- Poruka
- 53.881
Направи крему само за њу, напиши јој песму, пошаљи и теглу ајвараRaskinula je sa Timom.. Sad il nikad. Koju taktiku predlažete?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Направи крему само за њу, напиши јој песму, пошаљи и теглу ајвараRaskinula je sa Timom.. Sad il nikad. Koju taktiku predlažete?
Drugovi. Kombinat je upao u dugove. Nije vreme za govore. Vratimo se svi na svoja radna mesta.Умеш умеш, не фолирај се
To mogu i sam.Da pravite ajvar zajedno...

već ne cveta cvećeDrugovi. Kombinat je upao u dugove. Nije vreme za govore. Vratimo se svi na svoja radna mesta.
Далеко ми то, пуна сам неке Шпанијеambasador na Sejšelima![]()
Лепшије је удвоје.To mogu i sam.![]()
Ali lepse je uz njenu pomoc...To mogu i sam.![]()
čuj... može ŠpanijaДалеко ми то, пуна сам неке Шпаније![]()
Krema od belolučenih paprika...Направи крему само за њу, напиши јој песму, пошаљи и теглу ајвара![]()

mmm punč vanila malaga..Португал, Мадеира или Малага Малага ммммммм
Малага или Фуншалčuj... može Španija
aj biću tebi ja sekretarica
То ти причам.mmm punč vanila malaga..
Ма ниси, опусти се@Edmund
izvini ako sam te povredila ili oterala svojim komentarom...
Nisam mislila bas nista lose, naprotiv.
Idemo. Može čak i Korzika.Малага или Фуншал
Nadam se da nisam... Jbg, mozda je decko alergican na men..odn. moje komentare.Ма ниси, опусти се![]()
može i Kosta BravaМалага или Фуншал
Слатко нисам пробала али лисичарке јесам, нисам неки сладокусац, радије би лисичарке са кајмакомjoš ne mogu da preživim od slatka od lisičarki pečurki..
Ма није, није до тебе. Немој да се бринешNadam se da nisam... Jbg, mozda je decko alergican na men..odn. moje komentare.
može i Kosta Brava

kakva bizarana povezača, al ajde