nmim
Aktivan član
- Poruka
- 1.280
Ja nas vec zamisljam na jednom lepom mestu na kom mi uglavnom provedemo taj praznik
[/QUOTE]
ma mi i ne sumnjamo u vas.slazemo se

ma mi i ne sumnjamo u vas.slazemo se

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aaa niiisam pala dobro sam je uradila (nismo morali da otvorimo oci , ali to je bio plus )samo sto sam mrzela tu vezbu , em nema sanse da otvorim oci u slanoj vodi ( ne znam sto) em me cupa maska kad je vracam em ne volem
A na vezbi deljenja regulatora sam se toliko smejala da je instruktor hteo da prekine vezbui usla mi je voda u usta
![]()
Ja sam obozavala obuku , zanimljive su vezbe i prelep je osecaj ,ali smo posle teorije popodne , bili mrtvi umorni ,ja sam na kraju pocela ljubcetu na engleskom da pricam
I onda kad dodjemo uvece u hotel treba da se pripremimo za sutrasnji cas , ja kao krenem da citam , prevodim ...pada mi glava pogledam u ljubceta a on paaavaa![]()
Nego,dok se Ljubče sprema za nastavak,ja da priupitam,a da li ste mooožda u nekoj budućnosti razmišljali o npr. Madagaskaru?Meni je to neostvarena želja,pa bi bilo lepo da neko ode umesto mene da mi ovako slikovito prenese utiske šta sam sve propustila![]()
Heej drugari i ja sam tu , ali ljubce nece veceras moci da nam se javi
Verovatno ce sutra
Lep dan je bio nmim, pa kud koji mili moji..pa gde su svi?![]()