Camac na Tisi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
@dlugomir ce ceniti moj pogled na...
IMG_20230227_124523.jpg

U subotu smo bili u NS. I hteli smo da ručamo u "Staro zdanje",.. zatvoreno,.. padala hladna kiša i mi u najbliži restoran "Veliki",.. puno sveta, puno konobara,.. prostor malo čudan, cigla kombinovana sa metalom,..
Poručimo juneći perkelt po preporuci kelnera,..
juneci-perkelt.jpg
sa domaćim knedlama,..​
Ljutooo,.. i cena nije slaba,. serviranje im je originalno,.. i ambijent ( ali me nije dojmio)
. Gde se tu u blizini najbolje jede ?,.. i o kom vi to restoranu jutros ?

U subotu smo bili u NS. I hteli smo da ručamo u "Staro zdanje",.. zatvoreno,.. padala hladna kiša i mi u najbliži restoran "Veliki",.. puno sveta, puno konobara,.. prostor malo čudan, cigla kombinovana sa metalom,..
juneci-perkelt.jpg
sa domaćim knedlama,..​
Ljutooo,.. i cena nije slaba,. serviranje im je originalno,.. i ambijent ( ali me nije dojmio)
Skoro pa dobro izgleda :) One gomboce ne prepoznajem kao knedle uz perkelt doista :mrgreen:
Restoran Bates.

juneci-perkelt.jpg
sa domaćim knedlama,..​
Taman mozes da preporucis taj restoran ovde ako zelis. Neko je pitao za preporuku restorana u NS-u.

https://forum.krstarica.com/threads/koji-vam-je-najbolji-vojvodjanski-restoran.967983/#post-46494346

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back