Call of Duty 4: Modern Warfare

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo danas sam preshao igru.... Ima nekih 6 sati game playa ali vredi :) Igra je ekstra odradjena shto se tiche efekata / pucanja / gamaplaya / optimizacije.... ima nekoliko sitnih bugova ( vec sam bio kachio screenshotove ) ali i dalje je ekstra.... moja ocena 95 / 100

Stvarno je dobro optimizovana i izgleda samo malo gore od Crysis-a a radi 4 puta bolje.... Kod mene je radila na ovim podeshavanjima s tim da FPS nije padao ispod 25 na otvorenim prostorima sa puno nepriatelja i pucanja / dima a u zatvorenim prostorima FPS je ishao i do 60 ( nemoze vishe poshto je ukljuchen vsync ) a nije padao ispod 35 kad je bilo puno borbe / dima etc....
( 7600 GS @ GT @ 600 / 1500 / 2 x 1 GB RAM / Core2Duo @ 2.7 GHz )

E, pozzz ljudi! Kupio sam radeon 9600XT, ali kada sam ugradi graficku, pocele su mi se pojavlkivati neke tackice kada pokrenem windows, lili igru?
A, nekada mi se zacrni monitor, mdjutim kada vratim staru radeon 9250, sve mi je normalno.
Da li maticna ploca stvara problem ,nema dovoljno napajanja ili sta???
Bas sam se isfurao, PLEASE HELP! :confused::confused::confused:

hvala bogu da jesam, i to samo driver sapphure prihvata, graficka je SAPPHIRE RADEON 9600 XT

Shta ?? Kakve veze ima dali je Sapphire His ili neka treca ?? Svi stariji ATI draveri mogu na nju da se stave.... tj MORAJU da mogu da se instaliraju LOL A i kad si menjao grafichke trebao si najpre da deinstalirash drivere pa kad zatrazi restart odbije i ugasish PC pa onda stavish 9600XT i instalirash drivere....

Shta ?? Kakve veze ima dali je Sapphire His ili neka treca ?? Svi stariji ATI draveri mogu na nju da se stave.... tj MORAJU da mogu da se instaliraju LOL A i kad si menjao grafichke trebao si najpre da deinstalirash drivere pa kad zatrazi restart odbije i ugasish PC pa onda stavish 9600XT i instalirash drivere....

Aj nemoj se praviti pametan, normalno da sam prvo obrisao sve drajvere, a drajveri imaju velike veze, uostalom neprihvata ni jeden drajver osim toga, a na radeon 9250 mogu svi.
Graficka Radeon 9600 ima neke codeke, koje mozes aktivirati samo sa drajverom odgovarajucem grafickoj! :lol::lol:

i ja imam sapphire 9600pro.:) I ja sam imao problema s tim standardnim ati driverima ali sam nabavio neke koje koristim odavno, mimo onih s diska i rade da kucnem... Te tackice koje ti se pojavljuju su najvjerovatnije artefakti koji nastaju usljed toga sto se neko izdrkavao overklokujuci i sprzio je... Ja sam se zajebavao s ovom mojom i te tackice se jave tek kad pretjeram s overklokom, al kad vratim na normalu ili na neki mali klok sve je ok. Treba biti jako pazljiv kad se to radi....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back