I ja sam htjela na Maldive jer planiramo bracno putovanje pred kraj ove godine ili početkom iduće

Ali onda sam se ipak opredjelila za Tajland jer bi mi prijalo malo više avanturizma. Koliko sam shvatila na Maldivima se odmor svodi na ležanje u raju i biranje između preskupih ekskurzija, a Tajland nudi i raj i avanturu

Počela sam da nagovaram dečka da idemo na mjesec dana u sopstvenoj režiji i blizu sam da ga ubjedim jer je već sinoć počeo sa pričom da bi volio da posjetimo Maleziju ili Indoneziju

Uglavnom putovanje bi se svelo na par dana u Bankoku, malo sjever zemlje a potom raj na divnim plažama Tajlanda

Jeste da imam 7 mjeseci ili više do putovanja ali planiranje je več započelo.
Razmišljala sam i de se obratim nekoj od agencija koja radi individualna putovanja pa da nam oni pokušaju naći i organizovati najpovoljniji prevoz, izganjati vizu, i pomoći oko organizacije ako bi išli van Tajlanda

Za smještaj ne brinem, rezervisali bi jedno noćenje u Bankoku da imamo gdje da prespavamo 1 noć a poslije bi se snalazili što koliko sam čula nije nikakav problem.
Nadam se da ćemo ovo što sam zamislila uspjeti i da ostvarimo a po nekim mojim proračunioma ne bi trebalo da košta više od 3 600 evra

1600 evra za povratne karte sa taksama (pročitah da se tako kreću cijene) i još po 1000 evra po osobi za trošenje. Nadam se da je izvodljivo