Caffe Sulawesi- одмор од путовања

Koju zemlju u Aziji od navedenih bi voleli da posetite?

• Filipine

• Tajland

• Indoneziju

• Maldive

• Vijetnam

• Indiju

• Maleziju

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Aaa niiisam pala dobro sam je uradila (nismo morali da otvorimo oci , ali to je bio plus )samo sto sam mrzela tu vezbu , em nema sanse da otvorim oci u slanoj vodi ( ne znam sto:mrgreen: ) em me cupa maska kad je vracam em ne volem :mrgreen:

A na vezbi deljenja regulatora sam se toliko smejala da je instruktor hteo da prekine vezbu :zcepanje: i usla mi je voda u usta :mrgreen:

Ja sam obozavala obuku , zanimljive su vezbe i prelep je osecaj ,ali smo posle teorije popodne , bili mrtvi umorni ,ja sam na kraju pocela ljubcetu na engleskom da pricam :mrgreen:
I onda kad dodjemo uvece u hotel treba da se pripremimo za sutrasnji cas , ja kao krenem da citam , prevodim ...pada mi glava pogledam u ljubceta a on paaavaa:zcepanje:

final_2005941271.gif

bitno je Daco da si Ti isplivala :D

Не може да дода, одвукла га жена да мало буде њен, а не само наш! :zper:

А ја мислила да је авантура ићи на камповање са две бебе, у дивљину, један још у пеленама, а душеци у шатору се издувавају, па мама дува у току ноћи, да јој деца не спавају на земљи... :sad2:

Мислим, стварно јесте била авантура, само се лепо завршила, али свако наредно већ није било авантура, ем они били већи, ем ми искуснији... :)

Back