Capoeira (kapuera)

• Začetnik teme Začetnik teme Kapoerista
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
shejn:
e bre ne druzim se sa juznoamerimaaaa... mada jurim neku kolumbijku pa ako budem uspesan kod nje onda cu ti naci nekogaaa no problemooo.... zato moras da mi drzis fige cuz she fine fine :wink: :shock: :D

Uf sto smo fini odjednom. A sta to njima fali ovi ti i nisu bas toliko juzno, to ja samo volim tako da kazem! A ti pazi da ne poztanes pravi USA snob.... ccccccc...... I ta Kolumbijka ko zna kakva je ustvari, nego da li je mozda u pitanju Shakira i ona bese iz tih krajeva?! Posto si ti sad lovac n akrupnu divljac!!! Hehe izvini bilo je jace od mene!

Cmoka svim aiz kluba :wink: !

Branka B.:
shejn:
e bre ne druzim se sa juznoamerimaaaa... mada jurim neku kolumbijku pa ako budem uspesan kod nje onda cu ti naci nekogaaa no problemooo.... zato moras da mi drzis fige cuz she fine fine :wink: :shock: :D

Uf sto smo fini odjednom. A sta to njima fali ovi ti i nisu bas toliko juzno, to ja samo volim tako da kazem! A ti pazi da ne poztanes pravi USA snob.... ccccccc...... I ta Kolumbijka ko zna kakva je ustvari, nego da li je mozda u pitanju Shakira i ona bese iz tih krajeva?! Posto si ti sad lovac n akrupnu divljac!!! Hehe izvini bilo je jace od mene!
Cmoka svim aiz kluba :wink: !
e da i razmisli molim te ko je snob u celoj ovoj prici! ok!
molim te! :wink:

Ovim putem bih pozvao sve zainteresovane da se prijave na nedavno raspisan konkurs Taekwondo asocijacije Srbije (skraceno TAS-a) za prijem novih sudija.
Jedini potrebni uslovi koji kandidati treba da ispunjavaju su:
-preko 18 godina
-najmanje srednja strucna sprema

Prethodno iskustvo u TKD-u ili bilo kojoj drugoj borilackoj vestini nije bitno.
Svoj kratki CV poslati na mail TKD saveza:
tkd.yu@eunet.yu
tel: 3227551

Anonymous:
Ovim putem bih pozvao sve zainteresovane da se prijave na nedavno raspisan konkurs Taekwondo asocijacije Srbije (skraceno TAS-a) za prijem novih sudija.
Jedini potrebni uslovi koji kandidati treba da ispunjavaju su:
-preko 18 godina
-najmanje srednja strucna sprema

Prethodno iskustvo u TKD-u ili bilo kojoj drugoj borilackoj vestini nije bitno.
Svoj kratki CV poslati na mail TKD saveza:
tkd.yu@eunet.yu
tel: 3227551
Ccccccccc - ma daaaaaaj to je sve dosadno! I nehumano u vecini slucajeva, mislim da si skroz zalutao!!!

Nisam imao pojma da kod nas postoje Capoeira klubovi,sto mi je jako drago,jedno vreme sam boravio u Brazilu u Riu i imao sam priliku da prisustvujem jednom treningu,odusevio sam se kako uskladjuju pokrete sa ritmom,U Riu su mi rekli da Capoeira potice iz Salvadora,uspeo sam da donesem i instrument koji se svira uz capoeiru,bilo je tesko na aerodromu narocito u madjarskoj da objasnim da to nije oruzje :)

dane:
Nisam imao pojma da kod nas postoje Capoeira klubovi,sto mi je jako drago,jedno vreme sam boravio u Brazilu u Riu i imao sam priliku da prisustvujem jednom treningu,odusevio sam se kako uskladjuju pokrete sa ritmom,U Riu su mi rekli da Capoeira potice iz Salvadora,uspeo sam da donesem i instrument koji se svira uz capoeiru,bilo je tesko na aerodromu narocito u madjarskoj da objasnim da to nije oruzje :)

Tebra,taj instrument ti se zove birimbau i ako si spreman da ga prodajes reci cenu, necu da se cenjkam...majke mi... :)

Stvarno ne mogu jer mi je to uspomene od devojke iz Ria,a ako budem ponovo isao mogu da ti kupim i donesem jer planiram ponovo da idem tamo a nije nesto skup....****** rekli su mi onda kako se zove ali nisam zapamtio,ali nikad nije kasno da se nauci

Ovaj Uros mora on svuda da gura nos!
On je bivsi tekvondista i on zna sve, nema sale.
I setio se posle sto godina da napise nesto.
Kao satro strebao je pa ga nema ni na treningu!
Folirant jedan. ha ha ha... i ludak :twisted:

Branka B.:
Decice moja draga ko ide na ovaj fajt tj. vece borilackih u nedelju? Karte sa nekim popustom (valjda :oops: ) su kod Marka, a ja se neckam mislim da ce opet trajati preeeeedugo!!!!!!

ajde axe!!!

Ljubavi moja, kakvo je to vece borilackih vestina??? Nemam pojma o cemu se radi jer kao sto vidis mesec ipo dana ne stizem da dodjem na treninge...
jel si mi ti dobro?

ljubim vas sve

AXE

marco NS:
e ljudi ja slucajno obrno na ovu krstaricu a ono vi spikate o CAPOEIRI! nisam znao da vec toliko ljudi sta treniram... ja sam iz Senzala Capoeira Novi Sad, beli kordao... AXE

Hej Novosadjani pa dobro ste se setili da svratite!!! Elem bili smo ti mi na seminaru tako da znam dosta ljudi... Ti si kod Duleta u klubu? Ako se secas oktobra meseca (ili je bio novembar) i seminara sa prf. Steenom onda se secas i one male sto je nepaznjom dobila malo vecu ogrebotinu ispod oka pa je morala na usivanje e pa ja sam jedna od njih dve (ja nisam bila na usivanju samo sam izigravala kevu...) ajd sad ti daj neke znake raspoznavanja....

Pozdrav B.

... pa Branka, ja nisam bo na tom seminaru sa prof. Steenom jer nisam bio u NS-u, tacnije bio sam u Grckoj na exkurziji. Da, ja sam kod Duleta u grupi. Vidimo se na Batizadu!!! Axe Capoeira

Back