Call of Duty 4: Modern Warfare

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
POMAGAJTE !!!!
ljudi ova igrica je kod mene radila savrseno na 2.5gh, na 512 memorije i grafickoj kartici ati radeon 9600 sve dok nisam stigao do pola igrice i bezveze resio da reinstaliram windows ponovo i ponovo instalirao igricu a ona ni da cuje samo ispisuje exe fajl primetio problem i iskljucuje se
a sto je najcudnije multiplejer radi normalno ali singlplejer ni da cuje
DA OVO NIJE RADILO KOD MENE RANIJE NE BIH SE NI CUDIO ALI JE RADILO NA OVOJ KONFIGURACIJI ODLICNO A SAD NECE NI DA CUJE ZNA LI NEKO STA JE U PITANJU

morate neshto da uradite pre igre... udjite u folder gde je instalirana igra... pa u folder MILES pa preimenujete fajl mssmp3.asi u mssmp3.bak i radice ali necete imati MP3 zvukova u igri ako neko oce to da namesti a da ima mp3 zvukova nek mi se javi pa cu mu poslati taj mssmp3.asi ali ISPRAVAN!!!

Ja imam Celeron 1.7ghz procesor,768 MB rama,Ati Radeon 9550 sa 128 MB DDR1 i 128bita i obrnuo sam COD 4 na rezoluciji 800*600 sa medium detaljima bez seckanja. Frerjmovi mi nisu opadali ispod 25,30 u sekundi. Igrica je extra optimizovana, minimalni zahtevi nisu tacni.:)

Ja imam Celeron 1.7ghz procesor,768 MB rama,Ati Radeon 9550 sa 128 MB DDR1 i 128bita i obrnuo sam COD 4 na rezoluciji 800*600 sa medium detaljima bez seckanja. Frerjmovi mi nisu opadali ispod 25,30 u sekundi. Igrica je extra optimizovana, minimalni zahtevi nisu tacni.:)

Aha, video sam kako ti radi... Sece kao motorna t.:lol::lol: izmedju dva opaljena metka cekas i po 30 sec... Dobro nije bas tako ali nema sanse da ti radi kao sto pricas, pogotovu na medium detaljima, na low pa i da cujem....

ma gledaj... sa tom 6200 ako ima 256DDR2 moci cesh multiplayer sigurno, ali SP i ne znam ja na Radeonu 9600pro nisam mogao Single ali sam mogao Multi, dodushe u low ali ajde a i mozhesh uzeti neku 7600 polovnu za AGP njih ima ili ja sam uzeo 6800 i MP mi radi u 1024 na medium ;)

Pozdrav!

Nabavio sam CoD4 u nadi da cu sa mojom konfiguracijom uspeti da ga pokrenem,medjutim javio mi se problem oko instalacije igre koja je smestena na dva DVD diska,u meni totano nepoznatom formatu(.B00,.B01,.B02,.B6I I B6T).Uz igru je dodat i Daemon tools koji nazalost nista nemoze da uradi sa napred navedenim fajlovima.Takodje sam probrao i sa Alkohol 120 I Blinds Write 6 ali nikakve vajde.Ako neko ima ideju kako da resim problem ja bi bio zahvalan da to podeli samnom.
Hvala.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back