filkaja
Obećava
- Poruka
- 73
jel moguce da stene od 4 mes. ne laje uopste?
Poslato sa Samsung Galaxy Ace
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno da je moguce. Moj matori pas je "prolajao" valjda sa godinu dana i to sam ga ja ucila da laje jer mi jejel moguce da stene od 4 mes. ne laje uopste?
Naravno da je moguce. Moj matori pas je "prolajao" valjda sa godinu dana i to sam ga ja ucila da laje jer mi je
bilo neprijatno da imam psa koji ne laje
Ne laje jos ni ovaj mali , a ima preko sest meseci.
uff sad mi lakse,najjace kad moja baba lupila da nije gluvonemo![]()
Cekaj, a jel ponekad zaskici, zacvili? Ovaj moj mali nekako je jako osetljiv na bol, cim ga malo prodrmam vristi kao da mu kozu derem.uff sad mi lakse,najjace kad moja baba lupila da nije gluvonemo![]()
Postoje gluvi. Dogo argentino recimo su često gluvi od rođenja, povezano je sa količinom tamnog pigmenta-što ga je više, to je manja verovatnoća da pas bude gluv.
Cekaj, a jel ponekad zaskici, zacvili? Ovaj moj mali nekako je jako osetljiv na bol, cim ga malo prodrmam vristi kao da mu kozu derem.
Matori je uvek cvileo, ali tiho.
Lupi necim jako, videces da li ce da reaguje na zvuk.
Pa valjda cuje kad ga zoves?![]()
]ma da sve normalno samo retko kad laje zalaje kad ga ja namerno isprovociram i to bas jako zalaje [/B],ima odlican sluh on ,na svaki nas mali sum odmah cuje
![]()
Ja sam ovog matorog tako ucila da laje, ali i on i dan danas samo laje kada ga ja isprovociram, odnosno naredim mu da laje.
Ovaj mali ce biti drugaciji. Ima rasa ( ja ne znam kakav je cane corso) koje jako malo laju, meni licno to odgovara, ali veruj mi, uvek
zalaju kada je to neophodno. Lajanje bez veze i tako ne vodi nicemu.
Gledam slike vaših pasa i ne verujem kada vidim koliko su stari, tj mladia tako već veliki. Ja imam ženkicu CC i ima 23kg, a visoka je dosta, onako je žigljava sva i mršava. Vrat joj je dosta tanak u odnosu na sve slike što gledam. Ovde sam ušla da vidim na koji način da je što "zdravije" ugojim, sad me strah da nešto nije u redu sa njom... Hoće li se prokrupnjati? Ima 7 meseci, tek napunila, ali svejedno, baš je sva tanjušna i u vratu i u grudima... Trčimo dosta, jako je aktivna, a jede kao blesava 3 puta dnevno po oko 250-300 grama granula uz neki jogurt, ili neko kuvano mese i slično (a često joj dajem kosti, ali to je za "užinu" između obroka
) ... Šta da radim da se malo raskrupnja? Je li sve u redu sa njom?
Super sto nisi sekao usi... Meni je zao i za repic od moje, ali takva je bila kad sam je uzela. Svaki put kad vidim kako mase repicem (celim zadnjim delom tela) mnogo mi je bude zao...
ja sam bio resio da secem i usi i rep,ali niko me nije podrzao pocev od porodice i drustva,i nije mizao ,sladak je i ovako,pogotovo to sa repom sto kazes iskazuje emocije![]()