si sposoban da visoko dignesh nogu i da udarish a i ochvrsnesh i steknesh kondiciju... Ne znam shta ti za ulichnu borbu josh treba, sem pishtolja? :):):)

U jbt pa nisam pojma imao da su najbolji street figthteri BALERINE :shock: :? :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kakva crna kapuera za ulicu tako moz samo batine da dobijes.
a da ti otplesem labudovo jezero u glavu pa da vidimo da li nismo najbolji street fighteri :twisted: :lol: :twisted: :lol: a sto se tice ulice najbolja borilacka vestina je STRELJASTVO :wink: :wink:

pozdrav svim kapoeristima beogradskog kluba senzala!
nego, da vam postavim jedno pitanje!!!
da li neko od vas ima film "ONLY THE STRONG" ???
gledao sam samo jedan deo i veoma mi se svideo...
divx, vhs - svejedno mi je!
ko ima ovaj film ili ima informacije gde se moze nabaviti ovaj film neka posalje mail na jocic@neobee.net !
poz svima

idi begaj:
Dobra im je ona metla sa zavezanom tikvom, ona je upotrebljiva. Kad zatreba mozes time da opaucis napadaca.

Ovo ostalo je cirkus obican.

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

ta "metla sa zavezanom tikvom", je instrument i zove se birimbao!
I nema nikakvu drugu funkciju osim da izigrava instrument! :!:
Capoeira u principu jeste neupotrebljiva u street life-u, ali ima par elemenata koji i te kako mogu pomoci! ZATO NE LUPAJ! cirkusu...

Alo,...ovde nema provociranja ni svadje,...polako ste nas i isterali sa topa jer niko ne veruje u Capoeiru,ali dokazace se,....pa pogledajte samo statistike...!!

Nisam bila dugo ovde,nisam ni trenirala neko vreme,ali pre dve vecheri me je napao lik ispred prodavnice jer mu se nije svidela moja mindjusha!!!!!

SHTA MISLITE KAKO SE ZAVRSHILO??!! :wink: :twisted:

Ne,ozbiljna sam sada,...ushlo mi je u krv i to je bio chist instinkt,...A ti "GNJEC"...nemoj da provocirash kad ne znash ni o chemu prichash,jer ne znash shta je prava Capoeira!!!

Ajde alexandro,....help me,....odgovori kao najstariji i najiskusniji..!

Axe !!!

Back