- Poruka
- 53.915
Са БГ гужвомs kim se ti svađaš?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Са БГ гужвомs kim se ti svađaš?
Ко те насекираоJa cu izgleda u... da ne kazem - upm![]()
a de bi ti šetala?Шта ћемо на Палилули, аман
bedeutet, dass wir uns verstehenŠto bi rekli u mom selu, ih froje mih darauf![]()
Svi kompletPokupite i mene sa posla onda
Земун, по граду, кеј, Адаa de bi ti šetala?
Znam jednom kada sam bio u Grcku van sezone i svratio u jedan mali supermaret,rekao sam Yasas,onda je prodavac poceo nesto da mi prica na Grckom,bas mi je bilo neprijatno,saslusao sam ga i samo produzio dalje.Yasas = pozdrav
možemo i po voždovcu, baš me zanimaju ta historijska mestaЗемун, по граду, кеј, Ада
Мислиш на Врачар и храм Светог Саве?možemo i po voždovcu, baš me zanimaju ta historijska mesta
Jel se to spremate za Halloweenevo i markonija, idemo svi u šetnju
ma tamo de je nastao najopakiji klan na planeti zemlji! ne znam točno de je mesto osnutka.Мислиш на Врачар и храм Светог Саве?
to burkeJel de to spremate za Halloween
Pogledajte prilog 1808451 Markoni se naspavao popodne sada moze celu noc da seta.![]()
ja i drugarica upravo planiramo rutu.Ja nemam drugaricu,kako cu sam u setnju.to burkeja i drugarica upravo planiramo rutu.
pa podelićemo je burkeJa nemam drugaricu,kako cu sam u setnju.![]()

pa podelićemo je burke![]()
а будалеееАаа то тебе занима, па то више ни клинцима није интересантно.ej @Њена Другарица , kao smogovci samo sa ovima nije bilo šale!
https://www.sd.rs/sites/default/files/styles/schema_1200x900_4_3/public/2024-11/voždovački-klan.jpg
da. zanima me njihov nastanak i delovanje na vrućem bg asfaltu. bilo je mnogo tih klanova ali voždovsčki i zemunski su najčuveniji. ženska koja je imala dečka u jednom od tih klanova bila je kao kraljicaАаа то тебе занима, па то више ни клинцима није интересантно.
Полусвет. Скип.da. zanima me njihov nastanak i delovanje na vrućem bg asfaltu. bilo je mnogo tih klanova ali voždovsčki i zemunski su najčuveniji. ženska koja je imala dečka u jednom od tih klanova bila je kao kraljica
Nopebedeutet, dass wir uns verstehen
Znci tvoje selo je negde u Germany![]()
Elle jel hoces da mi budes drugarica ,da zajedno idemo u setnju.