- Poruka
- 53.082
Нисам ту пробала, она из манастира исто има смиља, али Хрватска је само са смиљемNajbolja krema ikada sa smiljem
![]()

Они га баш пуно имају, као и лаванду.
Пробаћу
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Нисам ту пробала, она из манастира исто има смиља, али Хрватска је само са смиљемNajbolja krema ikada sa smiljem
![]()
Kebab dojč takozvaniМа знам, мислила сам да научим боље. Мада серендам за медаљу и ма тарзанском немачком
Да се баш не бламирам.
DaПа ово је исто хрватска Оливал!
Е па изговор ми није кебаб ал граматика...куку оцу куку мајци!Kebab dojč takozvani
Volim i jaКад спомену кебаба, направила сам гирос ал немам онај питабред @Pinocchio што воли да га смотам право!
После мене, дозволи...Ja sam jos kad malo bolje razmislim najnormalniji ovde![]()
Mnogo zaključaka je palo danas (ali malo odluka)Ja sam jos kad malo bolje razmislim najnormalniji ovde![]()
Jesi li razmisljao da postanes predsednik sindikata u kombinatu? Otvorilo se mesto. Imao bi dodatna primanja.. sve sto je potrebno je jednom mesecno da odrzimo sastanak.. gde cemo uskladiti stavove..Mnogo zaključaka je palo danas (ali malo odluka)
Ali nije vrijeme ni mjesto
Шта је Сандман и где ће да побегнеKoliko sam samo epizoda Sandmana propustio zbog vas![]()
Bolje da ti ne kažem šta sam razmišljao, stvarno, šta treba da uradimJesi li razmisljao da postanes predsednik sindikata u kombinatu? Otvorilo se mesto. Imao bi dodatna primanja.. sve sto je potrebno je jednom mesecno da odrzimo sastanak.. gde cemo uskladiti stavove..
DobroBolje da ti ne kažem šta sam razmišljao, stvarno, šta treba da uradim
Otpala bi ti vilica sa sve kremama i ladno ceđenim uljima
Ja sam jos kad malo bolje razmislim najnormalniji ovde![]()
Ma neeeeeDobroŠalio sam se. Izvini.