bundeva
Buduća legenda
- Poruka
- 29.059
e,a ko je tu najjaci :?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zashto sve merite - ovaj jachi,ovaj slabiji???bundeva:e,a ko je tu najjaci :?
bundeva:a se pomakljate vi nekad :?
Sanha:Pozdrav od Angole !!!
Jeasus:
ne potcenjuj Angolu :wink: ,svako bira koju shkolu hoce da uchi,a Capoeira inache znachi "niska shuma"...
Ne potcenjujem Angolu...odakle ti to?!? Ako mislis zato sto nisam nista kuckao o Angoli videces da bas i nisam bio suvise aktivan na forumu.Prestao sam da radim u igraonici tako da vise ne visim ceo dan na netu.A i ona nasa ekipa sa foruma se raspala...stigli su neki novi klinci...drago mi je da si se vratila![]()
Vidim da se lepo zabavljate i na forumu mimo treninga... :wink:
Pitanje: ko je bio na rodi u Cvijeti na Kalishu sa Mestre Joao Grandeom?
Vidimo se sutra uveche..
Axe !!!
gost1:interesuje me sa koliko godina bi vec moglo da se pocne sa vezbanjem...
Necemo tako,...razne su prednosti i mane oba kluba,...Poshtujmo jedni druge i igrajmo zajedno poshtujuci tudja pravila...To je Capoeira :wink:Peixador:Ma, ona da zna neshto, ne bi trenirala samo Angolu![]()
Hvala ti za komplimentjeasus:![]()
![]()
ko se to meni vratio
![]()
![]()
![]()
Ok,... :wink: Shvatamo se,a to je vazno...Peixador:Ma ok Sanhice, ja uvek malo *, nemoj ozbiljno da me shvatash... :wink:
Chijeg sajta???bundeva:napadose me virusi prilikom otvaranja vaseg sajta...iskenirajte to malo..ne zezam se
Da,to je pozdrav Capoerista...bundeva:ok,provericu o cemu se radi..mozda se slucjno desilo u tom trenutku..ovo je neki trojanac: TrojanProxy.Win32.Bobax.a
al' se brzo mnozi,ebo sliku svoju..sad cu da zirnem da vidim sta kazu za njega..
Axe!!
(pretpostavljam da je to pozdrav :wink: )
Sanha:Da,to je pozdrav Capoerista...bundeva:ok,provericu o cemu se radi..mozda se slucjno desilo u tom trenutku..ovo je neki trojanac: TrojanProxy.Win32.Bobax.a
al' se brzo mnozi,ebo sliku svoju..sad cu da zirnem da vidim sta kazu za njega..
Axe!!
(pretpostavljam da je to pozdrav :wink: )![]()
Trojanac,a.....nije od mene...100%
Axe !!!