tehduduk
Buduća legenda
- Poruka
- 29.570
lep je

i ja bi jedan

vama nikada izgleda nije dosadno, kada ne skitate belim svetom- menjate izgled lustera..itd

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Како је мени лепо на овој теми!
Маха Маја даје посебан ,,печат'' својим сликама и анимацијама, свако каже нешто занимљиво...
Ја заиста одмарам док сам овде!
И мислим да је ово најлепша тема на целом форуму, и сва сам се разнежила сад, и нећу више, само сам морала ово да кажем...![]()
Svaki komentar je sjajan i pravi zacin temi![]()
Како је мени лепо на овој теми!
Маха Маја даје посебан ,,печат'' својим сликама и анимацијама, свако каже нешто занимљиво...
Ја заиста одмарам док сам овде!
И мислим да је ово најлепша тема на целом форуму, и сва сам се разнежила сад, и нећу више, само сам морала ово да кажем...![]()
Sa sledećeg putovanja očekujem vašu fotku u ovoj pozi![]()
...
...![]()
![]()
Pa gde ste drustvoooo...![]()
![]()
i bre kak(ve)i ste, nema me dan-dva i tema moze slobodno da promeni naziv u "suveniri sa putovanja"
...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vanda da nadje nekog dobrog advokata
Evo kakve skoljkice su bile..
"STRAVAAA... ma moze da stane u onaj rancic...Ljubeeeee, umotacemo je u peskir..."...![]()
...
![]()
![]()
Pa ajde i ja cisto da vas upozorim da ako zbog vase drugarice nekad zavrsim...moracete neki paket da mi posaljete, a i da se okupite na protestima ispred ambasade Indonezije u Bg-u![]()
![]()
![]()
![]()
...i Vanda da nadje nekog dobrog advokata
Evo kakve skoljkice su bile..
"STRAVAAA... ma moze da stane u onaj rancic...Ljubeeeee, umotacemo je u peskir..."...![]()
...
![]()
![]()