Camac na Tisi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
oie_HhgA5YQC3xN1.png

Pa nije prestalo,.. ali je oslabilo u intezitetu,.. :D ( lokalni tajkun podržava tu ideju za promenu imena),
kao i za fabriku vode
ali mene nervira jer:
Da li je logično da ja sa tom vodom iz vodovoda, iz Fabrike vode (jako je teško, komplikovano, skupo iz vode izbaciti Natrijum, kalcijum karbonat,.. itd)
da zalivam baštu ili perem auto ? A, i taj arsen iz naše vode nije valentan,.. ne zadržava se u telu,.. a preradom vode bi verovatno bio valentan.

Pa nije prestalo,.. ali je oslabilo u intezitetu,.. :D ( lokalni tajkun podržava tu ideju za promenu imena),
kao i za fabriku vode
ali mene nervira jer:
Da li je logično da ja sa tom vodom iz vodovoda, iz Fabrike vode (jako je teško, komplikovano, skupo iz vode izbaciti Natrijum, kalcijum karbonat,.. itd)
da zalivam baštu ili perem auto ? A, i taj arsen iz naše vode nije valentan,.. ne zadržava se u telu,.. a preradom vode bi verovatno bio valentan.
Da li je onda ta voda u upotrebnom stanju i za piće ili nije?

Moguće da prokuvavanje smanjuje količinu štetnih materija. Tako bar kažu, ne znam.
Ja inače retko pijem vodu sa česme.
Ne smanjuje Arsen, a to je problem,..
Nego sam u drugoj kafani napravio veliku grešku,..zaigraj, zapevaj, pa i za pojas zadeni,.. :lol:
malo romantike,.. poema moje mladosti i jedan upečatljiv film ( Fatalna romansa )

i sećanje na jedan fantastičan duet, u muzici, životu,..
inače Bob Dilan još nije podigao svoju Nobelovu nagradu za poeziju,..
a ti tamo ne zalaziš, pa nije imao ko da me ispravi,.. vidiš šta sam pogrešio ,.. sramota,.. ne ulazi mi se sad tamo,.. :)

Ma nisam mislio moderatorski, već rokerski, da me ispraviš.
Bob Dilan je podigao Nobelovu nagradu, gde će jevrej da oprosti milion dolara,.. skoro,.. to je samo mogao Ajnštajn našoj Milevici,....

i optužili ga da je plagirao govor,.. morao sam da proverim. A optuživali su ga i da je plagirao i tekstove od starijih muzičara,..
Eh što ti je svet zavidan,..

Dobar jutar, što bi rekli ... tamo neki.
Dugo vam nisam pustio nešto domaće. Doduše, sad strogo gledajući ni ovo više nije, ali u doba stvaranja definitivno je bilo. Volim taj naš Ex - Yu prostor. Beše lepa i bezbrižna mladost. :)

Drago Mlinarec - Pjesme S Planine​

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back