Caffe Sulawesi- одмор од путовања

Koju zemlju u Aziji od navedenih bi voleli da posetite?

• Filipine

• Tajland

• Indoneziju

• Maldive

• Vijetnam

• Indiju

• Maleziju

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

za sada imam samo ovu , i tesko da moze da se vidi u odsjaju rama za slike :D...
to su u stvari plastificirani delovi svi istog oblika koji se po semi spajaju u luster oblika po zelji uslikacu ih uskoro pa cete dobiti normalni luster :)

lep je :klap:
i ja bi jedan :D
vama nikada izgleda nije dosadno, kada ne skitate belim svetom- menjate izgled lustera..itd :super:

Msm da je to ova ...Malezija Pulau perhentian ostrva , tu smo proveli moj rodjendan na plazi sami :klap: ostrvce je blizu naseg pa smo brodicem odlazili na ovo i vracali se oko 7 uvece pre vecere ...:)... mnogo lepo mesto beo pesak i tirkiz voda , mnostvo ribica ,palme ...diiivno ...kod mene u top 3 ;)

E ta! Vidi kakva je fenomenalna slika :klap:A voda, pesak...mmmmilina jedna!

S nestrpljenjem ocekujemo nove nastavke serije ;
PhotoFunia-333-1.gif

Како је мени лепо на овој теми! :heart:
Маха Маја даје посебан ,,печат'' својим сликама и анимацијама, свако каже нешто занимљиво...
Ја заиста одмарам док сам овде! :zag:
И мислим да је ово најлепша тема на целом форуму, и сва сам се разнежила сад, и нећу више, само сам морала ово да кажем... :)

Маха Маја даје посебан ,,печат'' својим сликама и анимацијама, свако каже нешто занимљиво...
И мислим да је ово најлепша тема на целом форуму, и сва сам се разнежила сад, и нећу више, само сам морала ово да кажем... :)

Ii jaaaaa:D
Svaki komentar je sjajan i pravi zacin temi :klap:

Potpisujem:worth:

Pa ajde i ja cisto da vas upozorim da ako zbog vase drugarice nekad zavrsim...
connie_jail.gif
moracete neki paket da mi posaljete, a i da se okupite na protestima ispred ambasade Indonezije u Bg-u
girl_feminist_0.gif
girl_flag_of_truce.gif
hysteric.gif
:azdaja::tiganj::butkice:...i Vanda da nadje nekog dobrog advokata:hahaha:
Evo kakve skoljkice su bile..
"STRAVAAA... ma moze da stane u onaj rancic...Ljubeeeee, umotacemo je u peskir..."
fool.gif
... :cmok2:...
grin.gif

jsbolz.jpg

Poslednja izmena:
f015.gif
...
Laie_96-1.gif
...
Laie_49-1.gif

Pa gde ste drustvoooo
Laie_22-1.gif
...
Laie_51-1.gif

i bre kak(ve
Laie_80-1.gif
)i ste, nema me dan-dva i tema moze slobodno da promeni naziv u "suveniri sa putovanja"
shopping-1.gif
...
girl_cool-1.gif
girl_blum-1.gif
Laie_92B-1.gif
girl_haha-1.gif
girl_bye-1.gif

:eek: vid njega , mi ovde camimo cekajuci ,
obilazimo temu na smenu ko majka bebu , tiho pisemo dok ljubce pajki...:zplez:
Daca nas uspesno izvestava o :roll: VRLO BITNIM detaljima koje si Ti izostavio :zper:
...pisi bre ljubce :D

Poslednja izmena:
Smestamo se u hostel koji se nalazi u "srcu" kvarta, i po ceni od 2,5$ po osobi dobijamo finu sobu sa klimom,tv-om i toplom vodom... umorni od puta, gladni i zeljni da sto pre krenemo sa "lutanjem", ni ne primecujemo tada da nam soba nema prozor:hahaha:

Prvi bliski susret sa haosom Sajgona.... na sve strane se nešto nosi, nudi, prodaje: od voća i povrća, preko odeće i obuće, do kozmetike, lekova, ukrasa, suvenira, papira – jednostavno sve što uopšte može da vam padne na pamet...

w2gcg8.jpg
.

Nas prvi zadatak, naci ambasadu Malezije zbog multi vize, ali ko prati temu od pocetka zna o kakvom "problemu" je rec:sad2:
Odlučili smo da krenemo na motoru, što je ovde najčešće korišćeni taksi kojim se za 1 dolar može brzo preći s kraja na kraj grada... pokazujemo "taksisti" papiric na kojem pise "Ngo Duc Ke 2 street", :okok:
Sedamo na motore, a soferi nam pruzaju kacige:klap:... a koliko smo primetili to je jedini propis koji ovde vazi:think:

260a6hx.jpg

Motori– to je bilo ono što je prosto ostavljalo bez reči:eek:.još pre dolaska u Vijetnam culi smo da je automobila ovde jako malo, a motocikla jako puno, ali ipak nismo u potpunosti bili spremni za saobracajni haos na koji smo naišli.
Mislim da ne bi pogresili ako kažemo da na svakih hiljadu motora dolazi tek jedan automobil. .

28i0wmb.jpg

Zasad se, umesto za automobile, u centru Sajgona parking naplaćuje za motore.
Nema sekunde, a da neko ne "zatrubi", toliko buke i galame da se uopste vise ne zna ko kome trubi i zbog cega...
NE-VE-RO-VAT-NO, trazim reci da vam, to docaram ali nevredi:think:
Na njima retko sedi samo jedna osoba, obično ih je dvoje, a ponekad i troje, a ponekad još i stanu kutije, vreće, koferi i slično.:super:

U vodicima za Vijetnam je posebno upozorenje dato za saobracaj i kako preci ulicu:hahaha: sto kada ste na licu mesta izgleda kao "nemoguca misija", na poneki pesacki prelaz koji inace sluzi kao ukras nemojte da polazete nadu, jedino reeetki semafori nude pomoc, ali avaj:sad2: znaci da se vratim na savet koji glasi "da ostvarite kontakt ocima sa vozacem":dontunderstand: sa kojim bre vozacem kad ih ima na hiljade i to sa svih strana:dash: i nije im neki savet, bolji je nas..."zamolite nekoga od mestana da vas prevede preko ulice, a vi zmurite i to sto jace"
playboy.gif

A sami da sednete na motor je
scare2.gif
... jedino da se slikate, i to sto dalje od puta
laugh2.gif

117y4i0.jpg

Poslednja izmena:
Pa ajde i ja cisto da vas upozorim da ako zbog vase drugarice nekad zavrsim...
connie_jail.gif
moracete neki paket da mi posaljete, a i da se okupite na protestima ispred ambasade Indonezije u Bg-u
girl_feminist_0.gif
girl_flag_of_truce.gif
hysteric.gif
:azdaja::tiganj::butkice:...i Vanda da nadje nekog dobrog advokata:hahaha:
Evo kakve skoljkice su bile..
"STRAVAAA... ma moze da stane u onaj rancic...Ljubeeeee, umotacemo je u peskir..."
fool.gif
... :cmok2:...
grin.gif

jsbolz.jpg

Ја нас све ђутуре замиљам у судници!
Љубче, да нас виде, омдах би вас ослободили!
Казали би, ако се са овима дружите, ви сте дивни!!! :brus:

Back