jeasus
Domaćin
- Poruka
- 4.721
Yvoo:Zivim na zvezdari i zelela bih da saznam za najblizu lokaciju gde uci umetnost kapuere.
Jedina lokacija u gradu ti je Viktora Iga 4 na senjaku(preko puta sajma).
Centro Cultural SENZALA De Capoeira
Mislim da ima treninga svaki dan od 21h , postoje tri grupe(pocetna,srednja i napredna), na svakom treningu je nas trener Sale tj predsednik kluba, sa kojim mozes da popricas o upisivanju u klub.
Ljudi jel dolazite vi na Angolu u nedelju???
Sahna, ako do nedelje vidis ovu poruku baci mi na mail tvoju slicicu da znam koga u nedelju da udarim po glavi i kazem "pa deeeeeee si ti....."
vidimo se
AXE
Medjutim posto on ne drzi privatne casove a i trenutno se muci spremajuci neku matematiku za faks, moraces kod nas u klubu. Mi smo tamo non stop tj. cele nedelje od 21.00 i subotom od 16.00 i nedeljom od 17.00. Mislim da mozes da dodjes na bilo koji trening....
joj
)) mala zelena....dobar nick...
Videcu te sutra na treningu ako dodjes u crnom, verovatno ces biti jedina u takvoj boji...inace ja sam Fedja(onaj sladak decko sa mindjusom u obrvi)
Pitacu te sta ce biti kad obradim onu malu sto ti se svidja opet cu ti biti divna da da... ccccc boze ove danasnje generacije.... salim se ja naravno nego imam posla pa ne mogu mnogo da se za..bavam.
Dakle, zurka ce biti u naredne dve nedelje najverovatnije tj. cim se izorganizujemo i sredimo. Za cifru cemo private Fedja... Nego zasad imam u vidu super prostor tj splav ali nije u centru nego na nbgu pa nisam sigurna koliko ce to odgovarati za vracanje ljudima koji nisu kolima ali videcemo...