Caffe Sulawesi- одмор од путовања

Koju zemlju u Aziji od navedenih bi voleli da posetite?

• Filipine

• Tajland

• Indoneziju

• Maldive

• Vijetnam

• Indiju

• Maleziju

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
koo-koo.gif

Laie_28.gif
...............pa gdeeee steee drustvo
Laie_22.gif

evo napokon i ja da se javim, par dana bio u "gunguli" pa nisam stigao da svracam, ali posto sam se posteno ismejao
JC-hysterical.gif
desavanjima u "kaficu", nastavljamo pricu
viannen_19.gif

Ostalo nam je da isplaniramo zanji dan u Nha Trangu kojeg uvece napustamo "sleeping busom" i vracamo se za Sajgon.

Pored brojnih ponuda koje su nam na raspolaganju u turistickim agencijama, mi se ipak odlucujemo da u "sopstvenoj reziji" napravimo izlet
JC_Hi-Five.gif
, ne znamo ni sami gde, ali "plan" je izaci iz Nha Tranga i obilaziti ribarska sela, prirodu... ma udaljiti se malo iz ove guzve i uzivati u jednodnevnom upoznavanju ovog kraja Vijetnama...

Ispred hotela nailazimo na dva starija Vijetnamca koji ustvari i nisu taksisti, ali za ponudjenih 10 $ ima ceo dan da nas vozaju gde god pozelimo.
Police.gif
..

Krecemo putem koji je inace "kicma grada" i ide uz 6km dugu pescanu plazu nacickanu palmama i suncobranima od trske, koja vazi za jednu od boljih u Vijetnamu...
derisive.gif

Prolazimo pored jednog od simbola ovog grada..

210ayde.jpg

Spomenik pod nazivom "Thap Tram Huong" se nalazi na setalistu uz plazu, i omiljeno je mesto za stotine mladih vijetnamaca koji se u vecernjim satima tu okuplaju.
Ima nekakve povezanosti sa ratom, ne znam koje, ali znam da je Nha Trang bio omiljen kod americkih vojnika koji su cak imali vremena i da svracaju radi "odmora"...
negative.gif

2reo7kw.jpg

Putevi su ovde inace u vrlo dobrom stanju.

1j6xxv.jpg

Posle sat vremena voznje skrecemo sa asfaltnog puta i nastavljamo zemljanim...
Zene na licima nose maske da bi se zastitile od sunca i imale porculanski ten

2vjbfic.jpg

Pirincana polja, plantaze tropskog voca, zemljoradnici sa volovima... ma stvarno fenomenalni prizori...

j99aqg.jpg

15x001g.jpg

xm60ds.jpg

e9hzzo.jpg

Nailazimo na jednu recicu u cijoj je blizini selo, i pravimo mali izlet...

k14c2g.jpg

2itrnh2.jpg

Sreli smo decicu sa klopom u ruci, koja su trazila dostupno mesto za ulazak u vodu...

rby2q0.jpg

Kad sam video njih kako se sa uzivanjem kupaju, u ako mogu tako da ga nazovem "bazenu", okruzenom stenama sa kojih pada voda, onda mogu i ja...
pleasantry.gif

Uz osmeh sto im se pridruzujem, dobijam i upozorenje da se ne plasim ribica koje "grizu"
laie_18.gif

2lx9gl5.jpg

29yrwgm.jpg

Ajoj kad sam usao, istog casa ispod mutne vode "napadose" me na stotine ribica koje su me u pocetku nervirale , ali posle mi je prijalo i vise licilo na neku masazu sa blagim peckanjem.

Posle "spa" tretmana krecemo u ribarsko selo, gde nailazimo na neke okrugle "korpe" pobacane po vodi... cemu ovo sluzi ?

m7crnk.jpg

search.gif
... ubrzo smo ugledali i resenje zagonetke

ayvn07.jpg

slsojt.jpg

Na doku je bilo dosta mini "fabrikica", one su predradjivale sveze istovarenu ribu iz mnogobrojnih camaca, koji`su je neprekidno dovozili
connie_23.gif

33uviaw.jpg

5djfic.jpg

Vrlo simpaticno selo u kojem su ljudi nekako nezainteresovani, sto se kaze "gledaju svoja posla" i ne obracaju paznju na nasu zelju za ostvarivanje neke price, kontakta.
dntknw.gif
.. ali zato su deca svuda ista
grin.gif

11bn3eu.jpg

Vreme se nesto "mrci" i mi krecemo nazad u Nha Trang okolnim putem, iz razloga sto je tuda blize, a i predeo je lepsi...
Truckamo se i to po nas dvoje na motoru nekim nestabilnim drvenim mostom
JC_ghey.gif
, dugim skoro 200 metara...

zu1h7c.jpg

j0w5u1.jpg

Poslednja izmena:
koo-koo.gif

Laie_28.gif
...............pa gdeeee steee drustvo
Laie_22.gif

evo napokon i ja da se javim, par dana bio u "gunguli" pa nisam stigao da svracam, ali posto sam se posteno ismejao
JC-hysterical.gif
desavanjima u "kaficu", nastavljamo pricu
viannen_19.gif

Ostalo nam je da isplaniramo zanji dan u Nha Trangu kojeg uvece napustamo "sleeping busom" i vracamo se za Sajgon.

Pored brojnih ponuda koje su nam na raspolaganju u turistickim agencijama, mi se ipak odlucujemo da u "sopstvenoj reziji" napravimo izlet
JC_Hi-Five.gif
, ne znamo ni sami gde, ali "plan" je izaci iz Nha Tranga i obilaziti ribarska sela, prirodu... ma udaljiti se malo iz ove guzve i uzivati u jednodnevnom upoznavanju ovog kraja Vijetnama...

