totsi
Domaćin
- Poruka
- 4.169
nije mi bilo ni na kraj pameti ustajati
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sedite sedite ne morate ustajati kad se ja pojavim. Nastavite sa svojim radnim obevazama.
@Edmund је задужен за набавку женске радне снаге!Produktivnost ovog kombinata je dobra ali uskoro nas očekuje još više posla i moraćemo je dignuti na viši nivo. Koliko ima žena zaposlenih ovom kombinatu? Da se poveća broj uskoro.
sinko ti si zapeo u 1984.Razgovaraćemo sa sindikatom za ručkom i poslušati probleme koje vas muče.
Gde je on? Zovite ga brzo.@Edmund је задужен за набавку женске радне снаге!
Ti učiš španski?Možeš i na španskom, uskoro počinju časovi istog.![]()
Titsi vrijedi za 700 makar.Одакле нам 800 жена![]()
Мора неки мафијашки језик подхитно сви да научите!Ti učiš španski?
ko je titsi?Titsi vrijedi za 700 makar.
jahzo naturlih zauzbitenfirdungzen.Мора неки мафијашки језик подхитно сви да научите!
Ја се разумем само да возим аутоkalimeraši kakva vam je ova mini-zvjerka?
Moraću.Ti učiš španski?
Evo evo krećemo!Мора неки мафијашки језик подхитно сви да научите!
Ejč ar Kalimera@Edmund је задужен за набавку женске радне снаге!
I gdje vam je taj EjčAr? Na zimovanju u Alpima? Zovite ga hitno ili da prenesem komitetu da nismo mogli da sagledamo stanje u kombinatu.Ejč ar Kalimera
Sagledava stanje u kombinatu vrlo studiozno, ako me razumeteI gdje vam je taj EjčAr? Na zimovanju u Alpima? Zovite ga hitno ili da prenesem komitetu da nisamo mogli da sagledamo stanje u kombinatu.
Такође.Trenutno ispunjavam svoju radnu obavezu da pijem kafu i upisujem se ovde
A vi ste? Sekretarica? Zovite ga hitno. I molim jednu kafu sa ratlukom i palačinku.Sagledava stanje u kombinatu vrlo studiozno, ako me razumete
Bih ja ali mi je zabranio da mu smetam dok studiozno sagledava stanje 800 žena u kombinatu, ako me razumeteA vi ste? Sekretarica? Zovite ga hitno. I molim jednu kafu sa ratlukom i palačinku.