Call of Duty 4: Modern Warfare

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
AAA, ne Bože, nemoj!!!! Samo nemam odgovarajuću grafičku(imam 6200), inače bi mogao da pikam CoD 4. Joooj, da je bar malo zahtevnija igra pa mi ne bi bilo žao što je ne bi mogao igrati, a ovako samo zbog grafičke :sad:
Kupuj 8800 Ultra i moces da igras sve igrice,mada ako ti nije hitno bolje sacekaj malo jer od nove godine ce izaci graficke sa novim cipovima koje ce raditi mnogo bolje od ovih sadasnjih High end grafa.

Valjda ce konachno ljudi da prestanu da igraju taj glupi kockavi CS 1.6.... ( ajde da igraju CSS ali ovo djubre od igre i grafike ne mogu da podnesem !!!!

Brate shvati zhivish u SRBIJI nemaju mnogo ljudi za takve kompove kao ti i CoD4 NIKADA nece biti kao CS, nece mu nikad ni prismrdeti, jer takva realnost i osecaj NIJEDNA igra nema... CS mozhe da igra svako a CoD?
CS 1.6 se nikada neće prestati da igra:D
NIKAD CS 4EVER!!!

Imam GeForce FX 5900 XT da li mogu da pokrenem ovo cudo?

Jel toliko teshko da se pogledaju sve strane threada :confused:

NE NECESH MOCI DA JE POKRENESH !!!!
HARDWARE REQUIREMENTS:

CPU: Intel(R) Pentium(R) 4 2.4 GHz or AMD(R) Athlon(TM) 64 2800+ processor or any 1.8Ghz Dual Core Processor or better supported

RAM: 512MB RAM (768MB for Windows Vista)

VIDEO CARD: NVIDIA(R) Geforce(TM) 6600 or better or ATI(R) Radeon(R) 9800Pro or better

SOUND CARD: 100% DirectX 9.0c compatible sound card

HDD SPACE: 8GB of free hard drive space

a sa ovim?

Prilozi

• sempron.jpg
    sempron.jpg
    2,6 KB · Pregleda: 11
  • graficka.jpg
    graficka.jpg
    58,6 KB · Pregleda: 23
ko ima problemom sa pustanjem igre (a ima original, nego je skinuo narodnu verziju da ne grebe disk)- neka potrazi na netu razor-ov crackfix. problem resen! :)
igra je odlicno optimizovana... ja je sa nesto slabijim procesorom (athlon 64 3200+), 2GB DDR i Radeon 2600Pro DDR3, u 1024x768 guram na najjaca moguca podesavanja; bez seckanja! a Crysis npr., kada dodjem u naseljenije mesto, mogu da guram samo na 800x600 i low! i uopste- ne znam kada sam poslednji put neku dobru novu igru mogao da teram na high bez seckanja!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back