nmim
Aktivan član
- Poruka
- 1.280
ok znaci imam jos jedan sat

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
...............pa gdeeee steee drustvo![]()
![]()
evo napokon i ja da se javim, par dana bio u "gunguli" pa nisam stigao da svracam, ali posto sam se posteno ismejaodesavanjima u "kaficu", nastavljamo pricu![]()
![]()
Ostalo nam je da isplaniramo zanji dan u Nha Trangu kojeg uvece napustamo "sleeping busom" i vracamo se za Sajgon.
Pored brojnih ponuda koje su nam na raspolaganju u turistickim agencijama, mi se ipak odlucujemo da u "sopstvenoj reziji" napravimo izlet, ne znamo ni sami gde, ali "plan" je izaci iz Nha Tranga i obilaziti ribarska sela, prirodu... ma udaljiti se malo iz ove guzve i uzivati u jednodnevnom upoznavanju ovog kraja Vijetnama...![]()
Ispred hotela nailazimo na dva starija Vijetnamca koji ustvari i nisu taksisti, ali za ponudjenih 10 $ ima ceo dan da nas vozaju gde god pozelimo...![]()
Krecemo putem koji je inace "kicma grada" i ide uz 6km dugu pescanu plazu nacickanu palmama i suncobranima od trske, koja vazi za jednu od boljih u Vijetnamu...![]()
Prolazimo pored jednog od simbola ovog grada..
![]()
Spomenik pod nazivom "Thap Tram Huong" se nalazi na setalistu uz plazu, i omiljeno je mesto za stotine mladih vijetnamaca koji se u vecernjim satima tu okuplaju.
Ima nekakve povezanosti sa ratom, ne znam koje, ali znam da je Nha Trang bio omiljen kod americkih vojnika koji su cak imali vremena i da svracaju radi "odmora"...![]()
![]()
Putevi su ovde inace u vrlo dobrom stanju.
![]()
Posle sat vremena voznje skrecemo sa asfaltnog puta i nastavljamo zemljanim...
Zene na licima nose maske da bi se zastitile od sunca i imale porculanski ten
![]()
Pirincana polja, plantaze tropskog voca, zemljoradnici sa volovima... ma stvarno fenomenalni prizori...
![]()
![]()
![]()
![]()
Nailazimo na jednu recicu u cijoj je blizini selo, i pravimo mali izlet...
![]()
![]()
Sreli smo decicu sa klopom u ruci, koja su trazila dostupno mesto za ulazak u vodu...
![]()
Kad sam video njih kako se sa uzivanjem kupaju, u ako mogu tako da ga nazovem "bazenu", okruzenom stenama sa kojih pada voda, onda mogu i ja...![]()
Uz osmeh sto im se pridruzujem, dobijam i upozorenje da se ne plasim ribica koje "grizu"![]()
![]()
![]()
Ajoj kad sam usao, istog casa ispod mutne vode "napadose" me na stotine ribica koje su me u pocetku nervirale , ali posle mi je prijalo i vise licilo na neku masazu sa blagim peckanjem.
Posle "spa" tretmana krecemo u ribarsko selo, gde nailazimo na neke okrugle "korpe" pobacane po vodi... cemu ovo sluzi ?
![]()
... ubrzo smo ugledali i resenje zagonetke![]()
![]()
![]()
Na doku je bilo dosta mini "fabrikica", one su predradjivale sveze istovarenu ribu iz mnogobrojnih camaca, koji`su je neprekidno dovozili![]()
![]()
![]()
Vrlo simpaticno selo u kojem su ljudi nekako nezainteresovani, sto se kaze "gledaju svoja posla" i ne obracaju paznju na nasu zelju za ostvarivanje neke price, kontakta... ali zato su deca svuda ista![]()
![]()
![]()
Vreme se nesto "mrci" i mi krecemo nazad u Nha Trang okolnim putem, iz razloga sto je tuda blize, a i predeo je lepsi...
Truckamo se i to po nas dvoje na motoru nekim nestabilnim drvenim mostom, dugim skoro 200 metara...![]()
![]()
![]()