Caffe Sulawesi- одмор од путовања

Koju zemlju u Aziji od navedenih bi voleli da posetite?

• Filipine

• Tajland

• Indoneziju

• Maldive

• Vijetnam

• Indiju

• Maleziju

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ma ne brinite vi , svi ste dobrodosli , bice prasica za sve :mrgreen:

МИ доносимо прасе, гајбе пива, развијамо заставу...оно, као, долазимо у госте, а ви само обезбедите смештај за нас десетак...Но, како је кренуло, биће и тирдесетак...и више...:confused:
А смештај може као они у колибама, и тиме смо задовољни, ако ћете да причате и показујете фотке. :heart:
Дацо, гледање лустера наплаћуј! :rtfm:

Sto se novca tice skupljaj malo po malo tako i mi , tokom cele godine odvajamo i onda aktiviramo sve moguce dozvoljene minuse i tako to i .....odemo :mrgreen:
a za drusto se ne brini ;)

a nemo da si tuzna :cmok2:, tamo se to i ne oseti sada , ljudi su jako pozitivni i nasmejani nisu cak ni na amerikance ogorceni svi su im dobrodosli :):super:

Skupice se nesto, sad moram da odem, ne vredi:heart::telefon:

Joj, pa znam ja sve to, ali tuga je svaki rat, ali ako kazes da su ljudi pozitivni jos jedan razlog vise da se Vijetnam poseti sto pre:zurka:

Stizem i ja , nemoj da me nista stavili na listu
laie438111532.gif

Ljubcetu i Daci...veliki pozdrav i :cmok2:..od Mene..
sjajni ste ne samo sto putujete vec i sto se volite..
:cmok2::cmok2:

imacete toliko toga lepog da prepricavate jednom..kada prodju
godine i vratite secanja..to je ono bogatstvo sto ostaje
u nama i n icim se ne moze zameniti..posebno kada je ljubav
u svemu tome..zato..napred i uvek tako..
ne samo sto sam posebno raznezena veceras vec tako i mislim i zelim vam..

Poslednja izmena:
МИ доносимо прасе, гајбе пива, развијамо заставу...оно, као, долазимо у госте, а ви само обезбедите смештај за нас десетак...Но, како је кренуло, биће и тирдесетак...и више...:confused:
А смештај може као они у колибама, и тиме смо задовољни, ако ћете да причате и показујете фотке. :heart:
Дацо, гледање лустера наплаћуј! :rtfm:

U kafiću veselo :zurka::maramica: :pivce: neki prasići se spominju :rostilj::zjede:
Mislim da će biti više od tridesetak :metla:

:zcepanje: Почело је сабирање! :rtfm:
Љубче и Дацо, држ'те се! :sad2:
4+5+2... ово је тек почетак...

Отварамо тему:,,Путопис је добро почео, а завршио се са буљуком формаша у нашем дворишту...ебо маларију, ови су гори од стеница!'' :mrgreen:

hahahahahahah:zcepanje: ma samo nek nas je sto vise , svi su pozitinvi ovde i lepo bismo se slagali svi :mrgreen:

:zcepanje: Почело је сабирање! :rtfm:
Љубче и Дацо, држ'те се! :sad2:
4+5+2... ово је тек почетак...

Отварамо тему:,,Путопис је добро почео, а завршио се са буљуком формаша у нашем дворишту...ебо маларију, ови су гори од стеница!'' :mrgreen:

:besna:

Back