Capoeira (kapuera)

• Začetnik teme Začetnik teme Kapoerista
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
guest star:
Interesuje me da li se vi sibate ili samo plesete? Koja je razlika izmedju ovde prisutnih skola? Kako vam izgleda trening? Da li je kasno da ja sa 23 godine pocnem sa treninzima (naravno samo rekreativno)?
Cao! Postavio si dosta pitanja znaci da te sve ovo i zaista zanima, da li se tucemo ili ne to ti je vecita zabluda... Umemo da se potucemo ali i da sve to bude upakovano tako da vizuelno izgleda fantasticno, nalik plesu, al sto ostavlja modrice.... :cry: . To sto te ..be faks i slobodno vreme, pa to ti je veciti problem i nikakvo opravdanje. Veruj mi na rec jer ja radim ko konj! Istovremeno jako mali broj ljudi su dzabalebarosi, ako ih i ima! Svi mi imamo zivot sa strane, i ne zivimo od toga i samo za to!
Tako da ponha um sorriso sobre sua cara, espírito do ypur do sustento em sua alma iliti put a smile on your face, keep your spirit in your soul!!! I sto pre dodji na trening da bi sam odlcio. Raspored ti ja na www.crsn.com. Pozuri!!!
:D :D :D :D :D :D

A decici nasoj dragoj saljem puno cmoka i koga ne vidim pre vidimo se u ns!!!!
:wink:

Ina prilično vremena da sam prvi put čuo za capoeiru. Mislim da je to bilo na B92 kod Mjehura, ona emislija o muzici Latinske Amerike. Bio je pre par godina na TV B92 nekakav francuski dokumentarac koga bi sad sa više pažnje odgledao. Ako se dobro sećam naglasak je više bio na socijalnoj dimenziji-ono kao prate nekog belca i crnca (obojica su Francuzi) koji potiču iz nekih desetih priča koji treniraju u istom klubu. Čim završim sa ispitima ovih dana (april) doći ću na jedan trening da vidim to sve 1 na 1.

Peixador:
I thanketh thee milady for that heartwarming wishes...But methinks that my time hath cometh... No more 'batizados' for poor ypow... :)
Ne znam za ostale ali ja sam odlepila!!! Ova tri dana u ns i oni ljudi sa svojom energijom na prvom mestu sa Vargasom su mi napunili baterije za narednih sest meseci ili bar do jula ako uspem da odem u Brazil samo sto se ja opasno brinem da cu tamo ostati makar prodavala kokice na Copakabani i crkavala od gladi "zimi" :lol: :lol: :lol: !!!!

za peixadora: Aj ne lupaj matori!!! Cek samo da mi novajlije naucimo da se sibamo ko ljudi pa kad nastane tabanijada sa glave i stopala i po koji udarac guzom :roll: tek tad ce da bude zanimljivo!!!
Ko na primer ona akcija sinoc na trgu :lol: Gde bi jos nasao toliko budala osim na batizadu ali kao sto vidis moguce je.....

Nego jel idemo na Adu za vikend?

p.s. Zivce jel da da sam najgora ali morala sam da komentarisem od rane zore :oops:
Cmoka svima!! :P

Ma samo to da je sala bila ocajno prljava, samo jedno briskanje i bila bi druga prica i sve oko sleeping hola..... ali niste vi krivi vec organizatori.... Nebitno nama je bilo fantasticno....... :lol: A koji si ti Marko, opisi se.

Tijana y.:
Da li se ti ikad skidas sa interneta?Dosadna si vise!!!!
:roll: Srecice moja da ti objasnim !!! Meni je int. ukljucen 24/7/365 .To se draga moja zove kablovski int i posto je vrlo brz i praktican, u vreme dok radim na kompu bojim se da se ne skidam .... Znas par puta su me nasli :cry: kako visim sa strane stola okacena za monitor iscrpljenu od silnog napora pracenja desavanja na forumu ali ne dam se ja :wink: , zilava sam... A cak i ako zasmetam svojim klubasima (a samo njihov sud vrednujem) ne zameraju mi... Jesam keva ili nisam :lol:

:!: p.s. Ko je ova nekulturna i hvala na podrsci :!:

Pozdrav od Angole !!!

Jeasus:
ne potcenjuj Angolu :wink: ,svako bira koju shkolu hoce da uchi,a Capoeira inache znachi "niska shuma"...

Vidim da se lepo zabavljate i na forumu mimo treninga... :wink:
Pitanje: ko je bio na rodi u Cvijeti na Kalishu sa Mestre Joao Grandeom?

Vidimo se sutra uveche..

Axe !!!

Back