totsi
Domaćin
- Poruka
- 3.560
japagve ti si točno taj u vozu kaj je grah kusal 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ја се одлучила за талијански, корзикански најбољеPodrazumeva se.
@japageve daj progovori koju, glasa da ti čujemo. Možeš i na španskom, uskoro počinju časovi istog.![]()
Ja počela ali nisam stigla daleko, lenština sam.Ја се одлучила за талијански, корзикански најбоље![]()
Ja to sebi nikada ne bih oprostila.ja sam u osnovnoj kao dodatni predmet izabrao francuski jezik a onda sam nakon par časova plakao sa me ispišu![]()
nije bilo prilike tokom školovanja?Ja to sebi nikada ne bih oprostila.
Uvek sam želela da ga naučim ali eto...
Зашто фатална? Нисам никог убила!
ne znači nužno da si nekog ubila, figurativno može da znači neizbežna, nepopravljiva, divlja...Зашто фатална? Нисам никог убила!
Samo engleskinije bilo prilike tokom školovanja?
Porodični automobil. Ni tam' ni vam' - za gradsku vrevu može manji, za duga putovanja može i veći.![]()
kalimeraši kakva vam je ova mini-zvjerka?
molim notifukaciju ispod poruke.
@nataly
@Pinocchio
@Edmund
@Waterfall
@Њена Другарица
@Konj_na_belom_princu
@Elle
@japageve
@Van_Helsing
Ko rano počne ...
99% će biti za gradsku. uzak je dosta izgleda mi praktičan za grad.Porodični automobil. Ni tam' ni vam' - za gradsku vrevu može manji, za duga putovanja može i veći.
Komšije su ga vozile, bili su prezadovoljni.99% će biti za gradsku. uzak je dosta izgleda mi praktičan za grad.
Kada bi ti samo znao koliko mrzim taj davljenički smajli.
znam drugarica je objasnila al ja to tebe od veliiiiiiiiikeeeeee dragostiKada bi ti samo znao koliko mrzim taj davljenički smajli.