Caffe Sulawesi- одмор од путовања

Koju zemlju u Aziji od navedenih bi voleli da posetite?

• Filipine

• Tajland

• Indoneziju

• Maldive

• Vijetnam

• Indiju

• Maleziju

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Значи нова авантура је почела....
mg_03.gif
Laie_48.gif
Laie_60B.gif

Daaa :klap: shooooping....
naravno svugde mora da ga bude po malo , ali na Tajlandu mi je nekako bio najsladji :D
Na Sulawesiu je u selu preko naseg ostrva bio pijacni dan , to mu dodje kao kod nas seoski vasar , kupili smo neke slatkise i muzicki cd, a odeca ...meni sve malo :zcepanje:
U Vijetnamu smo bili u nekim marketima sa dosta povoljnom robom...
Uglavnom se raspitamo za trzne centre i za lokalne markete :)

Secam se ljubceta u pocetku ...mislim da je sizio kad pomenem shoping :zcepanje: ali onda je postao i on "shoping curica " ,u 99% slucaja on kupuje za mene ja za njega :cmok2: tako nam je zanimljivije :mrgreen:
Uglavnom je u Aziji( na destinacijama koje smo obisli ) jeftinije nego kod nas i gledamo da svugde kupimo nesto sto nam dodje kao suvenir
Npr .imamo prelepe lustere sa Tajlanda ( koji se sklapaju u oblik koji zelis ) , slike iz Egipta , majice sa gotovo svake destinacije ...zamalo sesire i palmu :zcepanje:

Daaa :klap: shooooping....
naravno svugde mora da ga bude po malo , ali na Tajlandu mi je nekako bio najsladji :D
Na Sulawesiu je u selu preko naseg ostrva bio pijacni dan , to mu dodje kao kod nas seoski vasar , kupili smo neke slatkise i muzicki cd, a odeca ...meni sve malo :zcepanje:
U Vijetnamu smo bili u nekim marketima sa dosta povoljnom robom...
Uglavnom se raspitamo za trzne centre i za lokalne markete :)

Secam se ljubceta u pocetku ...mislim da je sizio kad pomenem shoping :zcepanje: ali onda je postao i on "shoping curica " ,u 99% slucaja on kupuje za mene ja za njega :cmok2: tako nam je zanimljivije :mrgreen:
Uglavnom je u Aziji( na destinacijama koje smo obisli ) jeftinije nego kod nas i gledamo da svugde kupimo nesto sto nam dodje kao suvenir
Npr .imamo prelepe lustere sa Tajlanda ( koji se sklapaju u oblik koji zelis ) , slike iz Egipta , majice sa gotovo svake destinacije ...zamalo sesire i palmu :zcepanje:
:D e na to sam i mislila, ja sam inace alergicna na shoping molove, al stvarno :confused:
ali mi se cini da bih pokupovala brdo rukotvorina za suvenire :)
Kad sam citala o Tvojim sesirima :lol: setih se kako sam pre 20 god vukla neki cup-lonac od nekih 20 kg iz Libana, i zaboravim ga u taxiju :dash:

:D e na to sam i mislila, ja sam inace alergicna na shoping molove, al stvarno :confused:
ali mi se cini da bih pokupovala brdo rukotvorina za suvenire :)
Kad sam citala o Tvojim sesirima :lol: setih se kako sam pre 20 god vukla neki cup-lonac od nekih 20 kg iz Libana, i zaboravim ga u taxiju :dash:

U molovima obicno kupujemo hranu u hiper-marketima , jer je garderoba uglavnom kao kod nas i markirana a to imamo i kod nas glupo nam je da vucemo i na to trosimo novac na putavanju :)
Jooj i mi volimo suvenire i vucemo dosta toga sa putovanja :mrgreen:
A bas mi je zao za tvoj lonac...i nasi sesiri su u taxiju :confused:
sigurno si vec zamisljala gde ce stajati ...mi smo hteli jedan sesir da poklonimo a drugi bi bio na zidu, luk i strela , crno-bela slika iz egipta pa sesir ,na narandzastom zidu :neutral: ...ali ok su i tri slike u pesak ramovima iz Tajlanda ;)

:cool:

za sada imam samo ovu , i tesko da moze da se vidi u odsjaju rama za slike :D...
to su u stvari plastificirani delovi svi istog oblika koji se po semi spajaju u luster oblika po zelji uslikacu ih uskoro pa cete dobiti normalni luster :)

Daco, daj tu sliku gde rukama formirate srce uvećanu,ne vidi baka sine :D sviđa mi se...
A lusetr je super fora...slobodno ti dok Ljubče radi postavljaj slike suvenira sa putovanja mi žene ti nećemo zameriti

za sada imam samo ovu , i tesko da moze da se vidi u odsjaju rama za slike :D...
to su u stvari plastificirani delovi svi istog oblika koji se po semi spajaju u luster oblika po zelji uslikacu ih uskoro pa cete dobiti normalni luster :)

:cool:

Daco, daj tu sliku gde rukama formirate srce uvećanu,ne vidi baka sine :D sviđa mi se...
A lusetr je super fora...slobodno ti dok Ljubče radi postavljaj slike suvenira sa putovanja mi žene ti nećemo zameriti

Svidja mi se luster :)
MOj bold :mrgreen:

Msm da je to ova ...Malezija Pulau perhentian ostrva , tu smo proveli moj rodjendan na plazi sami :klap: ostrvce je blizu naseg pa smo brodicem odlazili na ovo i vracali se oko 7 uvece pre vecere ...:)... mnogo lepo mesto beo pesak i tirkiz voda , mnostvo ribica ,palme ...diiivno ...kod mene u top 3 ;)

:zaljubljena:

Daco šapni nam :tajna: jel planirate neko novo putovanje :telefon:

Hajde Ljubče čekamo nastavak :hej::hej:

Back