Capoeira (kapuera)

• Začetnik teme Začetnik teme Kapoerista
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ajde da cujem ko se sve sprema da ide u Tivat!!!
cena 170e ali nisam cuo Saleta da li moze da se placa na rate ili mora da se pljune kes odjednom!?

i naravno nisam zapamtio tj nisam cuo kada se ide....kulirao sam okolo a mrzelo me da citam sve sa panoa....

bas sam detinjast... :D

AXE

Opa batoo...Capoeristi idu na more,a?? :lol: :lol: Pa bice tu igre na plazi.... :wink:
E,Jeasus,...nishta ti meni ne reche za more...ccc :!:

Ajde sad....ko to vredja Branku(iako je ne znam lichno)?...Neka se obrati meni onaj ko hoce da provocira na ovom forumu!!!!!

Makar neka se predstavi onaj ko ima m... da zajebava...pa valjda ima i da se predstavi.. :!:

Capoeira je jedna,svuda i svima ista,jedna jedina...!!!!

Axe !!!

Sanha:
Opa batoo...Capoeristi idu na more,a?? :lol: :lol: Pa bice tu igre na plazi.... :wink:
E,Jeasus,...nishta ti meni ne reche za more...ccc :!:

Ajde sad....ko to vredja Branku(iako je ne znam lichno)?...Neka se obrati meni onaj ko hoce da provocira na ovom forumu!!!!!

Makar neka se predstavi onaj ko ima m... da *...pa valjda ima i da se predstavi.. :!:

Capoeira je jedna,svuda i svima ista,jedna jedina...!!!!

Axe !!!

Sanha je malo ratoborna :D :D :D
A za more sam cuo sinoc na treningu...tj. nisam nista cuo pa sam sato pitao za detalje :!:

SANHA ANGOLEROSU jedan,pa gde si ti danas na treningu :?: :?: :?: pa zar me moguce da u subotu kazes da dolazis a u nedelju da ti nesto drugo iskoci u prvi plan...ako ti je neki problem sa kojim sam upoznat onda ok ali ako si se uspavala ili pila kafu u gradu...e onda sam ljut :D
Nema vise propustanja treninga

AXE

E evo i mene napokon!
Vec godinu dana citam sta piskarate al me sve nesto mrzelo da vam se pridruzim :D
Nego jedno pitanje za novosadjane ako vas ima kad bese vi idete u tivat?
Pozdrav Fedji i hvala sto si me bodrio da vam se pridruzim na ovom cakanom forumu :D

srecko:
E evo i mene napokon!
Vec godinu dana citam sta piskarate al me sve nesto mrzelo da vam se pridruzim :D
Nego jedno pitanje za novosadjane ako vas ima kad bese vi idete u tivat?
Pozdrav Fedji i hvala sto si me bodrio da vam se pridruzim na ovom cakanom forumu :D

E fala bogu da i tebe vidimo ovde!!!
Nije te mrzelo da kucas nego nisi znao da se ulogujes,bre,manijace jedan!!!

Hvala na lepom pozdravu, pozdrav i tebi!!!

NOVOSADJANI - Kako se zove ona vasa plavusa sa kratkom kosom i cini mi se crvenim pramenom...i cudnim repom???!!!

AXE

hahahahahahahahahahahahahaha ja sam mrtav pijan i sad cu da lupam gluposti ******* nisam mogao da sacekam zurezu tako da sam se snasao za neko vreme ljudi ovo je do jaja pises a ne znas sta :) ludnica eeeeeee sve vas bre volim najbolji ste bre do jaja :)a da moze i ovako :) :D :lol:
VELIKI POZDRAV OD MENE
AXE

Empty your mind, be formless, shapeless--like water.
Now you put water into a cup, it becomes the cup,
You put water into a bottle, it becomes the bottle,
You put it in a teapot, it becomes the teapot.
Now water can *flow* or it can *crash*!
Be water, my friend.

Ovim zavrsavam svoje pojavljivanje na ovom forumu...
voli vas i ljubim...
i po zadnji put...AXE...

Fedja

Camarados LISTEN VERY CARREFULLY I SHALL SAY THIS ONLY ONCE :lol:

Karte na treninzima (veceras kod Kneza i Nese) sutra kod mene i tako u krug ili se javis pa se dogovorimo da se nadjemo u gradu u kavani.

Bice caipirnhe, cuba librea i pina colade !!!!!

CCMMOKA...

p.s. a gde je klon?

Back