Amelie
Buduća legenda
- Poruka
- 30.339
Sad razmišljam i o ovoj rimi.Da nije nesto sto se rimuje sa - ono malo duse?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sad razmišljam i o ovoj rimi.Da nije nesto sto se rimuje sa - ono malo duse?![]()
Nemoj previse da razmisljas...Sad razmišljam i o ovoj rimi.![]()
Nije dobro..
I to što kažeš.Nemoj previse da razmisljas...Nije dobro..
Ja napravim kakao kad mi tako ponekad dođe.Pije mi se topla cokolada![]()
Kako je pravis?Ja napravim kakao kad mi tako ponekad dođe.
Idealno ovo vrijeme sad za to.
Ma ja pravi kakao, u toplo mlijeko, malo cimeta i to je to.Kako je pravis?
Ja imam u kesicama, iz Lidla..
Da, da... To je ovaMa ja pravi kakao, u toplo mlijeko, malo cimeta i to je to.
Ovo u kesicama govoriš o toploj čokoladi?

Dječje radostiMi smo kao klinci topili čokoladu na radijatoru.
Ne znam što smo dobili s tim? Poslije lizali to s papira na kojem se otapalo.![]()
Vidiš, dobra ideja za ove zimske dane. Baš ću pogledati. Hvala ti na ideji.Da, da... To je ova
![]()
Skoro sam bas pricala... - kad je moj tata bio u SSSR-u tad je tamo bila kriza pa im i cokolade nisu bile neke (u odnosu na nase)Mi smo kao klinci topili čokoladu na radijatoru.
Ne znam što smo dobili s tim? Poslije lizali to s papira na kojem se otapalo.![]()

Nema na cemu, probaj, lepa jeVidiš, dobra ideja za ove zimske dane. Baš ću pogledati. Hvala ti na ideji.![]()
Nije vodenasta nego malo gusca.Znači i ti siii!Skoro sam bas pricala... - kad je moj tata bio u SSSR-u tad je tamo bila kriza pa im i cokolade nisu bile neke (u odnosu na nase)
vec su bile kao za kuvanje... I kad bi mi doneo cokoladu meni je bilo nesto grozno da jedem tu kao za kuvanje
vec sam je stavljala u foliji, na radijator, da se prilicno otopi i onda prstom lizala onaj krem![]()
BasZnači i ti siii!
Pa mi pravili svoj vlastiti eurokrem. Kako djeca znaju biti domišljata.

Jeste, za kuvanje je zdrava, sto vise kakaa (valjda se tako kaze) to bolje.Kažu da je ta za kuhanje zdravija u odnosu na neke druge, ali meni isto nije ukusna tako sama.
Meni je sad neprijatnoI mi nismo prstom, nego direktno s one folije u koju je čokolada umotana, hahaha..
Krenulo lagano ukrašavanje. Ja imam tek adventski vijenac, nisam s ostalim još krenula.Sutra (nadam se) idem u potragu za jednim n.god. ukrasom...![]()
Zjezam se aman!Meni je sad neprijatno
Uhhhh
Hoces da kupujes neke ili vec imas od prethodnih godina?Krenulo lagano ukrašavanje. Ja imam tek adventski vijenac, nisam s ostalim još krenula.
Sad bih ja nesto lupila ali ...Meni je sad neprijatno
Uhhhh
AjdeSad bih ja nesto lupila ali ...

Upravo to, detalji, ne volim pretjerivati s ukrašavanjem.Hoces da kupujes neke ili vec imas od prethodnih godina?
Ja nesto i ne ukrasavam, vise sa detaljima, ali ovaj ukras mi se svidja...