Caffe Sulawesi- одмор од путовања

Koju zemlju u Aziji od navedenih bi voleli da posetite?

• Filipine

• Tajland

• Indoneziju

• Maldive

• Vijetnam

• Indiju

• Maleziju

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Дакле, смарачи смо најгори! :mrgreen:
Те нису овде, те не зову на младенце, те не испуњавају наше жеље.. :zcepanje:
А ми, тако дивни, смо чекамо..
Него, дајте да скупимо новце за следећу авантуру:rtfm:, Љубче и Даца путују, али су онда дужни да нам пишу...:)

Дакле, смарачи смо најгори! :mrgreen:
Те нису овде, те не зову на младенце, те не испуњавају наше жеље.. :zcepanje:
А ми, тако дивни, смо чекамо..
Него, дајте да скупимо новце за следећу авантуру:rtfm:, Љубче и Даца путују, али су онда дужни да нам пишу...:)

Ma kakvi smaraci uzivamo pored Vas :)
Bili smo bas u guzvi ovih dana , ali sada smo se stabilizovali , i zajedno smo , tako da ce biti piskaranja ;)
A ne morate Vi da cekate mladence da nam banete:D slobodno banite kad god Vam odgovara mi uvek primamo goste :klap:

Eeeeeeeej drustvoooo
Laie_22.gif

Veceras kuckamo, i da znate da ste mi nedostajali
friends.gif

U jutarnjim casovima stizemo u Sajgon, koji nas je opet iznenadio time koliko u gradu ima života pa čak i oko 5 ujutro,
Dok se autobus krece ka nasoj stanici, mi se vec naspavani cudimo tim "sasavim" Vijetnamcima
biggrin.gif
- puni parkovi naroda i svi kolektivno rade fiskulturu:eek:
Izlazimo iz busa i zurimo prema obliznjem parku da im se pridruzimo
yahoo.gif

Muski, zenski, babe, dede, trudnice, radnici gradske cistoce... ma svi se kao po naredjenju njisu uz zvuke iz ogromnih zvucnika, a muzika uglavnom strana, ali sa ritmom...
dance4.gif

neko trci, neko igra badminton, neko se rasteze, ali najveci broj njih je podeljen u razne grupe, u kojima svi prate pokrete "glavnog"... odjednom se napravi kolona u obliku voza, a svako masira osobu ispred.:super:..
Mi im se nakratko pridruzujemo uz pesmu Chuby Chekera "Lets Twist Again":hahaha::zcepanje:

Jos samo 2 i po dana:sad2:, i nemamo vremena za gubljenje... isto jutro napustamo Sajgon i krecemo u... deltu mekonga
bye2.gif

Back