totsi
Domaćin
- Poruka
- 3.096
ma beli konju nije se to stvarno desilo nego se samo osećam tako znaš beli konjuJa da sam na tvom mestu popeo bi se na vrh tovarnog prostora i presao lagano na krov kamiona pa uskociu kabinu i izbacio vozaca.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma beli konju nije se to stvarno desilo nego se samo osećam tako znaš beli konjuJa da sam na tvom mestu popeo bi se na vrh tovarnog prostora i presao lagano na krov kamiona pa uskociu kabinu i izbacio vozaca.
Ahahahaha
Ne možete
Ionako više nije bitno
Ladno bih mogao još jednu kafu![]()
E pa zato sto se samo tako osecas tako se i osecas. Mene da si slusao uspeo bi u zivotu.ma beli konju nije se to stvarno desilo nego se samo osećam tako znaš beli konju
Salim se.
Dacu oglas i spremio sam puno para. Trazi se devojka s kojom bi mogao da jedem beli luk.
ok slanina, beli lukac i pivoNe. Romantika je pivo i obala slonovače.
Kefalonijevača.ok slanina, beli lukac i pivo
bez te slonovače daj nešto bliže
Jel bi se ti poljubila sa nekim ko ti se dopada a da je jeo beli luk? Pitam za druga.
ili još bolje da opišem kao da sam ja pseća igračka a dohvatio me pit bul i trga li trgaE pa zato sto se samo tako osecas tako i se i osecas. Mene da si slusao uspeo bi u zivotu.
Bih.Jel bi se ti poljubila sa nekim ko ti se dopada a da je jeo beli luk? Pitam za druga.
Ma daj, nemoj sve da svatas i primas srcem (nasao ko da ti kazeili još bolje da opišem kao da sam ja pseća igračka a dohvatio me pit bul i trga li trga
tako se osećam nakon ćaskanja sa natali
ne, moraju oboje jesti beli lukac onda smrada nema onda možeJel bi se ti poljubila sa nekim ko ti se dopada a da je jeo beli luk? Pitam za druga.
Dobro je za floru u ...Ne samo da se ne oseca nego deluje i dezinfekciono i antibakterijski.
ali osećajan sam šta da radimMa daj, nemoj sve da svatas i primas srcem (nasao ko da ti kaze)
Hoces da kazes da je Natali pit bul?ili još bolje da opišem kao da sam ja pseća igračka a dohvatio me pit bul i trga li trga
tako se osećam nakon ćaskanja sa natali
Zaboravi i gledaj neki film...pusti sta je bilo.ali osećajan sam šta da radim
pa zvao sam jednu da me usreći a ona me unesrećilatotsi zovi neku forumasicu da te malo oraspolozi.
neke otisle da spavaju vec...
mogu ja upaliti film ali duša mi je iscepana, boli, ne znam koliko ću filma pogledstiZaboravi i gledaj neki film...pusti sta je bilo.![]()
Sad zovi jednu da te unesrećipa zvao sam jednu da me usreći a ona me unesrećila
Popij pola bromazepama. I čaj od šišmiša.mogu ja upaliti film ali duša mi je iscepana, boli, ne znam koliko ću filma pogledsti
Ehh, onda ne znam...mogu ja upaliti film ali duša mi je iscepana, boli, ne znam koliko ću filma pogledsti
da, i to od malog slatkog shi tzua se najednom pretvori u pit bulaHoces da kazes da je Natali pit bul?![]()