jeasus
Domaćin
- Poruka
- 4.721
...cisto da ja budem autor 200-te poruke na temi CAPOEIRA 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jeasus:to to je capoeira angola...najbolje ti je da pregledas sve stranice ovog foruma jer su tu pisali i ljudi sa angole...ono sto ti ja mogu reci je da je to mnogo sporija i ne toliko atraktivna capoeira... misli o tome
Branka,sacuvaj mi jednu kartu za zurku posto necu moci ni ove nedelje da dolazim na treninge(* ga...posao),kes ti dajem na samoj zurci.Jel to zurka samo za ljude iz kluba ili i za njihove devojke,momke,zene,prijatelje,mame,tate,bake,komsinice,cerke kevinih prijateljica....
AXE
Branka B.:jeasus:to to je capoeira angola...najbolje ti je da pregledas sve stranice ovog foruma jer su tu pisali i ljudi sa angole...ono sto ti ja mogu reci je da je to mnogo sporija i ne toliko atraktivna capoeira... misli o tome
Branka,sacuvaj mi jednu kartu za zurku posto necu moci ni ove nedelje da dolazim na treninge(* ga...posao),kes ti dajem na samoj zurci.Jel to zurka samo za ljude iz kluba ili i za njihove devojke,momke,zene,prijatelje,mame,tate,bake,komsinice,cerke kevinih prijateljica....
AXE
Ljubavi kad si ti u pitanju i za kucne ljubimce ako treba, samo mi javi broj..... BTW zvacu te pa cemo detaljisati.....
Kapoerista:Capoeira (kapuera), brazilska borilacka vestina, kombinacija, plesa, muzike i borbe! Sta mislite o njoj i da li biste zeleli da je treninrate?![]()
szsz:.....da se ne smaram trazeci....
Sta je to capoeira....ako sam dobro napisala?!
O kakvom je sportu rec, ako je to sport???
Mala bas mi je drago da te i ovde nadjem...Vidimo se uskoro!!!!Volim te kumoAnky:HeloJa bi samo pozdravila sve capoeriste,bas super sto imate faj forum i mi pokusamo da ga napravimo,tj.imamo jedan al nija bas nesto preterano zanimljiv,hahahaha,sala naravno
....ja inace treniram capoeiru u Ljubljani.....ludilo...zahvala ide mojoj Vandji i Dragancetu,VOLIM VAS!!!
shejn:hey malecka!!!
e mogu da ti kazem da sve ovoo zvuci jako fino tako da ti se mozda pridruzim kada dodjem u Bg)
weedecemo nikada se nne znaaa
a i widim da ti je zurkicaa usppela tako da je to lovli dzobli sinak
ej ljubim te.... odo na casove sada!!
p.s. daj upisi Stevu i mladog Magarca na capoeiru pliz.. neka se zanimaju malo!
:wink:[/quote
JAO BAMBILI PA TI SI...........
Divno sto si svratio, divno divno divno......
Nego sta nego lepo zvuci ..... Vidis kako smo veseli i pozitivni, jos samo da mi nadjes nekog mladog juznoamerikanca iz tvog komsiluka i da llicno razmenjujemo iskustva....
A Steva i magarence mlado ma vazi samo su mi se nasmejali na ideju . Mogao bi stvarno da svratis do kluba kad se vratis u jugu jer nemamo nikoga preko 2 m taman da otvoris sezonu.
Cmoka! :wink: