- Poruka
- 239.683
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hajdemo malo na domaći teren.
Zrenjanin inače ima svoju temu pa se možeš uključiti ako želiš:
Pogledajte prilog 1307329
Muzičke legende Zrenjanina
s leva na desno : Joca Kecman, **** **** , Boško Jovanović - Bole, Čika Vesa (autor navedene pesme) i Kiki ( Kalai Karolj, najbolja violina, koja je ikad jecala u ovom gradu)
Ali to je bruka od teme,.. oko imena,.. navijačka tema.Zrenjanin inače ima svoju temu pa se možeš uključiti ako želiš:
https://forum.krstarica.com/threads/zrenjanin.167063/page-10
Dobro, ali moraš razumeti da je otvorena davno, još u doba kad je bila aktuelna ta dilema. Valjda je to koliko sam razumeo prestalo?Ali to je bruka od teme,.. oko imena,.. navijačka tema.
Podseti me na onu staru "Komunističku":
Pre rata nismo imali ništa, doš'o Švaba i uz'o nam sve!
Da li je onda ta voda u upotrebnom stanju i za piće ili nije?Pa nije prestalo,.. ali je oslabilo u intezitetu,..( lokalni tajkun podržava tu ideju za promenu imena),
kao i za fabriku vode
ali mene nervira jer:
Da li je logično da ja sa tom vodom iz vodovoda, iz Fabrike vode (jako je teško, komplikovano, skupo iz vode izbaciti Natrijum, kalcijum karbonat,.. itd)
da zalivam baštu ili perem auto ? A, i taj arsen iz naše vode nije valentan,.. ne zadržava se u telu,.. a preradom vode bi verovatno bio valentan.
Ima Arsena deset puta više od dozvoljene granice,.. a da li se od toga stvara kamen u bubregu,... verovatno da,.. dosta nas je pije i još smo živi,..Da li je onda ta voda u upotrebnom stanju i za piće ili nije?

Ne smanjuje Arsen, a to je problem,..Moguće da prokuvavanje smanjuje količinu štetnih materija. Tako bar kažu, ne znam.
Ja inače retko pijem vodu sa česme.

a ti tamo ne zalaziš, pa nije imao ko da me ispravi,.. vidiš šta sam pogrešio ,.. sramota,.. ne ulazi mi se sad tamo,..malo romantike,.. poema moje mladosti i jedan upečatljiv film ( Fatalna romansa )
i sećanje na jedan fantastičan duet, u muzici, životu,..
inače Bob Dilan još nije podigao svoju Nobelovu nagradu za poeziju,..

Sad gledam jedan video u kom Plant kaže da su na njega najviše uticali Elvis Prisli i pomenuti Džim Morison.Ee, he.b.g... fali Morisonova Karizma . Onako uzqrac ,.. drčan, kakav je bio.. k'o Plant,..pa još i lepši...