Cane corso

uff sad mi lakse,najjace kad moja baba lupila da nije gluvonemo :D
Cekaj, a jel ponekad zaskici, zacvili? Ovaj moj mali nekako je jako osetljiv na bol, cim ga malo prodrmam vristi kao da mu kozu derem.
Matori je uvek cvileo, ali tiho.
Lupi necim jako, videces da li ce da reaguje na zvuk.
Pa valjda cuje kad ga zoves?:)

Cekaj, a jel ponekad zaskici, zacvili? Ovaj moj mali nekako je jako osetljiv na bol, cim ga malo prodrmam vristi kao da mu kozu derem.
Matori je uvek cvileo, ali tiho.
Lupi necim jako, videces da li ce da reaguje na zvuk.
Pa valjda cuje kad ga zoves?:)

ma da sve normalno samo retko kad laje zalaje kad ga ja namerno isprovociram i to bas jako zalaje :D,ima odlican sluh on ,na svaki nas mali sum odmah cuje :D

]ma da sve normalno samo retko kad laje zalaje kad ga ja namerno isprovociram i to bas jako zalaje [/B]:D,ima odlican sluh on ,na svaki nas mali sum odmah cuje :D

Ja sam ovog matorog tako ucila da laje, ali i on i dan danas samo laje kada ga ja isprovociram, odnosno naredim mu da laje.
Ovaj mali ce biti drugaciji. Ima rasa ( ja ne znam kakav je cane corso) koje jako malo laju, meni licno to odgovara, ali veruj mi, uvek
zalaju kada je to neophodno. Lajanje bez veze i tako ne vodi nicemu.

Ja sam ovog matorog tako ucila da laje, ali i on i dan danas samo laje kada ga ja isprovociram, odnosno naredim mu da laje.
Ovaj mali ce biti drugaciji. Ima rasa ( ja ne znam kakav je cane corso) koje jako malo laju, meni licno to odgovara, ali veruj mi, uvek
zalaju kada je to neophodno. Lajanje bez veze i tako ne vodi nicemu.

upravo to ,i meni odgovara da ne laje ;)

Trebam pomoc! Imam CC staru 5 mjeseci.Nemam ogradjeno dvoriste pa je drzim u kavezu 2x3 i visine 2m. Kada je izvedem slusa me,ali nekada da kazem zvjera,ali kada god neko naidje bas pocne lajati,kao i na neke pse. A ne huskam je da laje niti je izgladnjujem.tako kada je setam zalaje na svakoga ko prodje,i zalece se kao. Povucem je snazno sebi i vicem na nju ali slabo sta reaguje. Dajte savjete.

evo mog Arona sa 7 meseci :)

10384663_852097914821071_7280972639028263937_n.jpg
10799451_860386597325536_1562590586_n.jpg

Gledam slike vaših pasa i ne verujem kada vidim koliko su stari, tj mladi :) a tako već veliki. Ja imam ženkicu CC i ima 23kg, a visoka je dosta, onako je žigljava sva i mršava. Vrat joj je dosta tanak u odnosu na sve slike što gledam. Ovde sam ušla da vidim na koji način da je što "zdravije" ugojim, sad me strah da nešto nije u redu sa njom... Hoće li se prokrupnjati? Ima 7 meseci, tek napunila, ali svejedno, baš je sva tanjušna i u vratu i u grudima... Trčimo dosta, jako je aktivna, a jede kao blesava 3 puta dnevno po oko 250-300 grama granula uz neki jogurt, ili neko kuvano mese i slično (a često joj dajem kosti, ali to je za "užinu" između obroka :) ) ... Šta da radim da se malo raskrupnja? Je li sve u redu sa njom?

Gledam slike vaših pasa i ne verujem kada vidim koliko su stari, tj mladi :) a tako već veliki. Ja imam ženkicu CC i ima 23kg, a visoka je dosta, onako je žigljava sva i mršava. Vrat joj je dosta tanak u odnosu na sve slike što gledam. Ovde sam ušla da vidim na koji način da je što "zdravije" ugojim, sad me strah da nešto nije u redu sa njom... Hoće li se prokrupnjati? Ima 7 meseci, tek napunila, ali svejedno, baš je sva tanjušna i u vratu i u grudima... Trčimo dosta, jako je aktivna, a jede kao blesava 3 puta dnevno po oko 250-300 grama granula uz neki jogurt, ili neko kuvano mese i slično (a često joj dajem kosti, ali to je za "užinu" između obroka :) ) ... Šta da radim da se malo raskrupnja? Je li sve u redu sa njom?

Pojacaj ishranu(malo vise u jednom obroku nego sto dajes trenutno) ako ne moze da pojede nemoj sklanjati nego ostavi za posle i naravno da voda bude dostupna 24/7..... to je moje misljenje ako neko zna bolje neka doda :)

Super sto nisi sekao usi... Meni je zao i za repic od moje, ali takva je bila kad sam je uzela. Svaki put kad vidim kako mase repicem (celim zadnjim delom tela :) ) mnogo mi je bude zao...

ja sam bio resio da secem i usi i rep,ali niko me nije podrzao pocev od porodice i drustva,i nije mizao ,sladak je i ovako,pogotovo to sa repom sto kazes iskazuje emocije :D

ja sam bio resio da secem i usi i rep,ali niko me nije podrzao pocev od porodice i drustva,i nije mizao ,sladak je i ovako,pogotovo to sa repom sto kazes iskazuje emocije :D

Aron je med , medeni:heart: A i za tebe:heart: sto si nas poslusao pa ga nisi kasapio bez potrebe.

@makicavvv
Nista ne brini, sve ce se lepo popuniti, na silu nece oni da jedu nista, ostavi joj hranu pa kad jede, jede.
Ovaj moj koji ce za nedelju dana da napuni 8 meseci jednostavno je prestao da jede. Mogu da mu dajem pecene sheve, jednostavno nije gladan.
Nekada nocu, u gluvo doba ode do te svoje cinije, pojede nesto i gotovo. Ali tu sam pricu imala sa svojim preminulim psom pa se uopste ne
uzbudjujem. Dve, tri godine me je maltretirao sa hranom, ali oni sami najbolje znaju, osecaju kada im sta i koliko treba. Mnogo su pametniji
od nas, ljudi.
Imam utisak da vise i ne raste od kako je prestao da jede, ali je meni to svejedno. Cak bih i zelela da ostane ovakav.z:)

20545917us.jpg

ali ne brini nista. Sa nepunih godinu dana pocnu da idu u shirinu, noge ne deluju vise tako kao da su od rode, telo nije nezgrapno
u odnosu na noge, sve dodje na svoje mesto.

Back