- Poruka
- 81.841
Edmund nosi šarene gaće.
Zašto sam to rekao ne znam.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sigurno si nešto zasro.da, i to od malog slatkog shi tzua se najednom pretvori u pit bula
meni to nije jasno da može to tako
Edmund nosi šarene gaće.
ne, obrađivao sam je na laganoj vatri sve je bilo ok i išlo po planu ali je onda najednom planula.Sigurno si nešto zasro.
I ti ideš u krevet?Svi ste negde ok, rece jedan mudrac. (ne rimujte)
Laku noc i sutra svima lep dan![]()
Vatra ili Nata?ne, obrađivao sam je na laganoj vatri sve je bilo ok i išlo po planu ali je onda najednom .planula
AhaI ti ideš u krevet?
Sad ću da ih skinemEdmund nosi šarene gaće.
otkud ti to mislim otkud znaš?Edmund nosi šarene gaće.
A mozda ostanem jos maloSad ću da ih skinem
Trebao si da okreneš.ne, obrađivao sam je na laganoj vatri sve je bilo ok i išlo po planu ali je onda najednom planula.
sedi još de ćeš nema ni 11
Sad ću da ih skinem
U isti ko i Nata?
Ne, svako u svoj.U isti ko i Nata?
pa ovo nije dobro nikako msm da konj zna kakve edo gaćone nosiA mozda ostanem jos malo![]()
Vidi i ti nosis napred bele pozadi zute.. tehnicki i to mu dodje sareno.pa ovo nije dobro nikako msm da konj zna kakve edo gaćone nosi
nata. do jednog momenta je bila kao mala slatka ptičica a onda odjednom zmay koji bljuje vatruVatra ili Nata?
Ja sam vec bio pomislio da si zavrsio posao, kad ona poce prvo neko pivo posle glava.ne, obrađivao sam je na laganoj vatri sve je bilo ok i išlo po planu ali je onda najednom planula.
ne ja baš zbog toga nosim crneVidi i ti nosis napred bele pozadi zute.. tehnicki i to mu dodje sareno.