Capoeira (kapuera)

• Začetnik teme Začetnik teme Kapoerista
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
'de ste ljudi evo i ja navrn'o da vidim ima li nesto novo da pise i gle cuda urosh po obicaju peca neke ribe,teta branka kulira a zivka ima upalu pluca.
e bre zivce pa sta ti bre to bi i to bas sad pred batisado :cry: ,nadam se da ces ozdravti uskoro :)
pozdrav svima
AXE todos

Cara esperança dos amigos você é bom!
Ehehehe teta a? Jao batice strasno strasno... Salim se bre zovi me kako oces!

Znaci tako Novosadjani se setaju po Greecu ok se mi znojimo u sali.... Heheh niste ni vi naivni! NIsta Marko sad za batizado valjda cete da nam pripremite neko ludilo zezanje i ostalo izmedju trninga da se i lepo provedemo!!!

A ti Fedja sto nisi u toku pa tu nema nista novo ai u klubu je sve po starom mada bi bilo ql da svrnes. Os ici na batisado?

Pozdrav bolesnom nam Zivcetu!!!

AAAAAAAA! :x :x :x
Ljudi moji, ja odlepih!
Evo vec trecu nedelju kako bol bolujem, al' malo skoknuh do foruma, kadli ono ljudi misle na mene :!:
( cmoki za Rasica & Branku i za sve one sto znam da su hteli da mi pozele oporavak, samo su zaboravili, he-he )
Ali, I'LL BE BACK! Evo, oporavljam se ( na batizado bih otisla i bez noge, a ne s jednom upalicom ) pa cu banuti ove nedelje verovatno da zasviram, a od one tamo i da radim...

p.s. Sanjala sam, kao dolazim na trening, a ono sve neki nepoznati ljudi ( kao, mnogo sta se izmenilo u toku mog stogodisnjeg sna :roll: ) i, kao, ne mogu da uradim nijedan potez...
Tristeza, camara! :(

Eh jadna moja Zhivkice, nadam se da cjesh se oporaviti shto pre, izgleda da je onaj koncert kobno uticao na tebe :):):) Aj da se shto pre vidimo...

A vi ostali nadam se da se lepo zabavljate, ovaj Rashicj cje za ovo pecanje da dobije preko nosa... :twisted:

Branka B.:
Cara esperança dos amigos você é bom!
Ehehehe teta a? Jao batice strasno strasno... Salim se bre zovi me kako oces!

Znaci tako Novosadjani se setaju po Greecu ok se mi znojimo u sali.... Heheh niste ni vi naivni! NIsta Marko sad za batizado valjda cete da nam pripremite neko ludilo zezanje i ostalo izmedju trninga da se i lepo provedemo!!!

A ti Fedja sto nisi u toku pa tu nema nista novo ai u klubu je sve po starom mada bi bilo ql da svrnes. Os ici na batisado?

Pozdrav bolesnom nam Zivcetu!!!

Idem na batisado makar morao da dam otkaz na poslu :D

Vidim da nam se Zivce razboleo...ulazim u drustvo onih koji joj zele brz oporavak...

Ma Zivche ne daj se bre nego sta nego mislimo na tebe! Jesi li najbolji zenski predstavnik kluba ili nisi? Inace Knez i ja smo hteli da te posetimo ali nikako da se organizujemo! Pricuvaj se ti dobro da bi lepo prezdravila!
A ostali pozdrav i biiiiiig cmoka!!!!

Viver com um espírito livre de capoeira! :lol:
ucim polako portugeese a?

Pravo znachenje rechi je izgleda izgubljeno u vremenu. Imaju dve teorije: ili je to bila krchevina prashume ili kokoshinjac... U svakom sluchaju jedina dva mesta gde su robovi mogli da praktikuju bez bojazni da cje ih uhvatiti i kazniti... :idea:

Meni ovo stvarno izgleda kao da vi zezate devojku....
Jednostavno receno capoeira ti je u Brazilu (citiram Saleta) nesto kao manifestacija nekog kulturno umetnickog drustva u nas tako da je sad tako treba shvatiti jer nema tu prevoda, capoeira je capoeira bar je to moje skromno misljenje......
A price o kokosinjcima i sumama ...... :) :) :)

thanx na objasnjenjima..i onim zabavnim i onim ozbiljnijim.... :wink:
nikako da svratim jer sam ceo prosli vikend (vikendom su valjda pocetnici?) radila ali nadam se da cu u skorije vreme svratiti na neki trening ili kako se to vec kod vas zove..ili je mozda bolje da dodjem kad naprednije grupe vezbaju?

Brandzo bre njash mlogo znash:)))
kako si mi bwe ti!!
ljubim te
bambi!
Branka B.:
Meni ovo stvarno izgleda kao da vi zezate devojku....
Jednostavno receno capoeira ti je u Brazilu (citiram Saleta) nesto kao manifestacija nekog kulturno umetnickog drustva u nas tako da je sad tako treba shvatiti jer nema tu prevoda, capoeira je capoeira bar je to moje skromno misljenje......
A price o kokosinjcima i sumama ...... :) :) :)

Dobro Urose provericu, zato sam i rekla to je moje skromno misljenje ali ako me palis UBICU TE MAJKE MI MOJE SLOBODANKE.
Ali posto se priblizava divni vikend prvog maja na ljutim se ni na koga i jedva cekam da se potucemo ko ljudi :lol: I posle partyyyyyyyyyyyyyy jupi............ zaista jedva cekam!!! 8) 8) 8)

Interesuje me da li se vi sibate ili samo plesete? Koja je razlika izmedju ovde prisutnih skola? Kako vam izgleda trening? Da li je kasno da ja sa 23 godine pocnem sa treninzima (naravno samo rekreativno)?

Slucajno sam prosle godine upoznao neke Nemce, pa se od tad i lomim da li da krenem. Hebe me fakultet pa nemam vremena. Izgleda mi OK, mnogo zdravije i prirodnije od onih dalekoistocnih kata kreveljenja i prodavanja m..a za bubrege.

Back