- Poruka
- 71.127
Radi se

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Docekacemo...Naravno. Ovde doduše ima i dosta penzionera, ali moja malenkost je još daleko od toga, ako uopšte dočekam.
Eto ga sada... Jel to neka sumnja?

Meni je juneci gulas bio sav mastan, iskreno uopste mi se nije svideo tamo.... mesto gde je odlična klopa.
Mnogi obozavaju I hvale taj gulas... Ja imam neke licne preference sto se toga tice I jako mi se retko bilo gde svidi I paprikas I perkelt I gulas posto mi je tolerancija na masno meso 0...Pa sad zavisi šta se jede. S roštiljem nema promašaja, bar s moje tačke gledišta.

Skoro pa dobro izgledaU subotu smo bili u NS. I hteli smo da ručamo u "Staro zdanje",.. zatvoreno,.. padala hladna kiša i mi u najbliži restoran "Veliki",.. puno sveta, puno konobara,.. prostor malo čudan, cigla kombinovana sa metalom,..
Poručimo juneći perkelt po preporuci kelnera,..
Ljutooo,.. i cena nije slaba,. serviranje im je originalno,.. i ambijent ( ali me nije dojmio)sa domaćim knedlama,..
. Gde se tu u blizini najbolje jede ?,.. i o kom vi to restoranu jutros ?
 One gomboce ne prepoznajem kao knedle uz perkelt doista
 One gomboce ne prepoznajem kao knedle uz perkelt doista 
Taman mozes da preporucis taj restoran ovde ako zelis. Neko je pitao za preporuku restorana u NS-u.U subotu smo bili u NS. I hteli smo da ručamo u "Staro zdanje",.. zatvoreno,.. padala hladna kiša i mi u najbliži restoran "Veliki",.. puno sveta, puno konobara,.. prostor malo čudan, cigla kombinovana sa metalom,..
Poručimo juneći perkelt po preporuci kelnera,..
Ljutooo,.. i cena nije slaba,. serviranje im je originalno,.. i ambijent ( ali me nije dojmio)sa domaćim knedlama,..
Jedan restoran u Subotici za koji Lorelajn zna da sam bio u njemu.Ljutooo,.. i cena nije slaba,. serviranje im je originalno,.. i ambijent ( ali me nije dojmio)