Ispred hotela nailazimo na dva starija Vijetnamca koji ustvari i nisu taksisti, ali za ponudjenih 10 $ ima ceo dan da nas vozaju gde god pozelimo.
Police.gif
..

Krecemo putem koji je inace "kicma grada" i ide uz 6km dugu pescanu plazu nacickanu palmama i suncobranima od trske, koja vazi za jednu od boljih u Vijetnamu...
derisive.gif

Prolazimo pored jednog od simbola ovog grada..

210ayde.jpg

Spomenik pod nazivom "Thap Tram Huong" se nalazi na setalistu uz plazu, i omiljeno je mesto za stotine mladih vijetnamaca koji se u vecernjim satima tu okuplaju.
Ima nekakve povezanosti sa ratom, ne znam koje, ali znam da je Nha Trang bio omiljen kod americkih vojnika koji su cak imali vremena i da svracaju radi "odmora"...
negative.gif

2reo7kw.jpg

Putevi su ovde inace u vrlo dobrom stanju.

1j6xxv.jpg

Posle sat vremena voznje skrecemo sa asfaltnog puta i nastavljamo zemljanim...
Zene na licima nose maske da bi se zastitile od sunca i imale porculanski ten

2vjbfic.jpg

Pirincana polja, plantaze tropskog voca, zemljoradnici sa volovima... ma stvarno fenomenalni prizori...

j99aqg.jpg

15x001g.jpg

xm60ds.jpg

e9hzzo.jpg

Nailazimo na jednu recicu u cijoj je blizini selo, i pravimo mali izlet...

k14c2g.jpg

2itrnh2.jpg

Sreli smo decicu sa klopom u ruci, koja su trazila dostupno mesto za ulazak u vodu...

rby2q0.jpg

Kad sam video njih kako se sa uzivanjem kupaju, u ako mogu tako da ga nazovem "bazenu", okruzenom stenama sa kojih pada voda, onda mogu i ja...
pleasantry.gif

Uz osmeh sto im se pridruzujem, dobijam i upozorenje da se ne plasim ribica koje "grizu"
laie_18.gif

2lx9gl5.jpg

29yrwgm.jpg

Ajoj kad sam usao, istog casa ispod mutne vode "napadose" me na stotine ribica koje su me u pocetku nervirale , ali posle mi je prijalo i vise licilo na neku masazu sa blagim peckanjem.

Posle "spa" tretmana krecemo u ribarsko selo, gde nailazimo na neke okrugle "korpe" pobacane po vodi... cemu ovo sluzi ?

m7crnk.jpg

search.gif
... ubrzo smo ugledali i resenje zagonetke

ayvn07.jpg

slsojt.jpg

Na doku je bilo dosta mini "fabrikica", one su predradjivale sveze istovarenu ribu iz mnogobrojnih camaca, koji`su je neprekidno dovozili
connie_23.gif

33uviaw.jpg

5djfic.jpg

Vrlo simpaticno selo u kojem su ljudi nekako nezainteresovani, sto se kaze "gledaju svoja posla" i ne obracaju paznju na nasu zelju za ostvarivanje neke price, kontakta.
dntknw.gif
.. ali zato su deca svuda ista
grin.gif

11bn3eu.jpg

Vreme se nesto "mrci" i mi krecemo nazad u Nha Trang okolnim putem, iz razloga sto je tuda blize, a i predeo je lepsi...
Truckamo se i to po nas dvoje na motoru nekim nestabilnim drvenim mostom
JC_ghey.gif
, dugim skoro 200 metara...

zu1h7c.jpg

j0w5u1.jpg

:klap::klap::klap:

....
Connie_happy-mail.gif

Vracamo se u Nha Trang, i silazimo sa mopeda kod plaze,ne bi li iskoristili jos par sati kojih imamo na raspolaganju u ovom gradu
JC_thinking.gif

e sad pocinje "pakao":eek:... kisa, ali ne obicna......... NEVEROVATNO kako pada
scare3.gif
, siguran sam da je to najjaca kisa koja je ikada bilo gde padala(... mala sala
cool.gif
)... nebo i zemlja sastavljeni, a imate osecaja kao da ste u okeanu i treba da izronite, mi se sklanjamo u neku kucicu za iznajmljivanje opreme na plazi, jer bukvalno ne moze da se vidi prst pred nosem....
posle samo sat vremena "drame" ostale su posledice... sve poplavljeno, saobracaj paralisan, voda visine preko pola metra u hotelima, lokalima,kucama...svi se vataju za glave, a mi krecemo u 8...valjda
Laie_72.gif

2m3p64h.jpg

2ll0r3a.jpg

Odlazimo do hotela "plivajuci"
Laie_44.gif
, i posle tusiranja izlazimo da vidimo stanje... uraaa voda se povukla poprilicno
JC_hurrah.gif
JC_goody.gif
"komsija" daj ranac...pravac autobuska
yahoo.gif

vpugll.jpg

29c311f.jpg

2jg05fs.jpg

EEEEVO GAAAA
greeting.gif

fokndh.jpg

Malo kasnimo ali definitivno krecemo i ujutru smo u Sajgonu
pleasantry.gif

Poslednja izmena:
Kako mogu da primetim,na ovoj temi osim Ljubčeta (uostalom,bez njega i nema teme:-)) ne zalazi ni jedno drugo muško čeljade,čast reeeetkim izuzecima...Šta to znači,da muškarci ne vole avanture,a???Bez brige Daco,mi smo ti sve same žene domaćice sa sitnom decom željne malo ovih online avantura po egzotičnim destinacijama:zper:
Ja sam odradila svoje požarstvo,ko je sledeći?

Back